AntiHumor: Te nem lennél elfogult a helyünkben? Akkor meg?! Amúgy ha már így belelendültél az általad nem szeretett politizálásba, szted miért fér rá Pécsre a pénz és rehab?! Vajon miért?! Mert volt egy két ciklus, mikor pont nálunk volt ellenkezõ a fejesek nézõ/álláspontja a mégfejesebbekével. Ez van. Akkor máshova ment. Ez így mûködik. De egy _nemzetközi_testületet_ hogy kérdõjelezhetsz meg nulla hozzáértéssel?! Annyira a Toller se pöpec, hogy mindent mmeglobbizzon...
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Posted 2005. November 02. - 19:54
AntiHumor: Te nem lennél elfogult a helyünkben? Akkor meg?! Amúgy ha már így belelendültél az általad nem szeretett politizálásba, szted miért fér rá Pécsre a pénz és rehab?! Vajon miért?! Mert volt egy két ciklus, mikor pont nálunk volt ellenkezõ a fejesek nézõ/álláspontja a mégfejesebbekével. Ez van. Akkor máshova ment. Ez így mûködik. De egy _nemzetközi_testületet_ hogy kérdõjelezhetsz meg nulla hozzáértéssel?! Annyira a Toller se pöpec, hogy mindent mmeglobbizzon...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 02. - 19:50
Van nem kevés sokkal rosszabb hozzászólása. Örüljünk ennek...
Kokk-nál a pont.
jaés: hajrá te kölyök
humor: elmondtad, reagáltunk, ennyi. viszlát!
vendég_nhunor_*
Posted 2005. November 02. - 19:50
vendég_nhunor_*
és nehéz belátni, hogy egész elfogultak vagytok? hehe:D
mind1 legalább Pécsnek a javára fog válni az biztos...
kölyök8 : hát te jó optimista vagy:) irigylem
+LL : elmondtam és ennyi lett volna.. csak mire visszanéztem 6 anyázás várt:)
na vége...
többi hozzáfûzést ezzel kapcsolatban privát üzenetben ...
Posted 2005. November 02. - 19:48
Edit: elkéstem...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 02. - 19:46
nehéz belátni, h. hülye vagy, mi? hehe
miért szerinted mindenki más, aki nem pécsi az azt mondja, hogy nem is érdemli meg Pécs ezt a címet?
na jó, hagyjuk a témát, de ide ne írj.
vendég_nhunor_*
Posted 2005. November 02. - 19:41
vendég_nhunor_*
Gondoltam, hogy ez lesz a reakció
de érthetõ, hisz ott laktok...
Nem mondtam h **** okos vagyok, csak elmondtam a véleményem... ha szabad:P
bár lehet nem ebben a topikban kellett volna:)
Posted 2005. November 02. - 19:29
Már nem tudom ki írta nagy örömmel, hogy Pécs lett Európa kultúrális fõvárosa...
Ehhez csak néhány dolgot fûznék hozzá:
1) pécsnek baloldali a polgármestere, és a kormány is baloldali.. megvan a legfõbb indok:)
2) minap bekapcsolo ma tv-t: Haloween ünnepség Pécsett... hmmm szép magyar eredetû "ünnep" ... talán nem ilyenekkel kéne kitûnni...
3) szerencsére ez Pécsnek jót fog tenni...és ez a lényeg... legalább nem Budapest kapta és ennek örülök:)
Voltam Pécsen, tetszett, de sztem a legszebb Debrecen, az még inkább megérdemelte volna.
Hello!
Valaki megint k.rva okos akart lenni!Az a baj, hogy nem hiszem,hogy ez egy bringás fórumba illQ dolog lene!Úgyhogy szerintem ezt k.rva gyorsan hagyd abba!
Posted 2005. November 02. - 19:23
Miért LL te értesz hozzá?
nem értek hozzá mert egész egyszerûen NEM érdekel.
de ne jöjjön ide és ossza az észt....
szokásos: "ha megnyerte biztos csalt" effektus.
és nézd emg az adatlapját..
állítólag utálja a politikát.. aztán micsinál? idejön és õ a nagy politológus..
Posted 2005. November 02. - 19:18
Egyébként Banibá mikor jössz vissza?Mehetnénk valamit a hidegben, forralt borosat.
Posted 2005. November 02. - 19:11
Már nem tudom ki írta nagy örömmel, hogy Pécs lett Európa kultúrális fõvárosa...
1) pécsnek baloldali a polgármestere, és a kormány is baloldali.. megvan a legfõbb indok:)
lol bazze
rühellem a politika midnen formáját.
aztmeg méginkább, amikor valaki azthiszi magáról, hoyg ért a politikához, meg úgy az egészhez..
gratulálok.
most járattad le magad végképp elöttem.
Posted 2005. November 02. - 18:33
ja, és csak annyit, hogy a kormány és a NEMZETKÖZI ZSÛRI döntött. ha hülye vagy, legalább ne fikázd.
Posted 2005. November 02. - 18:02
Egyébként köszönjük a többi topikban "megszokott" értelmes hozzászólásodat, de nem itt kellene folytatni, rendicsek?
vendég_nhunor_*
Posted 2005. November 02. - 17:52
vendég_nhunor_*
2) minap bekapcsolo ma tv-t: Haloween ünnepség Pécsett... hmmm szép magyar eredetû "ünnep" ... talán nem ilyenekkel kéne kitûnni...
3) szerencsére ez Pécsnek jót fog tenni...és ez a lényeg... legalább nem Budapest kapta és ennek örülök:)
Voltam Pécsen, tetszett, de sztem a legszebb Debrecen, az még inkább megérdemelte volna.
Posted 2005. November 02. - 17:32
Posted 2005. November 02. - 17:22
Posted 2005. November 02. - 17:21
Posted 2005. November 02. - 16:55
Fassza.. Még 16:00 sincs, de mindjárt sötét van. Már sötétben indulok futni... faxom kivan...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. November 02. - 16:50
EGYESÜLETI TAGOK!
FONTOS!
Elkészült, ill. mindjárt elkészül az aláírandó papírhalom. Én nem leszek péntek-szombat-vasárnap, viszont hétfõn le kell adni mindenképpen.
Légyszi akkor a hétvége folyamán minden alapító tag menjen el a Shoshihoz, és írja alá. Aki nem teszi meg, az sajna nem tud tag lenni.
Köszi
Aktuális civil
Posted 2005. November 02. - 16:44
Posted 2005. November 02. - 16:21
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top