Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Zap:
Mondd már a Pántyának lécci (ha találkozol vele véletlen), hogy csüt.ig ne csörgessen, de ezt mondtam már neki én is vasárnap, hogy addig nem érek rá. Csak azért mert RMje van... Há' érted?! ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Hát nekem sajnos csak csütörtöktõl jó.
De azért neked jó tekerést mára.
Wolf:
A géped árára vonakozóan inkább nem mondok semmit, mert csa sírva fakadnál. Meg sem közelítené a beleölt összeget.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Hát, így melóhelyen nem illik ilyet nézni ::) Meg még nem is ebédeltem... szal... igaz, kínaiba megyek, nincs nagy különbség... ;D

Szerinted mennyiért lehetne eladni az én gépemet egyben? Csak kérdem, nincs ilyen szándékom.

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Megy (jon) ma valaki tekerni?
Valszeg en megyek egy Remeteret-Mandulas lazulast.
Illetve ha jol leszek (egyelore alig elek) akkor Remeteretig egy kicsit probalok "haladni".

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Alfa:
Igen, az én voltam, néztem is, hogy látok-e ismerõst a menetben, de nem tûntél fel. Bicikli nélkül nehezen jegyzek meg arcokat.
Bandi:
Megmerted már nézni a kaki.hu-t?
Én még csak beleolvastam, de elég volt az is.
Amúgy örülök, hogy mindenkit így lázba hoz ez a téma.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Jajj, az jó... ;D

Remélem nem a te esküvöd volt... szerény lett volna. Mindenki készül te meg tekersz Pécsvárad környékén.
Lassan lassan mehetünk majd együtt is, felbátorodtunk a múltkori orfûi teljesítményünkön, ugye srácok ;D

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Udvozlet!

Mariyo. Szvsz ha mar ket kulon modult hasznalsz, akkor a BIOSban 100mhzet allits be. Elvileg mennie kell, de aze ha neha fagy, ne vagd fel az ereid.

Mettttyu! Alighanem Teged lattalak szombaton a Tettyen, de mintha egyedul lettel volna. En epp az eskuvoi menet resze voltam, szoval a volan mogott ultem.

Kicsit en is eltuntem, de most potolok, ha valakit erdekel, hogy meg elek. :-)

Szoval csutortokon Mohacsnak tekertem (ha meg nem mondtam volna), es odafele frankon mentem, mondtam is magamnak, hogy de kiraly vagy. Aztan eso elkezdett esni Szajknal, visszafordultam, es rajottem hogy hatszellel mentem...:-) Alig birtam hazamenni...:-) Ja, es szarra aztan.

Szombaton meg nekimentem a 100kmnek (pttk), ugy hogy 1kor fekudtem le. Persze lekestem a nevezest, mert reggel pedalt csereltem meg ilyesmi, de elindultam, es Pecsvaradnal szerencsemre beertem egy csoportot. Veluk mentem, oszt 90kmnel ertunk vissza Pecsvaradra, de mar 2 ora volt, es nekem fel4kor jelenesen volt a templomban (eskuvo). Hazaszoltam, hogy jojjenek ertem kocsival. :-)) Eleg ego, de hat azert a 90 megvolt.

Ja, es MX/X-hez nem tudok hozzaszolni szokas szerint, kakihoz annyit, hogy reggel autot kellett mosnom, mert az udvar tele van kutyaszarral, es az elso kerekkel belementem, aztan 80-al szetkentem a kasztnin...:-))

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Milyen zsírt és hol veszel, te egy ezresér?
Ma hogy jártam.....
Anyám felküldött a Regio-ba hogy vásároljak be neki. Bringa letámaszt lelakatol, táska lhelyez a megörzõbe, bevásárol, fizet, táska kivesz - Rosssz érzés - hol a lakatkulcsom??? - nézem a bringa még ugyanott van...
lépek még 2 lépést mit látok? benne hagytam a kulcsot a lakatban bazz... :P
Aztán majdnem megint ( ;D) autós kalandom volt, elöször mutatta a buzi, hogy kienged menjek, aztán elindultam és õis elindult... ???
MAjd hazafelé útba ejtettem malomvölgyet mennyire királyság :D
elég rendesen sáros (területében) de nem nagyon.. szal ahogy suhansz rajta nem mocsár, de fröccsöl 1000el ;)
a cipõm barna szinû lett
bokától a térdem aljáig a lábam is full sáros
a nadrág sárvédõként funkcionált
az ujatlan poló is
valamint a "kilógó" (nem rosszra gondolni 8)) testrészeim is csudajó terepszínû álcázást kaptak.
hazaértem anyám kijelentette hogy õ, ezt nem mossa ki...
szal vihetem le mamihoz ;D
és már barnára se kell festeni a bájkot...

figyelitek? azér valamilyen szinten kapcsolodtam a szaros témátokhoz ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csá!
bazz mekkorát szartam én is mielõtt eljöttem!keresztbe feküdt a wcben!alig akart lemenni,de megtörtem...
na ja csunya lehet az a rm!piztos otvar szine van!!
sport sz oké részemrõ!!
Zsanit majd néha megnézem,ugyis kukkolhatnékom van!!
Zsirból akkor megveszem a 999aprócikkest!occsó!!!
holnap biosz tz!bazz a kémiamár tuti karó :'(
tekergés valamikor?!
nincs valakinek sdramból 133hzs?vagy az gond ugye ha az egyik modul 100 a másik meg 133hzs?vagy ezt lehet biosból állitani?Remélem!
a fucktorba kuÿvanagy akciók vannak!!aszem be is vásárolok egy okli mezt!meg lehet gatyát is!!
csók

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
T'od hová mész... megyek haza, Westend lefújva! Én megyek. Fogynom kell. 8)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
jo, akkor elmegek en is egy kicsit gyakorolni a margitszigetre a ruckussal... ugyse jossz haza mostanaban.
a festo sractol megkaptam a passiot DVDn, holnap kell is visszavinnem, megnezhetnenk a FreiDosszie utan.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ja, ilyenkor megcsörget, mi?... ;D

Dancsi, most mit basztacc? Tudod mennyit takarítok...? Sokat! Egyébként is, most olyan Youth Hostel fíling van... és a' jó!

Tanulni, tanulni, tanulni! Lenin is mondta már, vagy nem? Akkor meg, mit vitatkozzunk vele...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Mi az, te Pesten vagy, vazze?
És a Zsanit ki ápolja, amíg távol vagy, hee?
Pántya ma megint megcsörgetett, de nem hívtam vissza. Tekerjen csak egyedül a buzi, kis RMes. ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Hát ez elkerülte a figyelmem, hujj!
Az biza sok.
Jó, ez a Magellan, a tudást kell növelni igazad van... ;)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
yo,

en mar kiraktam a pumat, es nyilvanos helyen, az jo ugye.?
de mit is kartam ,j a igen., Ha latjatok pantyatm akkor csakazertis tegyunk ugy mintha nem erdekelne.. hosszu percek utan kerdezzetek meg hogy miert lett olyan vastag a lengokar, ratapatt egy kis sar, vagy mi.? Vagy hogy nem megy a mez a bringa szinehez vagy ilyan hulyeseget...

Bandi varlak haza.! elvileg el akartam mosogatni meg felmosni, meg lemosni a csampeket, kisurolni a mosdot a kadat, lemosni a konyhabutor oldalat, a szemetest, felporszivonzni, osszeszedni a TV elotti kaja maradekot as asztalrol.... de nem lessz ra idom.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Jah, az látszik, hogy más és kicsit erõsebb is lehet.. ::) Enivéj, ott az ára: 2.000 ill. 3.000 USD, de még nem döntöttek, hogy csak vázszett, vagy komplett gép. Az ár a komplettre vonatkozik. Akkor is sok :P

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Ha megnézted a részleteket a Trek-en, akkor láccik, hogy a Stinky labdába sem rúg mellette.
Kiváncsi leszek az árára, remélem jóval olcsóbb, mint a diesel.
Nem mintha vennék vagy ilyesmi...
Inkább a Chainsmoke-ot nézd, az jobban meg van csinálva, bár akkora állatságok nincsenek benne.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Látom, neked se idegen a téma... ::)

Tegnap megnéztem a Superheroes 3-at. És nekem rájöttem, hogy tök teccik. ---- Kranked...

Azé 40mm-es becsúszó elmenne egy motorba is...

És a TREK se csúnya.. De nekem a Diesel váz jobban tetszett. Ez már olyan Stinkys. De a headtube nem rossz.. Nem is szoktam ezt az oldalt nézni, de ezek után fogom.

http://www.nsmb.com/...andro_scott.jpg Az ilyen ködös idõ mennyire király...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Tomi, ha szerencsés vagy, akkor nagy a puma és mind2t végig tudod nézegetni békében, a slozin ücsörögve.
Hát igen dolgozni szar! Neked most szó szerint is! Hehe. ;D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah jó napot!
Most jöttem meg Szegedrõl. Fél hétkor indultunk, 3 órát ott mérgelõdtem a szegediek hülyeségén és most értem haza. Most meg dolgozni kéne gyorsan. :P

De nekem is szarnom kell, mert reggel korábban keltem, mint szoktam és akkor még nem volt kész a belemben a gyurma 8) Most meg már elég jó...

Ma kaptam 2 újságot is: Mountain Bike Action meg Mountain Bike Rider. Na most melyikkel kezdjem, olyan nehéz eldönteni ??? :'( ;D ;D ;D ;D