Márió:
Ma nem dolgozok, szóval valamikor délután tudnám odaadni. 4 után.
C típusú elem köll a lámpicskuba.
Este akármikor mehetnénk. Nekem jó. Akár 9kor is.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. november 03. - 11:47

Írta 2004. november 03. - 11:09

vazze, jól hangzik.
Kár, hogy a buszt alig érem el futva.
De bringával kisérlek majd....
AW.: hehe. Ez honnan is jött neked?
Kár, hogy a buszt alig érem el futva.
De bringával kisérlek majd....
AW.: hehe. Ez honnan is jött neked?

Írta 2004. november 03. - 11:04

Sajna a futás nekem nem az erõsségem... valahogy utálom.
Predator, mi? ;D Meg bokorból éjszaka közepén elõugró kócos, sikoltozó asszony, vörösen izzó szemekkel, ha emellé még köd is van, na az már nem flash, az beszarás!!! ;D
Predator, mi? ;D Meg bokorból éjszaka közepén elõugró kócos, sikoltozó asszony, vörösen izzó szemekkel, ha emellé még köd is van, na az már nem flash, az beszarás!!! ;D
Írta 2004. november 03. - 10:45

Írta 2004. november 03. - 10:41

Írta 2004. november 03. - 10:24

jiii az jóóó!!ebbe benne lennék!
érdemes elkérni a dvdt?me akkor füzöm Bt!
Tom,mikor jöhetek?!
érdemes elkérni a dvdt?me akkor füzöm Bt!
Tom,mikor jöhetek?!
Írta 2004. november 03. - 10:11

Szevasztok!
Hú, nagyon nagy flash-em volt tegnap este!
KisB beugrott, egy VTT magazinhoz adtak egy DVD-t és megnéztük. SAjna egyikünk sem tud franciául, de nagyon nagyon jó volt... Tele freerájddal, Peruban, Chilében, Marokkóban meg francia Freeride maraton, stb.
Na erre persze nekiálltunk pattogatott kukoricát zabálni, és kicsit elkeseredtem, hogy akkor még nem mozogtam semmit sem. Mondtam B-nek este kilenckor, hogy elmegyek futni. Mondtam neki, jöjjön bringával..
Erre elmentünk Donátus, fel Középdaindol hegyhát, ki a Mandulás és Remete közti útra, onnét Mandulás és le! Nagyon nagy flash volt, KisB mögöttem lámpával, alig látás, csapatás futva, minden bokorban más látás, hulló levelek, Predator felettünk, kanyarban nem látás, csak amikor KisB is befordul már.... Kéééész!
Negyed 11-re értünk haza. Jól esett. Szóval ha valakinek van kedve NightRide mellett NightRunolni, akkor vevõ vagyok rá! Egyeztessünk!
Hú, nagyon nagy flash-em volt tegnap este!
KisB beugrott, egy VTT magazinhoz adtak egy DVD-t és megnéztük. SAjna egyikünk sem tud franciául, de nagyon nagyon jó volt... Tele freerájddal, Peruban, Chilében, Marokkóban meg francia Freeride maraton, stb.
Na erre persze nekiálltunk pattogatott kukoricát zabálni, és kicsit elkeseredtem, hogy akkor még nem mozogtam semmit sem. Mondtam B-nek este kilenckor, hogy elmegyek futni. Mondtam neki, jöjjön bringával..
Erre elmentünk Donátus, fel Középdaindol hegyhát, ki a Mandulás és Remete közti útra, onnét Mandulás és le! Nagyon nagy flash volt, KisB mögöttem lámpával, alig látás, csapatás futva, minden bokorban más látás, hulló levelek, Predator felettünk, kanyarban nem látás, csak amikor KisB is befordul már.... Kéééész!
Negyed 11-re értünk haza. Jól esett. Szóval ha valakinek van kedve NightRide mellett NightRunolni, akkor vevõ vagyok rá! Egyeztessünk!

Írta 2004. november 03. - 09:57

Igen, szeptemberben rendesen bevásároltam kék szelepsapiból, de mivel a bicajomat is alig tudom látogatni, igy néhány apróságtól megszabadulok... Nem hiszem, hogy nagy lesz a kereslet... ;D Azé' próba cseresznye...
Egyébként meg! Szinvonal a lényeg, csak az legyen!
SZOMBAT. TEKERÉS.
Egyébként meg! Szinvonal a lényeg, csak az legyen!
SZOMBAT. TEKERÉS.
Írta 2004. november 03. - 00:28

Írta 2004. november 02. - 23:50

Tényleg!
Holnap megyünk éjszakás mûszakot?
Márió:
Tudok adni 1 Cateye HT-100-as fejlámpát, de kell hozzá 5db C típusú elem (bébi).
Holnap megyünk éjszakás mûszakot?
Márió:
Tudok adni 1 Cateye HT-100-as fejlámpát, de kell hozzá 5db C típusú elem (bébi).
Írta 2004. november 02. - 23:42

hej!
miing meg?mé?
Emilllel mi van eltörte mán a vázat?
júúj neketek van vijjogó szelepsapitok?
megnéztem a training day felét..jóóóó naon jóó!!!
csak a kazik kicsit kaka volt mert tul jó minöség nem volt.
ja valaki nem tud holnap estére egy fejlámpát kölcsönadni?
miing meg?mé?
Emilllel mi van eltörte mán a vázat?

júúj neketek van vijjogó szelepsapitok?
megnéztem a training day felét..jóóóó naon jóó!!!
csak a kazik kicsit kaka volt mert tul jó minöség nem volt.
ja valaki nem tud holnap estére egy fejlámpát kölcsönadni?
Írta 2004. november 02. - 22:45

Wolf... Kispálos hozzászólás a színvonalas után volt... De mindegy... Értelem akkor sincs...
Márió: Kezd benned meginigni bizalmam...
b hív éccaka, azt mondja: "Kéne írni CD-t! De most!" Mondom: "yoovan, hozd..." De erre azt mondja... "De DVD-sen írd ám meg..." Erre mondom: hehehehe-hihhihihihihhi... Az nem ugyan az... És nem is tudok olyat... Itthon... Éccaka... ;D ;D ;D Na mindegy...
Zap: üzletre ráálttam, de kell min. 2 nap, h pontos legyen az infóm...
Tomy: de alulról gecci yool néz ki az a vonal... Csak ne lenne olyan messze...
Shoshi: ááá, semmi...

És srácok: nem tud valaki kéken villogó szelepsapkát?!?!?! Esetleg te, LL...?!?! ;D ;D ;D
Márió: Kezd benned meginigni bizalmam...

b hív éccaka, azt mondja: "Kéne írni CD-t! De most!" Mondom: "yoovan, hozd..." De erre azt mondja... "De DVD-sen írd ám meg..." Erre mondom: hehehehe-hihhihihihihhi... Az nem ugyan az... És nem is tudok olyat... Itthon... Éccaka... ;D ;D ;D Na mindegy...
Zap: üzletre ráálttam, de kell min. 2 nap, h pontos legyen az infóm...
Tomy: de alulról gecci yool néz ki az a vonal... Csak ne lenne olyan messze...
Shoshi: ááá, semmi...

És srácok: nem tud valaki kéken villogó szelepsapkát?!?!?! Esetleg te, LL...?!?! ;D ;D ;D
Írta 2004. november 02. - 19:31

Írta 2004. november 02. - 15:12

Hehehehehehehehehehheheeheeeee!
Hihihihihihihihi!
Márió:
15:00-ra megyek Nõvéredhez! Ott lesz Zap is, Anyukád aláírja a szerzõdést, mi addig orvosoljuk a problémát.... 8)
Hihihihihihihihi!
Márió:
15:00-ra megyek Nõvéredhez! Ott lesz Zap is, Anyukád aláírja a szerzõdést, mi addig orvosoljuk a problémát.... 8)
Írta 2004. november 02. - 15:00

Írta 2004. november 02. - 14:48

szóval most ezt nem értem teljesten.
de megyek Anyáho,akor beviszem talán a akereket emrt megyek balázshó is.
szóval nekem most ugy bvan hogy a két kónusz?az kiesik a tengej meg belül lifeg de az is kijön,konsz,tengej kapcsolat nincs.
de megyek Anyáho,akor beviszem talán a akereket emrt megyek balázshó is.
szóval nekem most ugy bvan hogy a két kónusz?az kiesik a tengej meg belül lifeg de az is kijön,konsz,tengej kapcsolat nincs.
Írta 2004. november 02. - 14:46

Ja!
Lehet, hoyg csak nagyon mekevertem ezzel a Márinyót?
Nem ám megállsz a növésben!
Lehet, hoyg csak nagyon mekevertem ezzel a Márinyót?
Nem ám megállsz a növésben!
Írta 2004. november 02. - 14:31

Azta technokrata mindenedet... Ezt egyszerübben is el lehet mondani: a bigyón vannak az izék, amik a hogyishivjákba vannak belerakva, arra ráraksz egy bizbaszt, megszoritod, hogy ne szoruljon, de ne is lötyögjön a cucc, és kész.
Írta 2004. november 02. - 14:06

Hehehhehehehehehehe!
Figyeljétek mán a KisCsákót! Láccik nem nagyon nyomult kempinggel, skolnyikkal, meg Csepel BMX-szel!
Na szóval.. haladjunk kívülrõl befelé! A tengelyen (tele van nyomva menettel) van egy rögzítõ csavar, utána a kónusz, a kónusznak ütköznek a csapágygolyók, és csapágygolyók pedig a csészének szorulnak. Beállítod a kónuszt, hogy ne szoruljon és ne is lógjon a tengely, és a külsõ csavarral rögzíted (lehet, hogy van valami spéci neve, nálam csavar azt kész). Gyakorlatilag ennyit érdemes tudni róla, mert úgyis szinte csak iparis agyat használ mán mindenki...
Figyeljétek mán a KisCsákót! Láccik nem nagyon nyomult kempinggel, skolnyikkal, meg Csepel BMX-szel!
Na szóval.. haladjunk kívülrõl befelé! A tengelyen (tele van nyomva menettel) van egy rögzítõ csavar, utána a kónusz, a kónusznak ütköznek a csapágygolyók, és csapágygolyók pedig a csészének szorulnak. Beállítod a kónuszt, hogy ne szoruljon és ne is lógjon a tengely, és a külsõ csavarral rögzíted (lehet, hogy van valami spéci neve, nálam csavar azt kész). Gyakorlatilag ennyit érdemes tudni róla, mert úgyis szinte csak iparis agyat használ mán mindenki...
Írta 2004. november 02. - 13:00