Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. November 04. - 14:32
Posted 2004. November 04. - 14:30
A találgatás szimpla tényfeltárás volt... Amúgy Pappszi ismert lény, de te ki a bú vagy, Füze?!?!?!
Posted 2004. November 04. - 14:29
Posted 2004. November 04. - 14:28
Mi van Dave, megtaláltad a szuperfórumot??! 
Még jó hogy ezt magyaráztam Neked egy hete, hogy gyere már fel ide. Most meg arról megy a találgatás, hogy te vagy-e a Pappszi, vagy nem. ;D Hívj majd fel oszt mennyünk Attilával hegyre, amíg nem sötétedik ??? 8)
Még jó hogy ezt magyaráztam Neked egy hete, hogy gyere már fel ide. Most meg arról megy a találgatás, hogy te vagy-e a Pappszi, vagy nem. ;D Hívj majd fel oszt mennyünk Attilával hegyre, amíg nem sötétedik ??? 8)
Posted 2004. November 04. - 13:28
Azta, még nem is szavaztam... Õõõ... Fekete-fekete mellett teszem le a voksom... Úgy is fehérre fested majd a vázad... Olyanra, mint az enyém... 8) Amúgy nem szabad semmibe venni ezeket a problémákat... Minden bringázáskor ezt fogja bámulni. Ha nem tetszik neki, elviselhetetlenebb lesz, mint eddig!!!
Posted 2004. November 04. - 12:07
Fekete stucnival nem lesz nagyon fekete minden szerintetek? Fekete kormány, fejcsõ, csapágy vállak...
De az ezüst olyan gagyi szín..
Mekkora problémáim vannak. 8)
De az ezüst olyan gagyi szín..
Mekkora problémáim vannak. 8)
Posted 2004. November 04. - 12:05
Posted 2004. November 04. - 11:57
Zap: mikor lesz ez a biznisz?! Azaz mikor jön majd a cucc??? Csak mert nekem is kénének... Azt érdemes-e még megkeresnem Iljicske cimboránkat... (S akkor kéne üléscsõ is, mert sok a basztatás...)
Amúgy mennyi most a dollár?
Amúgy mennyi most a dollár?
Posted 2004. November 04. - 11:47
jaja, Iljiccsel a legkényelmesebb, meg occsó is...
Hát, ki tudja mi lesz...
Én csak azt tudom mi van, és az kedvez az alkatrészcserének...
Hát, ki tudja mi lesz...
Én csak azt tudom mi van, és az kedvez az alkatrészcserének...
Posted 2004. November 04. - 11:39
Zap, de honnét vesztek? Iljics biznisz? Sztem még egy ideig béka segge alatt lesz a dollár.. Részleteket a vásárlás körülményeirõl pliz...
Posted 2004. November 04. - 11:36
A.W: a "Bokor Gyuri"-s pontot ér... Wehehehehehe!!! Nagyon teccett!!!
Zap: ma teleportálj postára! Azt mennyünk!
Szombat ok!
Sztem davegyerek:=Pappszi... >>> Üdv itt!!! Wehehehe!!! 8) 8) 8)
Amúgy ha nagyon kell én veszek nektek jegyet... Azt majd jól többet mondok!
Ma ride?!?!?!?!?!
Zap: ma teleportálj postára! Azt mennyünk!
Szombat ok!
Sztem davegyerek:=Pappszi... >>> Üdv itt!!! Wehehehe!!! 8) 8) 8)
Amúgy ha nagyon kell én veszek nektek jegyet... Azt majd jól többet mondok!
Ma ride?!?!?!?!?!
Posted 2004. November 04. - 11:00
Posted 2004. November 04. - 10:56
Télleg, ki vagy Dave?
Lehel féle bandából? Csakmert a Plázadirt-et arrafelé láttam...
AW.: áhh, semmi extra. Kis Azonic combo. Amig 200 HUF alatt az USD Ask addig vásárolunk. Féláron. Vazz. Kuki a paréjok seggébe.
Lehel féle bandából? Csakmert a Plázadirt-et arrafelé láttam...
AW.: áhh, semmi extra. Kis Azonic combo. Amig 200 HUF alatt az USD Ask addig vásárolunk. Féláron. Vazz. Kuki a paréjok seggébe.
Posted 2004. November 04. - 10:44
Posted 2004. November 04. - 10:01
Ja, elnökválasztásról egy szót se... http://us.cnn.com/EL...dent/index.html <<<---- Csekk disz out
Azért az látszik, hogy a sötét parasztok középen mind Bokor Gyurit akarták, az értelmiség a partokon, akik birnak gondolkodni, azok Kerryt, csak sajnos kevesebben voltak... világháború lesz...
Azért az látszik, hogy a sötét parasztok középen mind Bokor Gyurit akarták, az értelmiség a partokon, akik birnak gondolkodni, azok Kerryt, csak sajnos kevesebben voltak... világháború lesz...
Posted 2004. November 04. - 09:59
Ki vagy te A_Dave? He? Velkám enivéj...
Kolyok, miféle illegalitásról beszélsz te? Kedzvemények jogos igénybevétele mióta illegalitás? Nem értem...
Zap, milyen kormány, milyen stucni? Egyébként az ezüst/fekete se lehet rossz...
L.L: Nekem sajna nincs Playstationom, de megkérdem a kollegát mellettem, amint beér, oszt idelököm a választ.
SZOMBAT RIDE. NINCS KIFOGÁS, hogy letörött a hátsóváltó meg ilyen apróságok... ;D
Na, ki tud nekem venni Kispálra jegyet? Tom, mennyünk együtt, mi is leszünk 3-4-en, na?
Kolyok, miféle illegalitásról beszélsz te? Kedzvemények jogos igénybevétele mióta illegalitás? Nem értem...
Zap, milyen kormány, milyen stucni? Egyébként az ezüst/fekete se lehet rossz...
L.L: Nekem sajna nincs Playstationom, de megkérdem a kollegát mellettem, amint beér, oszt idelököm a választ.
SZOMBAT RIDE. NINCS KIFOGÁS, hogy letörött a hátsóváltó meg ilyen apróságok... ;D
Na, ki tud nekem venni Kispálra jegyet? Tom, mennyünk együtt, mi is leszünk 3-4-en, na?
Posted 2004. November 04. - 02:48
Posted 2004. November 04. - 00:31
Posted 2004. November 03. - 23:55
Azt nemtom...
Kérhetek egy kis segítséget?
Szerintetek ezüst stucnim legyen fekete kormánnyal, vagy fekete stucni fekete kormánnyal?
Kérhetek egy kis segítséget?
Szerintetek ezüst stucnim legyen fekete kormánnyal, vagy fekete stucni fekete kormánnyal?
Posted 2004. November 03. - 23:47
dehogy illegálissssss szerinted én megszegném a törvényt? 
amúgymeg DCn nemnéztem még bevallom... de majd most megteszem
abból a pletykából mi igaz, hogy meg kell chipezni, ahoz hogy vigye a másoltat?
amúgymeg DCn nemnéztem még bevallom... de majd most megteszem
abból a pletykából mi igaz, hogy meg kell chipezni, ahoz hogy vigye a másoltat?

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top