18.00 Széchenyi tér
Zap:
Örülök, hogy felébredtél és osztod itt a jónépet.
Akkó jössz 6kor aggressziót levezetni?
És te Márijó?
És te Tomi különben hová lettél? Csak nem elfogyott a sör, és lefagytál? Bootolj újra valami felessel, az jó ilyen melegben.
És amúgy tényleg mindenki köcsög, ahogy jogász pajtásunk kifejtette!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. June 23. - 14:13

Posted 2004. June 23. - 14:07

Én azokat a sofõröket utálom, akik szórakozásból, unalomból, vagy mer tegnap kikapott a Fradi dudálnak le. Sõt azt a buszt se szeretem, aki - ha a sofõr szerint - nem jó helyen vagyok a nem jó idõben rámhúzza a 10 tonnás szarját. És ha szólok neki, hogy ez nem a legjobb megoldás, elküld.
És utálom azokat a bringásokat, akik azt hiszik azér mer õk hátrányos helyzetû, szegény bringások ujjat húznak a 10 tonnás szarokkal.
Utálom az olyan embereket, akik úgy közlekednek, gyalog, Suzukival, rollerrel, robogóval, Ikarussal -bocs, Mercivel- hogy értük épült az út és éppen amivel vagyok az a jó, minden más húzzon onnan, meg rücskös mû***szt az annya ***ba mész itt a ****dal Te ****.
És utálom azokat a bringásokat, akik azt hiszik azér mer õk hátrányos helyzetû, szegény bringások ujjat húznak a 10 tonnás szarokkal.
Utálom az olyan embereket, akik úgy közlekednek, gyalog, Suzukival, rollerrel, robogóval, Ikarussal -bocs, Mercivel- hogy értük épült az út és éppen amivel vagyok az a jó, minden más húzzon onnan, meg rücskös mû***szt az annya ***ba mész itt a ****dal Te ****.
Posted 2004. June 23. - 13:55

Egyelõrre elégedjé má' meg az Ázsiával ;D
Tegnap, hogy kiakasztott egy pécsi kerékpáros "kolegina" (ffi köcsög)...
Bátyámmal mentünk Rábafûzesre elindultunk olyan 6 felé.
Elég szép nagy forgalom és ott a ******** úton haladtunk egy Iveco-val szerelvényben (tudjátok naaaah.. az az út ahol van a jégpálya is és a vége a 6osban egy keresztezödés
)
Nahszal haladunk feltünik elöttünk az úton 2 kerékpáros egyed. Mind2 elég szépen bent csámpázott az út közepén ezért vettük a bátorságot és rájuk dudáltunk. Az elõrébb lévõ /Idõsebb emberke Trekkinggel/ normálisan le is húzodott. A másik egyed egy középkorú faszi /áruházi monti a segge alatt walkman a fülében/ meg nemám lejjebb húzodott volna hanam bekacsázott mégjobban az út közepííííre.
Namost bátyámat se kell félteni ilyen téren mert eléggé felbasszák az ilyenek, szal melléértünk valahogy, és elküldtük a halál faszára hogy tanuljon meg az út szélén maradni (õ visszakézbõl anyázott).
Keresztezõdés a 6osnál megfog minket a piros. Mellénk ér az emberünk...
Folytatja továbbra is az anyázást merthogy õ jogtalannak érezte azt, hogy rádudáltunk. (út közepén csalimpázni biciklivel.. végülis nagyon egészséges :
) Itt is megkapta a kis szóbeli leoltását és egy kis fenyegetést, hogy állitson magán mer legközelebb el lesz taposva.
Zöldre vált a lámpa és a sok anyázás hatására úgy gondoltuk hogy nyomatékosítjuk a nevelést és meglengetjük az orra elött a szerelvént. --> kacskaringózás meg kiabálás tõle, hogy "ügyes vagy".
Tanulság?
Az ilyen tahók miatt bánnak úgy velünk az autósók, ahogy...
de kiváncsi lennék a ti véleményetekre is.
most lehet hogy valakinek az lesz a reakciója hogy "há bunkó teherautósók" de azoknak figyelmébe ajánlom, hogy a trekkinges öreg vette az erõfeszítést és lehúzodott, hozzá természetesen nem is szóltunk.
Tegnap, hogy kiakasztott egy pécsi kerékpáros "kolegina" (ffi köcsög)...
Bátyámmal mentünk Rábafûzesre elindultunk olyan 6 felé.
Elég szép nagy forgalom és ott a ******** úton haladtunk egy Iveco-val szerelvényben (tudjátok naaaah.. az az út ahol van a jégpálya is és a vége a 6osban egy keresztezödés

Nahszal haladunk feltünik elöttünk az úton 2 kerékpáros egyed. Mind2 elég szépen bent csámpázott az út közepén ezért vettük a bátorságot és rájuk dudáltunk. Az elõrébb lévõ /Idõsebb emberke Trekkinggel/ normálisan le is húzodott. A másik egyed egy középkorú faszi /áruházi monti a segge alatt walkman a fülében/ meg nemám lejjebb húzodott volna hanam bekacsázott mégjobban az út közepííííre.

Namost bátyámat se kell félteni ilyen téren mert eléggé felbasszák az ilyenek, szal melléértünk valahogy, és elküldtük a halál faszára hogy tanuljon meg az út szélén maradni (õ visszakézbõl anyázott).
Keresztezõdés a 6osnál megfog minket a piros. Mellénk ér az emberünk...
Folytatja továbbra is az anyázást merthogy õ jogtalannak érezte azt, hogy rádudáltunk. (út közepén csalimpázni biciklivel.. végülis nagyon egészséges :

Zöldre vált a lámpa és a sok anyázás hatására úgy gondoltuk hogy nyomatékosítjuk a nevelést és meglengetjük az orra elött a szerelvént. --> kacskaringózás meg kiabálás tõle, hogy "ügyes vagy".
Tanulság?
Az ilyen tahók miatt bánnak úgy velünk az autósók, ahogy...
de kiváncsi lennék a ti véleményetekre is.
most lehet hogy valakinek az lesz a reakciója hogy "há bunkó teherautósók" de azoknak figyelmébe ajánlom, hogy a trekkinges öreg vette az erõfeszítést és lehúzodott, hozzá természetesen nem is szóltunk.
Posted 2004. June 23. - 12:35

na hát ojan expert túra,még nincs fixálva hová.
anyumma indulnánk neki õ túlélõ túrára akar menni!!
majd írjatok ha van fejlemény!!meg én i!kölcsön nem lehet beszerezni cuccokat?zsák már jó lenne mert 30e/db! :-[ :-\
Na hóvégén nagy bringa felujítás lessz4ha minden igaz lessz tárcsa hátra s meg vehetek uj felnit agyat,de inkáb kompletten egy kereket!ami a pxben van!meg akarok egy isises hmûvet,de az persze csak kar+krészel jó venni és akkor az most drága!De láttam valameik bikkmagban 2000 v '99esben letört krész fölnyitott lábszárat... :-\
meg a vázamat is!!229volt a váz akkor!!
IDÕUTAZNI AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444
anyumma indulnánk neki õ túlélõ túrára akar menni!!
majd írjatok ha van fejlemény!!meg én i!kölcsön nem lehet beszerezni cuccokat?zsák már jó lenne mert 30e/db! :-[ :-\
Na hóvégén nagy bringa felujítás lessz4ha minden igaz lessz tárcsa hátra s meg vehetek uj felnit agyat,de inkáb kompletten egy kereket!ami a pxben van!meg akarok egy isises hmûvet,de az persze csak kar+krészel jó venni és akkor az most drága!De láttam valameik bikkmagban 2000 v '99esben letört krész fölnyitott lábszárat... :-\
meg a vázamat is!!229volt a váz akkor!!
IDÕUTAZNI AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444
Posted 2004. June 23. - 11:50

Yo-yo-yooo Márijó:
Csak egy cuccot kell vinni. Engem. Heheheeee. Garantáltan túlélsz bindent.
De most érkezett haza egy expert Nepálból, ha gondolod tárgyalj vele. Bár még én sem értem el telefonon sem.
Bandi:
CV elküldve, a többit majd privibe vagy emailbe írd meg lécci.
Csak egy cuccot kell vinni. Engem. Heheheeee. Garantáltan túlélsz bindent.
De most érkezett haza egy expert Nepálból, ha gondolod tárgyalj vele. Bár még én sem értem el telefonon sem.
Bandi:
CV elküldve, a többit majd privibe vagy emailbe írd meg lécci.
Posted 2004. June 23. - 11:32

Akkor elõbb oltást kérjél mindenféle nyavalya ellen. Nem kell sok cucc. Úgyis mindenki büdös lesz. ;D Fürdés nyista, Old Szpájsz. Milyen jellegû túra?
Posted 2004. June 23. - 11:29

áhj
Bandáj:ha a kerék wtb dual duty és hátsó tárcsás 14nél olcsóbb csak akkor játszik!
a xfucktorban vannak "baromi olcsón"tavaji konák,kompletten!!!Nézee meg!
Valaki tud segíteni hogy 3hétre meniy cuccot vigyek túlélõtúrára?Mien ruhák,zsák,miegyéb kell oda?Valami Ázsiai országba!
Pliz help
Bandáj:ha a kerék wtb dual duty és hátsó tárcsás 14nél olcsóbb csak akkor játszik!
a xfucktorban vannak "baromi olcsón"tavaji konák,kompletten!!!Nézee meg!
Valaki tud segíteni hogy 3hétre meniy cuccot vigyek túlélõtúrára?Mien ruhák,zsák,miegyéb kell oda?Valami Ázsiai országba!
Pliz help
Posted 2004. June 23. - 10:41

Õ építeni akar... hiába beszél neki az ember... :
Kép nem árt, hallottam már olyat, hogy egybõl félre rakták a képtelen CV-ket. Szal rakj rá! De ha elküldöd, akkor megnézhetem, mit írtál...
Sajnálom Balcsit, de már tényleg nem voltam 3 hete otthon.

Kép nem árt, hallottam már olyat, hogy egybõl félre rakták a képtelen CV-ket. Szal rakj rá! De ha elküldöd, akkor megnézhetem, mit írtál...
Sajnálom Balcsit, de már tényleg nem voltam 3 hete otthon.
Posted 2004. June 23. - 10:36

Ollá!
Szerintem ne vegyen külön vázat, mert drágára fog kijönni, inkább egy komplettbõl szedesse ki a telót, de hát õ tudja mi teccik neki.
Dancsival majd beszélek, kár, hogy nem jöttök, de akkor majd talán utána is valamikor.
Azért ha elõtúrod a te CVdet, azt is megtekinteném. Kép kell bele mindenképp?
Szerintem ne vegyen külön vázat, mert drágára fog kijönni, inkább egy komplettbõl szedesse ki a telót, de hát õ tudja mi teccik neki.
Dancsival majd beszélek, kár, hogy nem jöttök, de akkor majd talán utána is valamikor.
Azért ha elõtúrod a te CVdet, azt is megtekinteném. Kép kell bele mindenképp?
Posted 2004. June 23. - 10:30

Mettyú: Nekem Balcsi kilõve, megyek haza, viszem a gépet, megyek hegyre fel, le, jön Sztranyó is. Egyébként Danihoz mehettek, mondta, hogy szabad a kéró, de vele beszéld ezt meg.
Kis Havas milyen ülést vett és mennyiért és hol? Nekem is kellene egy új, mert ez ha eltörik, akkor lemetéli a tökömet, és már nagyon tiltakozik pille súlyom ellen.
Szombaton ki jön hossssszút tekerni? Akár Orfû és ami azon is túl van. Kurtafarkúmalaclátogatás, Üveghegy miegymás, bográcsgulás, vagy akár Kõvágószõlõs irnyába legurulni Jakab hillrõl, ott is állítólag van vmi korcsma, meleg ebéddel, ilyesmit tervezünk.
Ja, Sztranyó kinézett egy Stuffot, most azt akar venni, 49ezer, de lehet, hogy egy Hoss Dee Lux jobb lenne neki. Majd megüzenem neki. Szerinted?
Kis Havas milyen ülést vett és mennyiért és hol? Nekem is kellene egy új, mert ez ha eltörik, akkor lemetéli a tökömet, és már nagyon tiltakozik pille súlyom ellen.
Szombaton ki jön hossssszút tekerni? Akár Orfû és ami azon is túl van. Kurtafarkúmalaclátogatás, Üveghegy miegymás, bográcsgulás, vagy akár Kõvágószõlõs irnyába legurulni Jakab hillrõl, ott is állítólag van vmi korcsma, meleg ebéddel, ilyesmit tervezünk.
Ja, Sztranyó kinézett egy Stuffot, most azt akar venni, 49ezer, de lehet, hogy egy Hoss Dee Lux jobb lenne neki. Majd megüzenem neki. Szerinted?
Posted 2004. June 22. - 16:28

Na befejeztem a bélyegnyálazást és borítékcímzést. Halleluja!
CVvel holnap foglalkozom végre már. Remélem.
na ahoj!
CVvel holnap foglalkozom végre már. Remélem.
na ahoj!
Posted 2004. June 22. - 14:36

Posted 2004. June 22. - 13:56

Olyasmi a karakterisztikája, mint az enyém, azért szimpi. És kõ nehéz = > van benne anyag. Csak azt nem tudom milyen. Kutassátok a neten, nekem most nincs idõm, felszólító leveleket írok.
Posted 2004. June 22. - 13:36

Posted 2004. June 22. - 13:36

A Richárd nekem szimpatikusabb, bár sehol nem találtam leírást róla, méég a honlapon sem. Shit!
Sásdi lányok meg naivak, de nem is szépek...
Sásdi lányok meg naivak, de nem is szépek...
Posted 2004. June 22. - 13:32

yo mádofákkaz.
kiccsön: Ritchey Severe condition 4600ert, vagy Truvativ sima befogos 5400ert. Persze mindez az uj karmanyomra ertendo, melyiket vegyem.?
kiccsön: Ritchey Severe condition 4600ert, vagy Truvativ sima befogos 5400ert. Persze mindez az uj karmanyomra ertendo, melyiket vegyem.?
Posted 2004. June 22. - 13:31

Mesélj a sásdi lányokról...
Akkor a tiltó lista második tétele a Hubertus, a Becherovka után.
Akkor a tiltó lista második tétele a Hubertus, a Becherovka után.
Posted 2004. June 22. - 13:04

Emberek! Ne igyatok Hubertust, hiába kínálja ingyé a haverotok, különben olyanok lesztek, mint én.
Bandi:
Köszi a CV-t, ha lesz idõm, megcsinálom, csak ma dolgozni kéne itt is.
Éljenek a sásdi lányok!
Zap:
Akkor holnap mikor? Jó a délután 6 óra Széchenyi tér?
Bandi:
Köszi a CV-t, ha lesz idõm, megcsinálom, csak ma dolgozni kéne itt is.
Éljenek a sásdi lányok!
Zap:
Akkor holnap mikor? Jó a délután 6 óra Széchenyi tér?
Posted 2004. June 22. - 12:38

Posted 2004. June 22. - 11:52

háj mindenki!
Külön a yetinek a szomszéd szobában,jaj minimum egy hoto v press kártyát kel szereznem hogy bepofátlankodjak!
húú én is hallotam a tigrincsrõl,eszembe jutota micimackóban olvasottak és a tigris nem is félelmetes állat,csakszeret negyot ugrani meg apró lényekre vadászgatni!
Mettyú úgy tacsravágta magát?!
A gts srácank mien váza van?fémes szinû és a r.tagot furán az ülés mögé kell tenni??
ma délutántól van otthon adsl és akkor mindennek vége mer rászabadulok a netre!!!!
elõveszem a hekkereknek szóló ttkos tanaimat sé vége!!
lehet nekm is...
ViccesLocolósBani,nézd meg érlek ha bringaboltban vagy hogy hogyé van komplett kerék tárcsás agyal és erõsebb kivitelben!Wtb asszem jó lenne!Kösze!!!
Külön a yetinek a szomszéd szobában,jaj minimum egy hoto v press kártyát kel szereznem hogy bepofátlankodjak!
húú én is hallotam a tigrincsrõl,eszembe jutota micimackóban olvasottak és a tigris nem is félelmetes állat,csakszeret negyot ugrani meg apró lényekre vadászgatni!
Mettyú úgy tacsravágta magát?!
A gts srácank mien váza van?fémes szinû és a r.tagot furán az ülés mögé kell tenni??
ma délutántól van otthon adsl és akkor mindennek vége mer rászabadulok a netre!!!!
elõveszem a hekkereknek szóló ttkos tanaimat sé vége!!
lehet nekm is...
ViccesLocolósBani,nézd meg érlek ha bringaboltban vagy hogy hogyé van komplett kerék tárcsás agyal és erõsebb kivitelben!Wtb asszem jó lenne!Kösze!!!