Márió, te mikor mész a X-Factorba, vagy mész? És ketten lesztek faterral? Vagy haverok is jönnek? És most mindenki szorítson Mettyúnak, államvizsga céljából! Raaaaajta!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. June 09. - 09:38
Na, lejött? Szuper! (Megelõlegezem :
)
Márió, te mikor mész a X-Factorba, vagy mész? És ketten lesztek faterral? Vagy haverok is jönnek? És most mindenki szorítson Mettyúnak, államvizsga céljából! Raaaaajta!
Posted 2004. June 08. - 22:33
Még híányzik a letöltésbõl 22M, de majd idõvel lejön, és ha lejött megkapjátok. Így jó lesz? 
Most úgyis vettem magamnak DVD karcolót, mert be kell vinnem a cégét vissza
Most tesztelnem kell...
Ma megint fociztunk, és annak ellenére, hogy az egyik srácnak kb. 1 hete (vagy talán 2) vették le a gipszet a lábáról, nem volt cserénk, szarok is vagyunk, de gyõztünk! Heroikus küzdelem volt. A végén már csak bokára, és lökésre mentem, de sikerült. Hazafele mindenhol ugrattam 1 picit ;D
Most úgyis vettem magamnak DVD karcolót, mert be kell vinnem a cégét vissza
Ma megint fociztunk, és annak ellenére, hogy az egyik srácnak kb. 1 hete (vagy talán 2) vették le a gipszet a lábáról, nem volt cserénk, szarok is vagyunk, de gyõztünk! Heroikus küzdelem volt. A végén már csak bokára, és lökésre mentem, de sikerült. Hazafele mindenhol ugrattam 1 picit ;D
Posted 2004. June 08. - 16:40
Figyi, nem az kell, hogy mondod, hogy mit láttal, hanem azt, hogy srácok gyertek érte, mert már rég átírtam nektek! ;D
Posted 2004. June 08. - 16:34
Gondoltam ám, de mondom megkérdezem, mert úgy a tisztességes. 
Remélem menüt nem kell hozzá gyártani, mert az már a ládasör kategória... ;D
Reggel belekukkantottam a Killing Time címü videóba, amiben Aaron Chase és haverjai ökörködnek. Sztrít és dörtdzsamp van benne, meg csomó dzsekesszes baromság. Egyszóval oktatófilm.
Remélem menüt nem kell hozzá gyártani, mert az már a ládasör kategória... ;D
Reggel belekukkantottam a Killing Time címü videóba, amiben Aaron Chase és haverjai ökörködnek. Sztrít és dörtdzsamp van benne, meg csomó dzsekesszes baromság. Egyszóval oktatófilm.
Posted 2004. June 08. - 16:29
Megy haza mer' vizsgázik vagy mi, akkor küldök vele egyet jó? Starszki meg kurva jó!!! Akkor te nem Sportsziget ezek szerint! Készülsz holnapra?
Posted 2004. June 08. - 16:18
Biztos abba kéne neki, különben nem írja ki külön, hogy ezek a formátumok preferálandók. De asszem megint csak belekotnyeleskedem mások dolgába. Szorri!
Bandi:
Nekem viszont kiírhatod bármilyen formában, cserébe a Starsky és Hutchért. Akkor DNL hazajön a 7végére? Nem tréningje van a suliban?
Bandi:
Nekem viszont kiírhatod bármilyen formában, cserébe a Starsky és Hutchért. Akkor DNL hazajön a 7végére? Nem tréningje van a suliban?
Posted 2004. June 08. - 16:08
Este megvizsgálom ezt a VCD-s kérdést, de szerintem sima ügy...
Asztali lejátszóba kell?
Asztali lejátszóba kell?
Posted 2004. June 08. - 15:43
Megnézném.. Jó van.
Egyébként van cd íróm, üres cd-m, NERO. Tehát CD-t tudok írni, se svcd-t se semmit ha kell kell, ha nem nem. Azé' jó az bárhogy..
Egyébként van cd íróm, üres cd-m, NERO. Tehát CD-t tudok írni, se svcd-t se semmit ha kell kell, ha nem nem. Azé' jó az bárhogy..
Posted 2004. June 08. - 15:36
csá szarosok!
nekem már volt multhéten bikkmagom!!
Pantyával most taliztam,hát nem ojan rossz az a rm!!a szine teccik!!
Meg a csajszi akivel dumált...
valami tekerés?holnaptól már ráérek!!Pollák strand hétfõ?vagy valami fuckultativ program?
Bandi,megnéznéd ha bicóboltban vagy középrészre rögzithetõ váltó mennyi?
nekem már volt multhéten bikkmagom!!
Pantyával most taliztam,hát nem ojan rossz az a rm!!a szine teccik!!
Meg a csajszi akivel dumált...
valami tekerés?holnaptól már ráérek!!Pollák strand hétfõ?vagy valami fuckultativ program?
Bandi,megnéznéd ha bicóboltban vagy középrészre rögzithetõ váltó mennyi?
Posted 2004. June 08. - 15:22
Azt remélem figyelted Wolf, hogy VCD vagy SVCD kéne a Shoshinak? Tucc te olyant, eee?
Hát igen, marad Amcsi.
Bikkmakkot már múlt héten vettek a Márióék, lehet, hogy azóta elfogyott.
Hát igen, marad Amcsi.
Bikkmakkot már múlt héten vettek a Márióék, lehet, hogy azóta elfogyott.
Posted 2004. June 08. - 15:20
Hát én legkorábban mostantól számítva 13 nap múlva leszek Pécsen, de elvileg VargaD is hazatudja vinni, már csütörtökön. Ha kell akkor átírjuk. Legyen így?
Posted 2004. June 08. - 15:13
Köszi srácok!
Ha valaki meg tudja csinálni nekem, akkor azt megköszönöm!
Üdv
És nyomás!
Shoshi
Ha valaki meg tudja csinálni nekem, akkor azt megköszönöm!
Üdv
És nyomás!
Shoshi
Posted 2004. June 08. - 15:12
Posted 2004. June 08. - 15:09
Rendicsek. Megcsinálom a fejcsapit, a féket beadom szervízbe, lesz még egy új rugó és befejeztem a fejlesztést. Jövõre amcsiban bevásárolok. Megvettem az új bikkmakkot. Fasza.
Holhol? En tegnap probaltam, de nem kaptam...:-((
Tenyleg, hol lehet venni elvileg? Nem minden ujsagosnal van...
Posted 2004. June 08. - 15:07
Posted 2004. June 08. - 15:04
Shoshi!
Kérdezd a Tomidny nevezetû tagtársat!
Szerintem akár ingyér is megcsinálja, mert jó srác. Bár inkább nem rontom a bizniszét.
Good luck!
Kérdezd a Tomidny nevezetû tagtársat!
Szerintem akár ingyér is megcsinálja, mert jó srác. Bár inkább nem rontom a bizniszét.
Good luck!
Posted 2004. June 08. - 15:03
Rendicsek. Megcsinálom a fejcsapit, a féket beadom szervízbe, lesz még egy új rugó és befejeztem a fejlesztést. Jövõre amcsiban bevásárolok. Megvettem az új bikkmakkot. Fasza.
Posted 2004. June 08. - 15:02
Hella skaccerok!
Nincs valakinek meg az Earthed videjó? És ha igen, ki tudná nekem írni valaki vcd vagy svcd-ben?
Hálás lennék!
Ja és mennyijér?
Köszi
Pécs4eva
Nincs valakinek meg az Earthed videjó? És ha igen, ki tudná nekem írni valaki vcd vagy svcd-ben?
Hálás lennék!
Ja és mennyijér?
Köszi
Pécs4eva
Posted 2004. June 08. - 14:50
Egyrészt használt komplett gépet ritkán vesz valaki, másrészt mindennek kurvára lement az új ára is. Ez még nem jelenti azt, hogy a géped szarabb lenne.
Csak egyszerûen nem éri meg eladni, mert nem kapsz helyette semmi jobbat a pénzedért.
Ne görcsöljünk ezen, inkább tekerjünk és improve our skills!
Oii!
Csak egyszerûen nem éri meg eladni, mert nem kapsz helyette semmi jobbat a pénzedért.
Ne görcsöljünk ezen, inkább tekerjünk és improve our skills!
Oii!
Posted 2004. June 08. - 14:32

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top