Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
"Dömötör László különös mûvészember."
de a google szerint vagyok én birkozó, költõ (tök zsír, mutassak általam írt verset? :D:D), meg még tudja mi... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nem kell menõzni... de kösz LL.. Keressetek rá a rendes nevetekre, nekem kidobta, hogy Aranymisés interjút tartok atyaként :) meg villanyszerelek is :)

Ha valaki eljönne: "Aranymisés interjú Farkas András atyával. Faraktár utcai plébánia" :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
:D

nekem az összes eddigi nick nevemet megleli, és a polgári nevem is... :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Engem is megtalál! Bebebebeeeee...

1. English
2. Mádzsárul is... Már akár a Szilikon-völgyben is tudhatnak rólam! Juhééé :P !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
http://www.google.co...ta=cr=countryHU

itt vagy wolfi ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Engem megtalál a Google, szóval létezem :D

Nagyon finom csirkepaprikást ettem, de tényleg. Bár én nem vagy nagy csirkepaprikás bolond, bár ez valószínûleg a menzás robbantott csirkékbõl készült paprikás, zsíros trutyiknak köszönhetõ...
Ja, és csajomnál ettem. Anyukája csinált ebédet...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Amirõl a Google nem tud, nem találja, az nem létezik! Így én se létezem... sajnos :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûûû, hol ettél csirkepaprikást?! Most nagyon megkívántam...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mivel tegnap vettem új vázat, ezért ma csináltattam hozzá új frizurát. hehe. Még mindig utálok dokumentációt írni...
Jajj, most aludnom kéne, mert telezabáltam magam finom csirkepaprikással. Eh, iszok inkább kávét...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Shoshi: HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE... Visszagondolva egész pontos... :D:D:D

Edit: amit a google nem talál, az nincs. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
No.. azé' ez így ebben a formában nem igaz. A büdös életbe' nem hallottam, hogy "bepüttyedve", mellesleg nem is hiszem, hogy van ilyen szó, de mindegy. A Google nem találta.

a "locsi" az meg gáááz :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Vazzeee.. ezeket szótárból nézed egyébként??

csak te szoktál el a vidéki nyelvtõl.. :D
locsi

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

az öregujam nem lenne bepüttyedve..

Vazzeee.. ezeket szótárból nézed egyébként??

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ehh Márió...
jól megtudod ijeszteni az embert.. azzal a gondolattal ébredtem fel, hogy vajon mi van veled...
de akkor hálisten megvagy. ejjejj
gyógyulgassál gyorsan! és ha szarul vagy leeht nem kénne erõltetni a mozit, dehát ezt majd te érzed, hogy mi/hogy...

valaki borotválkozzon meg helyettem...

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Hali!

Elõször is thx mindenkinek!

Mário: hallottam tegnap este, hogy mi történt! Jobbulást! A térdvédõmet, meg lehet, hogy nekem is le kéne cserélnem... Már volt nekem is, hogy efordult, de nem lett belõle komolyabb bajom - kop-kop.

Tomi: gratula a bike-hoz, nagyon állat. Ezzel már lehet nyomulni, persze csak óvatosan és védõben!!

Tegnapi csapágyas téma: én már cseréltem csapágyakat. Pofon egyszerû, és mindent lehet kapni csapágyboltban (200-2500 Ft-ig vannak csapágyak). Csak az eredeti számát kell leolvasni és azt kérni. Ami nem árt: egy kis Loctite-ot rakni a csapágy és a váz közé, hogy ne rohadjon be, ha vizet kap. Egyébként az egysoros csapágy sem rossz, csak azt évente kell cserélni (legalábbis nekem).
Egyébként a PSQ-tól lehet rendelni kitet, az azért jó, mert minden csavart és tengelyt adnak, sõt még Loctite-ot is, csak iszonyat pénzbe kerül.

Ma megy valaki száguldozni?

The life is short, ride more!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nem volt para...

Jajj és Kokka megkért tegnap este, hogy meséljem el a tegnapi napját, mert õ ma erre úgysem lesz képes:
Szal nem kapott számlát Tcomtól két hónapja-Felszólítják-Bemegy Zárkába intézkedni-Barátty hív, orvosin elõadás van, ott a helye-gyorsan odarohan-elalszik, Terus szeretlek felirattal ébred-Kocsival van, mennek Perével inni-jól tûri, de majd csaknem tudja megállni-rövigatyában fázik, piákat bepakolja, majd utána mégis ki-Kocsit otthagy valahol-hazarohan hosszúgatyáér-onnét hozzánk-nálunk dörömböl-kap még rumkólát, sztorizik, hülyeségeket beszél-nyom egy alibihányást a wc-be-nyom két igazi hányást a templomnál-Sörház-sok sértõdõs kiscsaj-ma fáj a feje. Ennyi.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
NA, jóreggelt!

Vazz, hogy tudtok ilyen hangos és mozgó világban élni?!

Shoshi: kössz az estét. Remélem nem volt semmi para. Olyan sokmindenre nem emléxem... :D

Pénteken én asszem megyek inkább éccakait. Valaki majd csak csatlakozik hozzám. Annyira nincs kedvem piálni az elkövetkezõ jópár napban...

Ja, és boldogulj szülinapos! ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Pécs Pláza 18:55??? :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaja ez valóban meglepõ
de pl earthed2 ben is ha jól látom kesztyû nélkül van...
a kesztyût cask azért mondtam metr ebben pont ott van egy vagy két kis vedõ ahol most mocskosul sajog...

pénteken hol találkozunk és mikor?

rendben!!;)

nah elmegyek feküdni,mert kezd fájni a fejeom a monitortol....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kovarikot csak azért dobtam fel, mert érdekesnek találtam, hogy egy viszonylag kis és egyszerû védõt használ(t), és nem a raptort... Émmég nem láttam kesztyû nélkül, persze ez nem jelent semmit sem.

Esni meg mindig tudsz olyan bénán, hogy valamid megsérül. Hiába vagy fullkarbonba öltözve. Erre volt már pár példa az utóbbi idõben. Persze ezzel is lehet csökkenteni a sérülés esélyét. De engem sem védett volna meg a Dainese...