Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Srácok, ez nem vicc!
Ti is elmondhatnátok egy rózsafüzért a meggyógyulása érdekében, ahogy én tettem.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Jah, meg csukló mûtét is lesz... meg nyelvplasztika...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Súlyos térdsérülés? Le kellett térdelni a szopáshoz? Hehehe...
Vagy a térdizulet nem bírta tartani a súlyos hústömeget?
Jajj, de gonosz vagyok ;D ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Figyi, alkotsz egy önéletrajzot, akkor azzal már lehet mit kezdeni. Pl. az Adecco-hoz, Graftonhoz te is beadhatnád, vagy a www.manpower.hu -n is kereshetnél, vagy esetleg ide is, ahol vagyok megpróbálhatsz bekerülni, egy próbát megér...

Egyébként meg:

Nem tudja folytatni a turnéját Britney Spears

Néhány nappal ezelõtti balesete miatt Britney Spears le kellett, hogy mondja nyárra tervezett észak-amerikai koncertkörútját - a folytatás bizonytalan.
Az énekesnõ súlyos térdsérülésre hivatkozva törölte az Onyx Hotel turné 36 állomásosra tervezett nyári szakaszát.
A június 22. és augusztus 15. közötti hetekre meghirdetett koncertsorozat pótlására sem tett ígéretet az elõadó menedzsmentje, mert Britney Spears felépülése több hónapot is igénybe vehet. "Reméli, hogy a jövõben még felkeresheti ezeket a városokat" - közvetített a dalait kiadó Jive Records.
A kényszerpihenõt okozó baleset június 8-án, kedden történt az új Outrageous címû kislemezéhez készülõ videoklip forgatása közben, amikor Britney Spears Snoop Dog rapperrel vett fel egy jelenetet a manhattani metróban. "Nyilvánvalóan rosszul lépett és kiment a térde - csúnya táncos sérülés volt" - mondta korábban a Jive szóvivõje.
A szerencsétlen lépést követõ napon Spears térdmûtéten esett át, amely után hathétig nem állhat a lábára, majd további 8-12 hetes rehabilitációs idõszak következik.
Spears még márciusban szintén törölte néhány fellépést, akkor is térdproblémákra hivatkozva. Azt hogy a friss sérülés miatt le kell-e mondania az év végén esedékes elsõ kínai koncertjét, egyelõre nem tudni - írta a BBC.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Alfa:
Akkor megnyugodtam. Gyere!
Amúgy nem mûködik a billentyûzet, azért sms-ben válaszolsz?
Azért erre most nem kell, majd elmondod élõben.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Bírálni még mindig jobb, mint írni.
Akkó majd gyere!
Alfa:
Csatlakozni lehet, útvonalról még nem tudok, de sokat ne várjál tõlünk.
Pénzem nincs válaszolni az smsedre, de remélem olvasod ezt addig. Bocs.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Kõ a pénz, mi? ;)
Én egy idõben Finnországba akartam kimenni, de aztán inkább maradtam. Drága ott a sör :P
Januárban jön hozzánk egy 33 éves csaj, aki a Pollackon végzett 94-ben az informatikán, és most az Elcotec-ben forraszt. Szóval eléggé le lehet csúszni... :-\
Na most még egy kicsit össze-vissza irogatok egy szakdolgozatról, aztán gyorsan haza átöltözni. Mondtam már, hogy útálok szakdolgozatot bírálni?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Menni kell...
De ha esetleg van valahol munkaerõ felvétel Pesten, és ilyen lúzer pöcsöknek is van esélye (és még elég pénzt is adnak), akkor maradok itthon a seggemen.
DE tényleg, ha tucc bármit, szóljál!
Akkor ezen a 7végén nem jössz haza? Legalábbis ezt írta nekem a Sztranyó.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Akkor most hogy döntesz? Mész vagy maradsz? Mész vagy maradsz? Mész vagy maradsz?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
The sooner, the better...
I don't know, to be honest...
Most írok a Sztranyónak arról, hogy Bence már haza is jött Londonból és kurvára ráfizetett. A sok lengyel elhappol minden melót.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Vettem.

Tudod, itt Pesten ez így megy.. Májerság, KonaFoxTLD gatyanadrágsapi, különben kinéznek.. ;D

Mikor indulsz Angliába?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Bandi:
Csak nem a Kona-s mûmájer haverjaidra gondolsz?
Hedlok rulez!
Vetted a fékkarról szóló adást?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Én meg megyek a pesti haverjaimmal...

Head lock na.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja megtalált. Nyugodtan megadhatjátok bárkinek. Nagymellû szõke/barna csajoknak is ;D
Küldtem sms Máriónak is, hogy gyüjjön, meg a haveromnak is, hátha le akarja törni a kölcsön váltót is ;)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Igen, akkor 17.00 Széchenyi tér
Gyere Tomi!
Shoshi megtalált? Kérte számodat. Megadtam. Remélem nem baj.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Akkor ma 5tõl szétszakítjuk a hegyet? Jóóó!
Tegnap este alig bírtam elaludni, aztán majdnem elmentem éjszaka vadállatkodni az erdõbe. ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Új kormánycsapágy? ???
Mi van a Dancsival? El van kenõdve a Coca-Cola miatt?
Márió:
Ma 5tõl akkor nem jössz tekerni?
Gondolom örül az Ákos, hogy jövõ héttõl majd ott boldogítod!
Milyen falmászás?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Mivel rombolták a közerkölcsöt? Rettenetes!

Ja, a Stab-be ráadásul 24-es kerék volt, király kinézet... A srác meg milyen keményen ült rajt..jajjj.
És hogy-hogy nem láttunk? No, mindegy.

Kiszámoltam, hogy kell egy új ülés, meg kormánycsapi, ajjj, sok píz megin hussan el. :P

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csá!jobb hogy nem jöttetk!ku.va fáradt voltam tegnap voltunk ugrálni a kertvárosban és most naon izomlázas a combom meg a válam!
pedig láthattátok volna az új mezem! :Pamihez egy egy ua ojan szinü nacit húztam ugyhogy naon trendi voltam!!
na mindegy,voltam egy20ast tekerni...két nap szünet asszem!
menyünk strandra!!!!!!!!!!!!
vagy vasárnap pántya falmászást!!
jövök fáradtan haza erre a biciglisek ülnej a lófaroknál láthatóan a közerkölcsöt bántva és még kutya is volt náluk!!
BOTRÁNY!!
A Bandi tényleg gatyába rohangál?!?!? :o :o
az nem gyenge!
Sporszigeten én is láttam sok furaállatot!stab primo super monsterrel,a yetit én is a zöldet?
na béka!
és nem nagy heppi me hátfõtöl ógozom!a Ákos kollegája leszek!
:-*

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Hat bocs mate, de ugy tunik nem fog osszejonni. Bar akartam csorni neked egy uveggel, de megkertek hogy ne vigyunk ki semmit az irodabol. DE kaptam ajandekba egy Beach House-os polot...