Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Miért, mi lesz hétfõn? Megyünk valahova? ::)

KisHavas szupi... csináljunk rajtszámot, Tom csináltál fotókat, azok vannak fenn valahol?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
A 7fõt már megint annyira nyomatjuk, hogy az lesz az a dolog, ahová legközelebb nem megyünk el. Mint a versenyre.
A kis Havas még mindig azt hiszi, hogy indultunk és kurva jót nyomtunk. ;D ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Jajj, tegnap megnéztük a Butterfly effect c. filmet, nekem nagyon bejött. Csak úgy ajánlom mindenkinek.

Egyébként én is gondolkodtam már rajta, hogy ha nyerek a lottón sokat, akkor veszek egy furgont, bicajt szállítani és megtömöm Stinkykkel meg Yetikkel és indulás a MECSEKRE! Nem ám, Whistler, BC-be oszt megyünk fagyizni.. :)

Tom, a törköly ilyen hatással van a költõi vénára? Mer' akkor én is iszom egy kicsit...

Hétfõn mennyünk, hányszor írjam még le? Elég? Zap, te is gyere mán!!

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Tomi, benned egy köttõ veszett el, vazze!
A lényeg az, hogy:
15.30 Széchenyi tér, Pántyával az élen, aztán Mecsek
Gyertek!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Figy Tom!

Szerintem a vámosok nem szaroznak ilyen csomagokkal. Ráírták, hogy DVD, meg ruhanemûk kint a feladók, a DVD melléesett, végig 1.5 kg volt, itt kibontották, hogy nincs-e benne bomba, nem volt, visszazárták, azt kész. Szerintem senkit sem érdekelt a DVD. Én arra szavazok, hogy kint van Kanadában a földön. A Pinkbike matricát azért szedd le..
Még mindig jobban jártál, mintha a Yeti vázad hiányozna belõle ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És szól az Eye Of The Dragon és ta-ta-táááá! Úh dekemény!
Elöttem es kiscigány, kezében a DVDm. (háttérsztori kaming) O. József Németországban dolgozik a Kanadából érkezett küldeményeket válogatja. Kicsit nehéz napja volt, és hibázott. Leesett egy kis csomag és kiszakadt. Egy DVD kiesett, rajta repülö bringás. Jujujj! Cirkuszos videjó! Hazaviszem a purdéknak! A csomagot sebtiben visszazárja egy tüzögép segítségével. Senki nem vett észre semmit. Jürgen a Wandersexxxx oldalát nézegeti, Mieke pedig a szomszéd irodában frissíti azt az elözö este képeivel. A lent dolgozó munkásemberekre senki sem ügyel. A csomag gépre kerül. Budapesten a postás dolgozók rövid hümmögéssel és fejcsóválással üdvözlik az újabb sérülten érkezett küldeményt, ami miatt Magyarországon 12 jegyzökönyvet kellett volna felvenni. De nem náluk történt az eset, így most nem kell. Lemérik a csomagot, átadják a vámhivatalnak. Elvámolják. Belenéznek ugyan a csomagba, de mivel látják hogy van benne sok ruha, ami szerepel is a számlán nem kutakodnak tovább. Lezárják széles, átlátszó ragasztószalaggal. Küldenek egy értesítést, a címzettnek, hogy csomagja jött, és fizetnie kell. A címzett örül, fizetne akár azonnal is. Kiküldik a csomagot. A címzett fizet, örül, szalad a csomaggal, mert hát mégse a postán bontogassuk ki, hiszen ott feltartanánk az embereket. Felbontja a csomagot, de a sokadik póló után hiányolja már azt a müanyag dobozkát, amiben a DVDk lapulnak. De az sehol. Szomorú most a címzett, aztán ideges lesz, és mérges. És ÁÁÁÁÁ hagyja el a torkát. Visszamegy panaszkodni, de semmi eredmény. A cigány meg otthon a sarokba dobná a DVD-t, mert Ezen csak szar hugyosjóskák vannak, akik meg akarnak halni, és busszal járnak egy idegen országot, ahová a Kalányosék mentek ki... Csöngetnek. (háttérsztori endsz hír) Egy dühös srác áll sötétkék pinkbike-os pulóverben az ajtóban, és azt üvölti Elvetted ami az enyém te geci! Ezzel elöveszi Colt típusú kését és több szúrással, vágással, valamint nagy erejü rúgással, ütéssel végez a családfenntartóval. Majd elveszi a DVDt a levágott kézböl. A purdék sírnak...

Nah, agymenésem volt bocsi :P :P

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Most beszéltem telefonon Budapesttel. (közben edzettem rá törkölypálinkával meg sörrel) Sajnos nem mondták azt, hogy: Jajj most találtunk pont egy DVD-t, nem a magáé? De amúgy rendesek voltak. Csak éppen faszt se tudtam meg. Illetve kezd egyre inkább növekedni bennem a gyanú, mint valami kóros szövetelvátozás, hogy a Magyar Posta most kivételesen nem hibás. Inkább valaki más. Lehet, hogy egy csóró kanadai freerider arc nyúlta le a DVDmet. Vagy valaki dajcslandban? Ott is csóróak a népek.
Mikó lesz bájkmeg? Jöttök Kanadába frírájdolni? Nyerek a lottón akkor megyünk. Komolyan, ha mondjuk nyernék 800milkót, akkor 10et simán hajlandó lennék egy ilyen akciá-akciá-maradonáá-ra elverni.... ;D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Áh én már nem tudom, hogy ki-mit és hol vehetett belöle ki. Van rajta még egy mérés feljegyzés ami 1.508g-ról szól. Azt még vámolás elött csinálták. A vámosok láthatóan felbontották a csomagot, de nem ök szakították ki az oldalát. Ah, kolombofelügyelö legyek, ha értem már ezt a helyzetet. :(

Kattintgatok ide-oda, aztán megadom a kartyaszámom, és hipp-hopp 1 hónapon belül itt is van. Most május 4-én küldték el, 18-án ért be az országba, és 27-én kaptam meg.

Most itt nem esik, de a met.hu-n egyfolytában azt írja, hogy zuhogni fog. :(

Hétfön kéne menni.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Te, figyi, lehet, hogy Pesten a DVD nélkül volt 1.510, szóval nyugodtan legyél ideges, nem csodálkoznék, hogy ha elõtte kivették volna. De nem is értem, annyira primitív emberek dolgoznak rengeteg helyen, hogy simán megteszi, mert keveset keres, neki ez az egy öröme van benne.. és velünk baszik ki.

Egyébként miként rendelsz a Pinkbiketól? Úgy értem milyen kártyával fizetsz? És mennyi idõ alatt ér ide?

És Pécsen esik? És akkor hétfõn ugye megyünk?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kicsit este gondolkoztam ezen a csomag dolgon. Pesten egyszer lemérték a postások a csomagot. Akkor 1.510g-ot nyomott, itt Pécsen 1.496g-ot nyom. Na az a hiányzó 14g biztos nem a DVD, mert az azért nehezebb. Szóval vagy nagy összeesküvés áldozata vagyok, vagy valahol máshol lett lenyúlva a cucc. Oh, hogy basznák meg!
Írtam a pinkbike-nak is, hogy ez történt, de akkor már náluk is késõ délután volt (mert hát késõn jöttem rá, hogy ezt kéne tenni, még szerencse, hogy van itthon internet), és talán nem tudtak még intézkedni.
Ilyeneket rendeltem amúgy (ezek meg is jöttek):
http://www.pinkbike....l&productid=115
http://www.pinkbike....l&productid=100
http://www.pinkbike....il&productid=15
Meg ezt is:
http://www.pinkbike....il&productid=11
de helyette a hosszú ujjas verziót küldték (ami drágább lett volna, de én a másikért fizettem):
http://www.pinkbike....l&productid=106
Na meg a DVD-t,de az nincs itt még mindig... :'(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Nem sok reményem van már. Ugyebár csak akkor lehetne reklamálni, ha ott elõttük nyitottam volna ki a csomagot. De hát persze nem. Holnap még lesz egy köröm, de nem táplálok túl sok reményt ez ügyben.
Pedig úgy szerettem volna ezt megnézni...
Furcsa dolog ez a posta dolog. Én azért nem ott elõttük bontottam ki, mert megbíztam bennük, hogy tisztességesek. Ha elõttük bontom ki, akkor az azt jelenti, hogy nem igazán bízom a postában. Ez utóbbi esetben van jogom reklamálni is. Persze a posta miért bízna meg bennem, hiszen mondhatnám azt, hogy nem volt benne, de én már kivettem. Áh, szar ez így.
Mondjuk kihozták volna a csomagot, és mivel nekem szól anyámék nem bontják ki, tehát ebben az esetben megint nem reklamálhatok. Sux.
Ah, terroristának kell állni azt kész. A becsületes ember, aki megbízik a másikban halálra van ítélve. >:(

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Hát Tomi együttérzésem.
Alázd le a tolvaj, geci magyar vámosokat! >:(
Erkölcsi támaszt tudok nyújtani.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na ma megkaptam a Pinkbiketól az újabb csomagom, és hát nagy örömmel bontogattam, vettem ki egymás után a jobbnál jobb pólókat, de valahogy a DropIn 2 DVD sehogy nem akart elökerülni... BASSZA MEG AZ A BÜDÖS GECI, AKI KILOPTA!!! >:( >:( >:( A vámos papírokon mindenhol úgy szerepel, hogy DVD és ruhanemük, tehát Magyarországra bejött. Csak itt valami cigány geci ellopta. Most mehetek vissza reklamálni... >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Nem vagyok ideges, nem vagyok ideges!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! >:( >:( >:(

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
olvass:

Sportsziget programok

Megyünk?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Yooo, csek disz áut!
http://www.beyondbik...8AB39C}&url=CAM
Te irányíthatod a kamerát, hogy a boltban körülnézhess! Jók a vázak! ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Csak nehogy egy Bear Dee-Lux-ot is kapjon, amire kenheti... vagy egy Stinkyt... ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Bocs Bandi, csörgött a céges telefon, azért nyomtalak ki iziben.
Hogy a Máriónak miért kell mennyasszonyi ruha?
Há' biztos férjhez megy, nem? Én mán vettem neki 'Vazelin Dee-Lux'ot nászajándékként! ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Én csak aztat nem tudom, hogy minek Máriónak menyasszonyi ruha, lemaradtam valamirõl?

És akkor hétfõn enivéj vattájm indulunk? És vigyünk elemózsiát is mer' hosszút megyünk? És tegnap mekkora nagyot mentetek?

Egyébként nem tudom melyik film, rövid címe van, és nem tudjuk megnézni, mert elkezdi lejátszani, de 45 másodperc után megakad. Vmi nõcit huzigálnak kötélell, bicajon, tovább nem jutottunk, pedig érdekelne a végkifejlet ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Nacccsak azért, mert õ is szeretne majd velünk tartani Orfûre.
Majd megbeszéljük akkor még!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Tegnap tényleg elég jót mentünk. Márió ha jöttél volna akkor zakót se kellene venned, mert összejöhetett volna neked is egy, mint a Magoonak ;D