Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. október 05. - 12:06

L_L: Látom... De egyszer igazán eljöhetnél, hogy legyen egy kis sikerélményem... ;D Bocs...

Írta 2004. október 05. - 11:55

Leslie, azé' téged lenyomlak! ;D Fõleg úgy, hogy sose jössz tekerni.. Egyszer mentetek, azt is lefényképeztétek, az utókornak, aztán szevasz? ;D
Látom érted a csízííót ;D
amúgy 2szer ;D ;D sõõt háromszor és a 3. nál nem volt fotós csak Márió, Shoshi, Tom, Zap, Mettyú, huhh valami srác egy Giant(?) + blackkel
itt vertek rám rendszeresen 5-5 perceket ;D
tod XC-sedek

Írta 2004. október 05. - 11:43

Shoshi: Figyi, a Manitou matricákat megboltolhatjuk? Nem baj, ha papir alapú, majd foliázgatok egy kicsit...
Meg olyan fekete alak-matricát is szeretnék a bukómra én is, lehet? Lécci-lécci! ;D Mennyi? Egy sör? ;D
Meg olyan fekete alak-matricát is szeretnék a bukómra én is, lehet? Lécci-lécci! ;D Mennyi? Egy sör? ;D
Írta 2004. október 05. - 11:40

Na ja, még jó, hogy nem felfele-lefele vagyok a leglassabb...
Leslie, azé' téged lenyomlak! ;D Fõleg úgy, hogy sose jössz tekerni.. Egyszer mentetek, azt is lefényképeztétek, az utókornak, aztán szevasz? ;D
Írta 2004. október 05. - 11:37

Eccer én is szeretnék halszemes fotoapparáttal imidzseltetni magam...

Amúgy a leglassabb fura fogalom... Pl fölfelé én is megvetekszem a címért...
Tibivel!
Akkor legyen 5! De gyere te is Zap... Tegnap is jó volt!

Amúgy a leglassabb fura fogalom... Pl fölfelé én is megvetekszem a címért...

Akkor legyen 5! De gyere te is Zap... Tegnap is jó volt!
Írta 2004. október 05. - 11:29

Akkor hivatalosan én vagyok a leglassabb?? :-[
bár veled együtt még nem mentem, de szerintem én

amúgymeg jóreggelt mindenkinet
Tom 3/4 2 4 compact disc + halszem.. vagy beírtad ébresztõba? ;D
Írta 2004. október 05. - 10:46

Írta 2004. október 05. - 10:44

Nem meghátrálok. De nem akarok nagyon kifizetni 4 rongyot azér, hogy jöhessek egy 40mps pályán háromszor. Másrészt meg nem is túl jó ez a hétvége. Mindkét nap tuti nem.
Írta 2004. október 05. - 10:40

De vazz... Igy meghátrálni... Én sem a pestiek miatt megyek! Hanem mer kurva yoo kis pályákat tudnak csinálni. Akkor inkább 5 alagút, mert nincs lámpám és nekem nem aktuális a ma este amúgy sem...
Shoshi... privi!
Shoshi... privi!
Írta 2004. október 05. - 10:38

Jelentem, megjártam Zombifalvát!
NNa: Márió! Ez totál késsssz! Hogy mér kapsz magyarból is 2est? Mindegy, a lényeg, hogy vágod...
Szexárddal kapcsolatban osztom a Shoshi véleményét. Meg az éccakaival kapcs is. Péntek pl? Vagy hónap? Ma 5 lehet, hogy jó. Nem mondom biztosra mindenesetre..
NNa: Márió! Ez totál késsssz! Hogy mér kapsz magyarból is 2est? Mindegy, a lényeg, hogy vágod...
Szexárddal kapcsolatban osztom a Shoshi véleményét. Meg az éccakaival kapcs is. Péntek pl? Vagy hónap? Ma 5 lehet, hogy jó. Nem mondom biztosra mindenesetre..
Írta 2004. október 05. - 10:27

Írta 2004. október 05. - 10:18

Márió tényleg alakul, ahhoz képest, amikor elõször jöttem mögötte... Kezd csapatni a kiscsákó... 8)
Írta 2004. október 05. - 10:07

Márió, má' ilyen jó? Fel kell kötni a gatyát, kiváncsi vagyok a gépre, mindenki szombaton ne má' szexárd, csomó fikázós köcsög közé. Én tuti nem. Se Tioga. Az biztos.
Írta 2004. október 05. - 10:04

Én ma megyek szívesen egyet... Szeritnem úgy 17:00 lenne jó... Talán Zap is jön.
Szexárdtól kezd elmenni a kedvem. Inkább olyan emberekkel akarom együtt tölteni a szabadidõmet, akikkel együtt mozgok fejben... Nem a fõvárosi DH-sokkal...
Zappel is egyeztetni kellm ég ma... Gondoltam egy éjszakaira is...
Szexárdtól kezd elmenni a kedvem. Inkább olyan emberekkel akarom együtt tölteni a szabadidõmet, akikkel együtt mozgok fejben... Nem a fõvárosi DH-sokkal...
Zappel is egyeztetni kellm ég ma... Gondoltam egy éjszakaira is...
Írta 2004. október 05. - 09:58

A.W.: hát ne tiogát!!!!!! Az egy raklap szar!!!
Shoshi: ja, kibaszott yoo volt tegnap... csak egy lájtos túrhának indult, de aztán ott volt elöttünjk Vörös-mountain... Hát több se kellett... De kurva yoot mentünk... Olyan freerájdosat... Meg Márió is jött egész jól! (Gyak. a seggemben). Szombaton meg semmi túra! Megyünk Szexárdra alázni! Ma mi lesz??? Megyünk egy nagyon lájtosat??? 4 alagút >>> TíííVííí tóver...
Shoshi: ja, kibaszott yoo volt tegnap... csak egy lájtos túrhának indult, de aztán ott volt elöttünjk Vörös-mountain... Hát több se kellett... De kurva yoot mentünk... Olyan freerájdosat... Meg Márió is jött egész jól! (Gyak. a seggemben). Szombaton meg semmi túra! Megyünk Szexárdra alázni! Ma mi lesz??? Megyünk egy nagyon lájtosat??? 4 alagút >>> TíííVííí tóver...
Írta 2004. október 05. - 09:53

Az annyire nem gut, de nem tart vissza semmi sem.. Kell vennem egy nyerget. Milyet vegyek, ami 10e alatt van?
Írta 2004. október 05. - 09:40

Márió:
Nagyon fasza, köszi, erre vágytam... Kicsit lehet érezni, hogy melyik részt írtad korábban, és melyiket késõbb, de lehet, hoyg csak azért, mert az elejét már olvastam.
Kutyaszerû lény? Bejött a kutyád a szobába és kinyírtad?
Mit mentetek, Vörös hegyet?
Ma benne vagyok, bár járni nem nagyon tudok, de nem gáz...
A. W.:
Mehetünk szombaton, de asszem esni fog és juice lesz... >
Nagyon fasza, köszi, erre vágytam... Kicsit lehet érezni, hogy melyik részt írtad korábban, és melyiket késõbb, de lehet, hoyg csak azért, mert az elejét már olvastam.
Kutyaszerû lény? Bejött a kutyád a szobába és kinyírtad?
Mit mentetek, Vörös hegyet?
Ma benne vagyok, bár járni nem nagyon tudok, de nem gáz...
A. W.:
Mehetünk szombaton, de asszem esni fog és juice lesz... >

Írta 2004. október 05. - 02:07

húúúú de telezabáltam magam.....
zacsis kaja rulzz
+fél kiló périzsi + sok fûszer..
így már van kb egy személyes (a 2 személy részére)
és ~11 óra múlva filmeket kapok
meg önmagamat képben avgyis nem az önmagamat, hanem az akkori önmagam...
utána meg vár 3töri 1matek 3magyar
éccaka
zacsis kaja rulzz
+fél kiló périzsi + sok fûszer..
így már van kb egy személyes (a 2 személy részére)
és ~11 óra múlva filmeket kapok

meg önmagamat képben avgyis nem az önmagamat, hanem az akkori önmagam...
utána meg vár 3töri 1matek 3magyar

éccaka
Írta 2004. október 04. - 23:41

Írta 2004. október 04. - 23:24

L.L.:
Jó, akkor 14:15-öt beleraktam a telefonomba, hogy szóljon. Azért is szól, hogy vigyek CDket is meg halszemet...
Áh, és a CDk már kész is vannak. Mehetek fürdeni, aztán szundi üzemmód. ;D
Jó, akkor 14:15-öt beleraktam a telefonomba, hogy szóljon. Azért is szól, hogy vigyek CDket is meg halszemet...
Áh, és a CDk már kész is vannak. Mehetek fürdeni, aztán szundi üzemmód. ;D