Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Ákombákom, te most ugye viccelõdsz, ejj?
Hogy lenne a Homloknak V10e, amikor õ Nicolai-buzi!
Vagy tényleg?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Amíg Te reggel fürdõruhás csajokat néztél, addig én egyel arréb informáltam magam a legújabb strandfrizura divatról.... Látod, én azé vagyok dr., mer a csajozás helyett is tanulok...

Más: Itten a Homlok V10-ese. Nem kacsa a kacsa. De madárnak madár a csávó..

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Bakker, Zap, neked van idõd TVt nézni? Nekem mostanában csak a Barátok közt jut felvételrõl, amikor éjjel hazaérek, meg reggel a TV2 luvnyák a fürdõrucijukban, amyíg befalom a reggelit. Nincs meg valakinek az Édes, dundi Valentina 1-377 részei?

chrisbee

chrisbee

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Hali...

Tényleg jó, hogy ilyen sokan vagyunk...
DE NEM ELEGEN! MIndenki hozzon magával valakit.
:-\
A nagy számok törvénye és a világban kialakult helyzet miatt tényleg többen vagyunk, mi, srácok. Szóval akinek van csaja, az markolja és vigyázzon rá, mert 2 arab és 4,6 kínai lesi minden gonolatát árgus szemekkel...

Aszfalton tekerni pedig tök unalmas, kedves Zé. És ha ennyire bizonygatnod kell, hogy nem az, akkor pontosan tisztában vagy ezekkel a ténnyel Te is.

Ráadásul ott az a sok F*SZ sofõr, aki minden lehetõséget kihasznál, hogy minket leszo*asson.
Az erdõben pedig csak erdészek vannak. (akinek valami gondja akad velük, forduljon B. Lóránt-hoz bizalommal, a gyakorlat mesterré tesz...)

Mert nekünk jó...
;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Tudtam. Basszus. Most kinéznek a strandrú'? :'(

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tényleg, nektek van már strandfrizura-elképzelésetek? Mert ha még nincs, akkor nem is vagytok trendik....

Vazze ez az RTLklub mennyire bír fárasztani...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Emlékszel, mikor elszabadult egy farkas? Nem én.. egy igazi! Na, az is parás volt, a tévé adott mindenféle közleményt, hogy senki ne menjen a hegyre, de egy nagyi meg az onoka csak mentek. Meg is harapta õket hehe.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nah, de legalább elfelé tart a dög. Baranyajenõt megnéztem és Dombóvár felé van. Csak nem szeret hegyet mászni, azér a tigris se hülye.... ésakkor nem jön ide vissza. Szerintetek azér egy kicsit nem para a helyzet? egy éhes tigris és senkise tudja merre tart, mi meg csak megyünk bringázni. Nembaj, legalább nincs turista ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Hálló Banderas! Elkezdtem hezitálni a Balcsival kapcsolatban. Mindenki jövõ hétre ígéri magát, csak a keménymag zúzna ezen a héten is. Meglássuk.
CVvel kapcsolatos ötlet, vagy hogy hová lehetne küldözgetni van? Jól kihasznállak kis köcsög, hejj! ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Figyi, én pénteken este megyek haza, ha kell és jönnél tekerni, akkor szombat reggel eldobom neked a cuccost. Meglátjuk mit lehet belõle csinálni. Ha van racsnid, akkor le kellene szedni az enyimét vhogy, merhogy kopott.
Mettyú Balcsi vagy nemBalcsi?

Mettyú ezt is neked:
http://www.origo.hu/...0623tobben.html

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát énmég otthon vagyok!
pszit!!
ja aszem az lessz!a kerekem meglessz keddre,aváltó...na azzal vagoyk gonbban!fölteszem a régit,azis jobb mint a semmi!
csak a krész miatt aggódom!anyira nyekereg,nemrég láttam az ujságban letört tengej hogy felnyitja a lábszárat és ugyan ojan xtm van nekem is! :-[
de igyekszem!hát az ingel is gondban vgyok!!ma szem sportosan megyek :Dlegalábbis egy pólóban!
:-*
Bandi:
jijj!!az tök jó lennee!!!!!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Márió: Nekem van egy nagyon használt hátsóváltóm, STX, ha kell odaadom, hátha tucc vele menni, meg van egy kerekem is hátsó, STX aggyal, csak a racsni szarrá van kopva, ha kell, azt is köccsön t'om adni.

Szombaton tekerés? Tom? Márió? Leslie? Mettyú? Vki?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Márió, ezzel csak jelezni akartad, hogy benn vagy és dolgozol vagy mi?
Rakd össze izibe a bringád, különben kimaracc a jó bulikból, öreg! Kérjjjé elõleget, meg másik ingeket is, hogy ne nézz ki topisan, ejj!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
:D

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 posts

Hát elég rég láttam errefele Zé-t
Teis Országutizol? csakmert énis most probálok összeeszkábálni egyet.

Amúgy meg akikkel ma túrán voltam azoknak köszönet ;)
hogy elviseltek, hogy megvártak meg minden ::)

Igen én is aszfaltbetyár vagyok :)
Bár most még gyenge formában tehát egyelõre max. 100km, de késõbb lehet szó többrõl is.

Én is nemrég újítottam a gépet Csasziék nagy örömére :). Vettem bele 16 küllõs kereket, eddig nagyon bevált bár még csak két hete van meg, de sokkal merevebb lett a gép, és vmelyest a légellenállás is kisebb.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Jóéjjt ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csá baazz!!
van otthon net.
köcsög matáv el*aszta a jelszavamat,meg hihetetlen flegmán beszélt mint egy fogytékossal,majd 20percet beszéltem vele mire rájött hogy nem én vagyok a szerencsétlen p*cs és láttam már hibaüzenetet!!
de aztán nagy nehezen beismerte hogy õk hibáztak...
MATÁV SUX!!!Ákos errõl nagy igazat mondott:kb:
megtehetik mert egyeduralkodó a piacon!8e ért ki is jöttek volna beállítani. :-Xde azért is kérhetnek amennyit akarnak mert ha nem tudod megcsinálni akkor ugy is csak õk tudják...

na remélem neketek jó volt!én mentem egy tettye magyarürögöt a városi géppel!
moslék volt...
de hó végén fizi és akkor viszatérek!!ördögi kacaj
jóéjt

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Idõnként be szokott nézni.
Aztán mindig elszomorodik, hogy senki nem akar vele 180km-t menni aszfalton ;)

Ma megint beszarásszinten jót mentünk.
Mindenki mászott felfele eléggé, és lefele is jót mentünk.
Jajj, fáradt vagyok. :P

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Hát elég rég láttam errefele Zé-t
Teis Országutizol? csakmert énis most probálok összeeszkábálni egyet.

Amúgy meg akikkel ma túrán voltam azoknak köszönet ;)
hogy elviseltek, hogy megvártak meg minden ::)

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
Sziasztok!

Zé szokott még ide járni?