Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
LL: kössz!

AntiHumor: Te nem lennél elfogult a helyünkben? Akkor meg?! Amúgy ha már így belelendültél az általad nem szeretett politizálásba, szted miért fér rá Pécsre a pénz és rehab?! Vajon miért?! Mert volt egy két ciklus, mikor pont nálunk volt ellenkezõ a fejesek nézõ/álláspontja a mégfejesebbekével. Ez van. Akkor máshova ment. Ez így mûködik. De egy _nemzetközi_testületet_ hogy kérdõjelezhetsz meg nulla hozzáértéssel?! Annyira a Toller se pöpec, hogy mindent mmeglobbizzon... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Van nem kevés sokkal rosszabb hozzászólása. Örüljünk ennek... ;)

Kokk-nál a pont.

jaés: hajrá te kölyök :(

humor: elmondtad, reagáltunk, ennyi. viszlát!

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
nem nehéz.. csak néha:)
és nehéz belátni, hogy egész elfogultak vagytok? hehe:D
mind1 legalább Pécsnek a javára fog válni az biztos...

kölyök8 : hát te jó optimista vagy:) irigylem

+LL : elmondtam és ennyi lett volna.. csak mire visszanéztem 6 anyázás várt:)
na vége...
többi hozzáfûzést ezzel kapcsolatban privát üzenetben ...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Héhéhéééééé!!! Véleményt alkotott. Jobb esetben ez a saját véleménye, rosszabb esetben hallotta valahol. :D A lényeg, hogy ezt tiszteletben kell tartani. Nem minnyá' húzz a piccsbe dolog, mert lesûlyedünk oda. Szal nyugi. Ennyit nem ér az egész... Bár engem is felháborít a dolog. Nézzetek körbe. Van nem kevés sokkal rosszabb hozzászólása. Örüljünk ennek... ;)

Edit: elkéstem...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
hehe, de vicces :D
nehéz belátni, h. hülye vagy, mi? hehe :D

miért szerinted mindenki más, aki nem pécsi az azt mondja, hogy nem is érdemli meg Pécs ezt a címet?

na jó, hagyjuk a témát, de ide ne írj.

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
:D
Gondoltam, hogy ez lesz a reakció :)
de érthetõ, hisz ott laktok...
Nem mondtam h **** okos vagyok, csak elmondtam a véleményem... ha szabad:P
bár lehet nem ebben a topikban kellett volna:)

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 posts

Már nem tudom ki írta nagy örömmel, hogy Pécs lett Európa kultúrális fõvárosa...
Ehhez csak néhány dolgot fûznék hozzá:
1) pécsnek baloldali a polgármestere, és a kormány is baloldali.. megvan a legfõbb indok:)
2) minap bekapcsolo ma tv-t: Haloween ünnepség Pécsett... hmmm szép magyar eredetû "ünnep" ... talán nem ilyenekkel kéne kitûnni...
3) szerencsére ez Pécsnek jót fog tenni...és ez a lényeg... legalább nem Budapest kapta és ennek örülök:)

Voltam Pécsen, tetszett, de sztem a legszebb Debrecen, az még inkább megérdemelte volna.

Hello!

Valaki megint k.rva okos akart lenni!Az a baj, hogy nem hiszem,hogy ez egy bringás fórumba illQ dolog lene!Úgyhogy szerintem ezt k.rva gyorsan hagyd abba!
Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Miért LL te értesz hozzá?:P

nem értek hozzá mert egész egyszerûen NEM érdekel.
de ne jöjjön ide és ossza az észt....
szokásos: "ha megnyerte biztos csalt" effektus.

és nézd emg az adatlapját..
állítólag utálja a politikát.. aztán micsinál? idejön és õ a nagy politológus..

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Miért LL te értesz hozzá?:P
Egyébként Banibá mikor jössz vissza?Mehetnénk valamit a hidegben, forralt borosat.:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Már nem tudom ki írta nagy örömmel, hogy Pécs lett Európa kultúrális fõvárosa...
1) pécsnek baloldali a polgármestere, és a kormány is baloldali.. megvan a legfõbb indok:)

lol bazze
rühellem a politika midnen formáját.
aztmeg méginkább, amikor valaki azthiszi magáról, hoyg ért a politikához, meg úgy az egészhez..
gratulálok.
most járattad le magad végképp elöttem.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
elmehetsz a...

ja, és csak annyit, hogy a kormány és a NEMZETKÖZI ZSÛRI döntött. ha hülye vagy, legalább ne fikázd.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na, te nagyon gyorsan takarodjál innen a sunyiba..

Egyébként köszönjük a többi topikban "megszokott" értelmes hozzászólásodat, de nem itt kellene folytatni, rendicsek?

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
2) minap bekapcsolo ma tv-t: Haloween ünnepség Pécsett... hmmm szép magyar eredetû "ünnep" ... talán nem ilyenekkel kéne kitûnni...
3) szerencsére ez Pécsnek jót fog tenni...és ez a lényeg... legalább nem Budapest kapta és ennek örülök:)

Voltam Pécsen, tetszett, de sztem a legszebb Debrecen, az még inkább megérdemelte volna.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
HBirdth BandQuake!

Ride everywhere.

.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Mi lesz a neve végülis?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Egyesültei tagnak lenni ciki :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jaja! Úgyhogy kontakt és gyertek!

Fassza.. Még 16:00 sincs, de mindjárt sötét van. Már sötétben indulok futni... faxom kivan...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

EGYESÜLETI TAGOK!
FONTOS!

Elkészült, ill. mindjárt elkészül az aláírandó papírhalom. Én nem leszek péntek-szombat-vasárnap, viszont hétfõn le kell adni mindenképpen.

Légyszi akkor a hétvége folyamán minden alapító tag menjen el a Shoshihoz, és írja alá. Aki nem teszi meg, az sajna nem tud tag lenni.

Köszi

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hát Kokk... nem irigyellek, és nem is bíztatlak. Sok munka elfeledtetni a nõvel az ilyen szitukat.. bár nem ismerem a hölgyet, de ilyen helyzetekben hasonlóképp viselkedik mindegyik. Ha vmi rosszat tettél, akkor fel kell készülni, hogy még jóideig emlegetve lesz, ha csak szimplán balfaszkodtál, akkor is :) meg úgy egyébként. Jujj, de utálom én is az ilyet.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Elsõ sorban ültem. Biztos láttalak, de nem ismertem eddig azarcodat...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.