Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hehe ;D

Zap: ha megvan gondolj rám :D
kolyok mindjárt felmásolok egy képet egy tegnapi driftrõl.. és nem én nyertem...

mondtam hogy mindjárt
http://www.bikemag.h...46/drift?full=1

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Jövõ héten jön a Need for Speed Underground 2.
Muhahahahaha.

A demó igéretes. Ja, hogy ez bringásfórum?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Persze nem a külsõt fújtam fel, hanem a belsõt... ;D

De azért veszek pumpát, van vmi márka, ami megbizható vagy vegyek a Hervisben olcsót?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szegasztok Anyaszomorítók!

Fúúú Wuff!
Ileyet én is annyiszor emegszívtam mmár! Teljesen leengedett a gumim, beszartam, hogy megint pici tüske, szétszedtem az egészet, lavor, minden, erre semmi hiba! Kééész voltam!

A tegnapi napom az csak átrohant rajtam... Csak azt vettem észre, hogy nem órák telnek, hanem három órák... durva volt.. és sajnos mozgásmentes... De itt az igazi futó-idõjárás!

Szombati tekerés teccett, a kissé hûvös idõjárás ellenére is!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Aztán otthon kiderült, hogy a defekt az nem is volt defekt, csak becsapott a szelep, hogy rohadjon meg, miután hazatoltam lefeszegettem a 2ply-t a DitchWitch-rõl, nem volt egyszerü, majd felfújtam a külsõt és vártam, de a rohadék nem eresztett le... nem baj, legalább csocsóban megvertünk titeket.. hehehe.. Persze vasárnap már a hegyen talált a 9 órai napsugár, kellemes LapisNagyTubesTVtorony kört mentem, igen, turistákkal, de vhogy mind szabadon hagyta nekem az ideális ivet ;D ezért nem is kellett lassitanom.. egy kisgyerek majdnem gazdagitotta a skalpgyüjteményemet, mert kitalálta, hogy neki mégiscsak az anyu mellett a helye, ezért át kell rohanni elõttem az úton... bazzz... Azért Louiseban mindig lehet bizni! Nah, ennyi.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
vasárnap délelõtt....
Szép társaság.

Mettyú vazze, nem is tudtam. Akkor
BOLDOG KARÁCSONYT !!

Zapblog:

Szombaton végülis mentünk egy Vörös hegyet. Andrew Wolf defektelt még indulás elõtt, így legalább nem kelett sokat tolnia ;) A Gabesz meg a Magyarüröginél lévõ Northshore parkban felakasztotta magát egy ácskapocsra bordával.
Majdnem.
A kettõ között meg letoltuk az elsõ igazi õszi menetet. Amikor már fázol, a sör is hideg Tecánál, meg el is fáradsz a levelektõl... Persze nem annyira, hogy ne lásd a kanyarban leugratás (tudjátok Patacsi mezõ utáni széles után) mellett a bokorban állók arcán, hogy "ez jó, de mivanha 2 mp-vel késõbb jönnek". De ez lehet, hogy inkább " húúapicsába" volt.

Ma meg gyalogtúra volt egy kisebb, végénfázós. A mai zúzást jó hogy kihagytuk, mert tipikusan az a nap volt, hogy bármelyik bokor felé is mentem volna, tuti, hogy egy turista mászik éppen elõ belõle... Heh. Szatyorral. Vagy autóstáskával a hóna alatt.

Ja, meg építettem a Deore váltómból, meg a Tiagrákból egy feszesentartó erõmûvet. Annyira tartja a láncot, hogy fújni kell a rugóstagba... ;)

Uff

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Emberek!!!

LL eccerûen verhetetlen... Egy korivilágbajnok!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hja kérem aki tud.. ;D
0:00:00 hozz össze ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hú, ez tényleg elég jól összejött...
Ennél parásabb már csak a 11:11:11 vagy a 22:22:22 lehet... Na majd este próbálkozok ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomy: hogy a picsába lehet pont 11.00.00-kor küldeni üzenetet??? Hekker vagy öcsém?!?!?! Hehehehe...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe... Mátékoma... Nem is tudtam! Ez azt jelenti, hogy hivatalosan is kiöregedtél a "Rákból"... Hehehehe... Gratulálok!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Aztamindenit!
Akkor ma biztos a szülõi háznál kap ünnepi ebédet az ünnepelt ;D
Negyed évszázad az kemény dolog! Bár nekem már régen volt ::)
Boldog szülinapot Mettyú! Füled érjen tokáig!
;D ;D ;D ;D ;D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Níídmá
Mettyú öregszik ;D

Boldogusz Szülinapusz.. (berugusz?)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Húúú, srácok, már este van és még nem írt senki... Ejnye-bejnye... Milyen volt a ride?!?! MA valahogy nem bírtam elindulni, de kicsit bánom is, bár végre rendet raktam, amit 2 hete tervezek... Hehehe... Na üdv!!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
megin törölve lett postom.. tényleg ilyen köcsög lennék?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ehe ahoz a szendvicshez lehet hogy elõbb le kell itass ;D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe, Lord gratula... Üdv a sufnitunnerek klubbjában... Reggel kipróbáltad a supersizetejfölösmelegszenyót?!?! 8)

Zap: tényleg, ha túrázni megyünk én nem vinnék lámpát és nem lehetne mondjuk dél?!?! Csak mert nekem ötkor segítenem kell valami borbemutatón... >:( Ehh, faszom! Na, de mennék... Mert ha késõn mentek és itthonhagytok, teleszórom az erdõt rajzszöggel... :P De ugye ti sem akarjátok, hogy ilyesmire kerüljön sor...

És jön a Shoshirider váró...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
BÚúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Fél-1órát szenvedtem vele de menetet vágtam ebbe a kibaszott hajtómûbe a B+platform pedállal ;D ( a menetvágók ajánlásával)
Így megvolt az elsõ (!) platform pedálos házkörüli gurulásom.
az elsõ patkáról lefelé jövet úgy leesett mindkét lábam....
dobtam egy 0 lábat......
megpuszilta a jobb sipcsontom vérzik ::) ;D
de mostmár vsszaraktam az SPDt
a menet meg jobb mint újkorában

[me=Lord_Leslie]aki most nagyon boldog[/me]

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Nekem jó a 13h... Meg a Máténak is..

Zap