Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ma kicsit zsémbesek vagyunk, nem?!?!?Hehehe...:):):)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Vazz, én az egésztõl kész vagyok.... Futkározik rajtam a hideg egy-két számtól.... ILYEN SLY PARTIRA AKAROK MENNI! Sõt, jövõre csinálok egyet! NWD5 rulz
ááááwould thenk mááá sponsoors, báá áááádont eeev eni spááánsos really.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
háát igen

engem az es viszatartott

de ha igy fuu a szél mint most akkor holnapra ez remélme szárad

bazz elvesztettema gari jegyet meg a számlét,kissé kinos volt a médimárktban
oda megyek vidáman néznek rám én meg kis matatás után mosojogva elmeygek....

HOLNPRA TEKERÉS?!!??

mi van még,Shos nagyon hallgatag vagy ma...

nemek a Dyler féle buta zene jön be nagyon a Richy rokkjelmutató meg a legjobban avégén ami meg!!!az über alles

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Léptem kulcsosház partyra.
A kolyok8 néven biztos a Kokk van regisztrálva? Mert élõben egész normális szokott lenni.... De jó, hogy pirosan ír, mert már el se olvasom, ha lesz még egy hehehehe...
Bocs, de ez van.

My life be like.... uuuuuuu aaaaaaaaa My life be like!!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Még ha van is rá esély(amely esély igen nagy), akkor sem számít, mert ma Shoshi nem van képben... Szegény tuti elakadt valahol a nyomtató és a microsoftword között... vagy meditál a népparaszi felekelé elött! Hogy jól móresre taníccsa az összeset!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ajjjajj :D

shos: Tom nem azt mondta hogy márciusba vagy mikor tartja?
(pár lappal elõrébb)

edit: már várom a lebaszásod kölyök :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehe... Shoshi az nem sok... És Lord: megvolt egy csomó topic, de most kifújtam... Kurva nagy meló lenne az összesbe beírni... :):):)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Múlt héten beleolvasgattam a régebbi dolgokba és volt idõszak, amikor a vazelin került a diskurzus középpontjába. Örömmel tapasztalom, hogy Lord bringástárs megint felhozta a kenéssel kapcsolatos nézeteit.
Javaslom, hogy szavazzunk meg neki egy fél kiló bödön vazelint beugrónak!
És abban is igaza van, hogy a 'dolgozó réteg' nem normális! Szernitem senki nem az, aki dolgozik és nem a faszát lóbálja a tengerebe (amibe amúgy elõzõleg belekakkantottam).

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Melyik Tomi hol van?

Zap-et elnyelte az iroda, Tomidny-nek meg nem ma van a névnapja... Kb. ennyit tudok!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Pécs Foreva' úgy van! Southside meg minden!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Vasz iszt losz? dolgozóréteg? Vazz, a mi adónkból épitik a ti iskolátokat! Ahelyett, hogy megbecsülnétek basszátok el az idõt! Leszarod a vizsgát, mi Kokk? Ejj... nem lesz igy jóvége.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
heheheheheheehehe beszólok minden topikba hogy be legyen szólva. pécs foreva'

jól mondom?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hálisten perpill nõtlen volnék :)
amúgy ti meg vagy inkább úgymondom a "dolgozó réteg" nemnormális :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lord: értés.... De te kened a micsodád??? Csajod hogy viseli?!?!?! :):):) Csak mert a szarás már megszokott, de ez új téma... Talán inkább a vazelin az elfogadott... Hehehehehe... Respect!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehehehe... Te legalább tisztán látod a helyzetet, Mettyú... És irigyelsz, mi?!?!?!?!! Heheheheehehehehe... Jó ez a nap! Bár holnap vizsga, de LESZAROM!!!!!!!!!!!! Ez ilyen faszás nap és menetek után... Megbaszhatja a Pere a C-jét, ha nem tud élni!!!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Lord, nem taxis apud??? Nert akkor ez megint kezd nem túl viccessé válni! :):):)

taxis volt volt de ~13 éve nemigazán jó köztünk a viszony ;)
amúgy nagyon egyszerûen megoldodott a problem. ahogy buszoztam be 7esel a városba rájöttem, hogy a Fit Boys-sal szembeni csapágyboltban bizti van...
szal vettem 50g-s lágy szilikon zsanérzsírt
ki is kentem a csúszkálóm.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
És mit csináltál a hegyen Kokkkszi? Binyigliztél, mi? Ahelyett, hogy a C-t tanultad volna, mi?
Én is itt basztam el az életem.....
Csak a biciklizés, semmi más! Na meg a szarás!
Áááááá!
És látod hol vagyok!
A mocskos fõvárosban!
Áááááá!
Inkább építettél volna a 2. köröd helyett, amúgy meg....
Áááááá!
Ez a mai fiatalság: csak a bicikli, meg a pinák! Na meg a szarás!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na mi van?!?!?!!? Szóhoz sem juttok, mi?!?!?!?!! Hehehheehehehe...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehehehehehe... Ti a kibaszott hozzászólásaitokat gazdagítjátok én meg minderre szarva megyek és inkább élménygazdagon élek!!!! És a technikát gyûjtöm, meg a fasza pillanatokat, történéseket, cselekedeteket.... Heheheheehehehe... nem akarom mondani, de nem irigyellek most titeket, tudván, hogy én mit éltem át! KÉTSZER!!!!!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nem mondok csunyát
:wallbange
:wiking: