Hát a neten vannak ingyenes programok, de azok nem magyar billentyûzethez vannak. Szóval nem tudok használhatót.
Amerikában puma támadott meg montisokat, aztán asszem az egyik meg is halt.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. June 22. - 11:21

Posted 2004. June 22. - 10:29

A Tigris elõl menekülve? Nem tudtátok, hogy a Tigrisek a legeslegjobban bástyákban szeretnek ugrálni?
Posted 2004. June 22. - 10:28

Tom: tudsz te nekem esetleg szerezni gépíró tanulóprogramot? Kellene, nem nekem. Másnak is nyitott a kérdés! Ja, 7végén megyek, akkor átmásolhatom a FúFájtersz empéhármakat?
Posted 2004. June 22. - 10:27

kik nem fordulnak itt meg, amíg nincs netközelben az ember gyereke...
Majd állítunk Yeti sátrat a hegy aljában, szerelõvel, Yetislánnyal és majd csak nyakbanlógós belépõvel lehet bejönni. Hehehe...
Más: Tegnap este ritka jelenségnek lehettünk szemtanúi. B. Tibor és B. Ákos (alias MontenBÁNKOS és MontenbÁKOS) a Tigris elõl menekülve a Nagytubesi bástyán húzta meg magát, amíg az RTL Klub szerint is elmúlt a veszély a Mecsekben. Na és a ritka jelenség az az volt, hogy frankón lehetett látni a Badacsonyt, meg végig az összes hegyet, szóval egész Dél-dunántúlt... Hmm, ez most nem hangzik érdekesnek, de jól nézett ki.
Posted 2004. June 22. - 10:25

Mettyú, megkaptad a CV-t? Keresem az enyémet, lehet, én is gyökér vagyok?
Tegnap voltam bringázni, tekerek békésen a rakparton, négy leányzó pedig úgy gondolta megviccel és lespricceltek vízzel... gondoltam én is kedveskedek nekik, ugyan húsvét már rég elmúlt, de a kulacsot épp elõtte töltöttem meg friss hideg vízzel, visszafordultam és vizespóló versenyt rendeztem, az eredményt sajnos nem vártam meg... ;D
Tegnap voltam bringázni, tekerek békésen a rakparton, négy leányzó pedig úgy gondolta megviccel és lespricceltek vízzel... gondoltam én is kedveskedek nekik, ugyan húsvét már rég elmúlt, de a kulacsot épp elõtte töltöttem meg friss hideg vízzel, visszafordultam és vizespóló versenyt rendeztem, az eredményt sajnos nem vártam meg... ;D
Posted 2004. June 21. - 18:01

Gondoltam, hogy a berkekbõl van, mert vágta a neveket, de bukója nem volt, térdvédõ az igen, gondoltam kigurul a kertbe megnézni a veteményest, de hát a látszat csal...
Gyere, júliusban viszünk ;D csak így szerénytelenül...Sikerült eladni a villát? Mert sportszigeten mintha egy magellánba láttam volna...
Jah, mindig bukó nélkü megy, de térdvédõt hord...fene se érti.
Villámat eladta Gyapi valami bringanagykeres srácnak akivel találkozik minden nap.
Majd jáccunk Yeti DH tímeset !

Posted 2004. June 21. - 17:10

Posted 2004. June 21. - 17:08

Posted 2004. June 21. - 16:59

De én mindenképp szeretnék Balcsira menni, ti se mondjatok le róla. Majd meggyõzzük a Dancsit, aztán uccu neki, lehet ott is aludni néhány embernek. Vesd fel neki este!
Posted 2004. June 21. - 16:49

Posted 2004. June 21. - 16:42

Há' minél elõbb, annál kevésbé lesz elfelejtve, nemde? Danke.
Na jó van lehagyhatsz, bár nem úgy tûnik, hogy mostanában fogunk együtt tekerni, ha nem jössz haza vagy Balcsira is megyünk.
Hátha addig el is felejted! ;D
Na jó van lehagyhatsz, bár nem úgy tûnik, hogy mostanában fogunk együtt tekerni, ha nem jössz haza vagy Balcsira is megyünk.
Hátha addig el is felejted! ;D
Posted 2004. June 21. - 16:38

Most kell? Drága lesz... 3x is lehagyhatlak, sõt le is köphetem a féktárcsádat... 
Ja, leértem a hegyrõl vasárnap kis vizet cseppentettem a féktárcsára ami rögtön fel is forrt... gyönyörû látvány volt... most vagy fogyni kéne vagy nem beszarni a lejt tetején ;D

Ja, leértem a hegyrõl vasárnap kis vizet cseppentettem a féktárcsára ami rögtön fel is forrt... gyönyörû látvány volt... most vagy fogyni kéne vagy nem beszarni a lejt tetején ;D
Posted 2004. June 21. - 16:22

Wulf:
Most miért? A számjegyeket nehezebb volt eehagyni, oszt mégis sikerült.
De azért köszi. És remélem a díjnyertes alkotásod küldöd, amivel felvettek, és nem valami másodrangú szart!
Most miért? A számjegyeket nehezebb volt eehagyni, oszt mégis sikerült.
De azért köszi. És remélem a díjnyertes alkotásod küldöd, amivel felvettek, és nem valami másodrangú szart!
Posted 2004. June 21. - 16:17

Sziasztok... Tudom, hogy nem idevaló, de van egy frankó dh freeride bringám, pécsi vagyok, csak el kellene adnom... ha valaki érdekel, hívjon 70 312 81 99 ( GT LTS 1000 DS+ Kangaroo tatanka villa)
Köszönöm...
Chrisbee
Köszönöm...
Chrisbee
Posted 2004. June 21. - 16:17

Hogy lehet azt elveszteni, te gyökér? Elküldöm, de utoljára, egyébként is csinálj magadnak! ;D
2 Yetis.. istenem, egyet is ritkán is látok...
2 Yetis.. istenem, egyet is ritkán is látok...
Posted 2004. June 21. - 16:13

Hát kedves Iljics, hogy is tartja a mondás? 2 Yetis egy csárdában...
Azért csak gyere, ha nem lesz 40 fok, akkor biztos lesz valami heppening.
Wolf:
Please, send me your CV again! I lost it! Bite-bitte-bitte!
Azért csak gyere, ha nem lesz 40 fok, akkor biztos lesz valami heppening.
Wolf:
Please, send me your CV again! I lost it! Bite-bitte-bitte!
Posted 2004. June 21. - 16:08

Gondoltam, hogy a berkekbõl van, mert vágta a neveket, de bukója nem volt, térdvédõ az igen, gondoltam kigurul a kertbe megnézni a veteményest, de hát a látszat csal...
Gyere, júliusban viszünk ;D csak így szerénytelenül...
Sikerült eladni a villát? Mert sportszigeten mintha egy magellánba láttam volna...
Gyere, júliusban viszünk ;D csak így szerénytelenül...

Posted 2004. June 21. - 16:04

egy jóóó örge faszi, legalább 50 éves, RockMachine, 24-es kerék, 3"-as gumi, Shiver... szerény, egy trekkinget jobban el bírtam volna képzelni alá..
Õ a Víájdzsi (Víg) Balázs, nem megy ám olyan lassan mint ahogy gondolná az ember, sõt ! 8)
Más.
Júliusban valamikor felétek leszek, elvisztek majd 1-2 körre ?

Posted 2004. June 21. - 15:58

Én egyszer láttam egy sztriptíztáncosnõt, aki nagyon erotikusan magára borított egy vödör jeget, masszírozta magát vele, majd lépett egyet hátra és kurvára elcsúszott egy jégkockán és nagyon erotikusan megmutatta a p*náját, hogy felláttunk a mandulájáig... ;D
Posted 2004. June 21. - 15:42

Hát errõl nem tudok nyilatkozni. Asszem profik lehettek kivételesen.
Mingyá lecsekkolom a fekás-reppes oldalad.
Addig is, akit érdekel 1 vicces kommentár a tegnapi Forma1gyel kapcsolatban, link itt:
http://index.hu/kultur/media/cc
Mingyá lecsekkolom a fekás-reppes oldalad.
Addig is, akit érdekel 1 vicces kommentár a tegnapi Forma1gyel kapcsolatban, link itt:
http://index.hu/kultur/media/cc