Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hi all
akkor LShost hivom minyá.de nekm már ma is kellne az megoldható!??!?!

juj lejött egy elég uj Jill Kelly film :)
valmi hihetetlen...

na szóval akkor a cucc az jó ugy hogy ha már ma lehetöleg minél elöbb elkérem!?

na megyek még dogomra...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tõlem meg ötágút... Hehehehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ezért kaptunk tõlem ÖT CSILLAGOT!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Azért a több, mint 4600 hozzászólás ebben a topicban nem gyenge...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Hello-bello! Wuff éppen a WC van mit tesz Isten! Vótunk kínaiban, majdnem nyúltam 1 ebédet, de aztán mégis fizettem. Hát igen, a becsületesség, a pécsiek nagy erénye....
Kokk, igazad van, inkább tanuljál!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nem tudom mi van, de van mindekinek egy liter tejem, Tomidny-nek rum nélkül... Azt utána mindenki megy a dolgára...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az nem jó, mert ha kisebesedik az ánuszod a sok fosástól, akkor csíp és fáj és nincs itthon babapopsikenõcs, ami segítséget nyújthat... Azt a kurva... Mi a faszt irogatok én?!?!?! Pffff... Asszem inkább tanulok kicsit.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
most megyünk csak ebédelni... csipös kinait... hogy hüek maradjunk... :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jesszus... Vazze'! Piskóták vagyunk... Voltam olyan hülye, hogy több tíz másodpercet pazaroltam arra, hogy belenéztem a gyértoptopikokba, amit Tomy linkelt... Hát baszki... És asszem most kicsit elodázom az ebédet... Ritka kátrány némberek csücsülnek internethozzáféréssel rendelkezõ számítógépek elött. Mi még az értelmesebbik fajta vagyunk. Bár ez is fura tény.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na, mostmár ebédeltetek. Visszajön akkor a lényeg?
A Sheriff csak rötyögni jön ide, nem fog törölni...

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Most már aztán elég legyen... nem vagyok szégyenlös, ha vki meg akarja tárgyalni, hogy melyik fos csip jobban, azt mondja...

csak úgy jopog, ahogy töjik :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bringás DVD nekem is jöhet, de csak alcoholfree sört kapsz érte... Hehehehe... Most elbuktam a dolgot, mi?!?!?!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Most már aztán elég legyen... nem vagyok szégyenlös, ha vki meg akarja tárgyalni, hogy melyik fos csip jobban, azt mondja...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Tomi, remélem lassan teljesen regenerálódsz és lassan az alkoholmentes sör utolsó cseppje is elhagyja a szervezeted!
De mintha valaki bringás filmeket írogatna? Nem akarsz valamit felírni nekem is pár sörért? HAHAHAHAHAHAAAAAAAAA
A cenzúra a Wuff kedvéért volt, kicsit szégyenlõs a drága, meg vele akarok ebédelni és ez volt a feltétele.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ehehe...
Érdekes fórumok unalmas napokra...
Kérdés mennyi belõle az igazi beírás, és mennyit írnak a túlpörgött fantáziájú netfüggõk...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A Mindenkibe én is benne vagyok? Ugye?... :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát én itthon üldögélek, és bringás DVD-ket írogatok mindenkinek... Szóval én nem a munkától vagyok hülye. Talán a 0.0% utóhatása?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hová jutottunk a sajtos brokkolitól... úgy látszik ma mindenki hülye a munkától...

Mér censored? Kell neked ide a Rendörség?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
én is olvastam...
mér censored?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kolyok8:
Nekem küld email-t a fórummotor, ha ide beír valaki, és még azt nem olvastam. Ez esetben Mettyú és Wolf saját kis szaftos magánbeszélgetését amit késõbb Mettyú cenzúrázott.