Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
áh...
Márió, gyári motorral...
tudod van (csak) úgynevezett optikai tuning is

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nekem men ugy tönt
a gyáriban nem hiszem hogy tuning felni/szpojlerek/neon lenne

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

eddig én is nfseztm most más kocsival de nevetséges hogy a gyári setuppal le leht nyomi az opponenteket

mivel ha gyárival mész õk is azzal mennek... :rolleyes:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah szóval ez a straight edge nem olyna dolog hogy csak ugy néha iszok valamit...
ez jobb esetben egy életre szól
ha kihágás van 5év után lehet ujra "felvenni"

szóval nekem nem ér enyit semmien szilveszter

aztán lesz tekerés ugye!!!??

eddig én is nfseztm most más kocsival de nevetséges hogy a gyári setuppal le leht nyomi az opponenteket

Tmoi,hott holnap vagyis ma olyan masinát ami néha villan....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Éppeszû ember 30-án legalább sörözik, nem? Nemmeg monyitort bámul...

Márióhoz hasonlóan énsem élek alkohollal..
nemis vagy ép...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát én most voltam Komlón Tescoban. Mert volt kedvem rallyzni egyet NFS után. És a pécsi túl közel volt. Kaposvár meg kicsit messze.. :):):) Nekem ma nem jutott a sörözésbõl, bár lehet, hogy most beverek egyet... Hehe... És ja, fél 2. De akkor ne vigyünk piát??? Vagy mi van??? Meg Shoshi is kéne, hogy jöjjön! Ez neki is megengedett!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
KisB mondta, hogy a Copfos haverja hoz bort kocsival, vagy mivan. Valami ilyen. Éppeszû ember 30-án legalább sörözik, nem? Nemmeg monyitort bámul...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hi all

ma voltamjó nagyot tekerni

holnap aszem ua fogunk menni!DE JÓÓ LESZ!!!

pavlikban én is voltam tekerés után!

akkor holnap fél kettö

de én mivel fogok kkoccintani!?sxe...

szóval lehet viszek egy kis vizet...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
VÉGRE EGY FÖLDI HALANDÓ!!!! És nem lehet olyan nagy a baj, mert alkoholról beszél... :) Tomy (és mindenki!): fél 2 Lófarka!!! Azt kezdõdik a hosszú este... :):):)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ááá! Rohadtul fáj a fejem. Nem tudom mitõl, de remélem, hogy a hó jön...
Azt hittem ma hamar végzünk, de a végén késõbb fejeztük be a kábelrángatást, mint tegnap.
De most már kész van. Meg én is. Jajj.
Holnap meg szilveszter. Be kõ baszni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hûûû, srácok, kezdek aggódni miattatok... Sok volt a meló megen, mi?!?!?! Sejtettem, hogy ebbõl még baj lesz egyszer... De legalább eddig húztátok.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mivan??? He???? Kihaltatok???

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A.W.: utánanéztem... A hülyeség áll (mint mindig) de anyázásnak nyoma sincs... Biztos kitörölte rob, aki rokonlélek, hisz bullitja van... :):):)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát rajtam ne múljon!!! :) Ja és voltam bent "állszponzorunk"nál (Pavlik) és kedves tulaj (Barna) mindenkit szeretettel invitált HOLNAP DÉLUTÁN FÉL 2-re Szecskára, majd egy kellemes felmenetel után egy nagy koccintásra!!!

És igen egy kis köcsög vagyok... Halli, csop.társak kicsit kiakadtak, hogy õket kivágták én meg addig pofáztam még meglett...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kokk... téged kezdenek utálni a Fórumon, egyéb Topicokban. Tudom, nem érdekel, csak szólok. Tényleg ilyen hülyeségeket beszélsz a Tech.ben?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
A anyád rongyba tekert vörhenyes picsája, te mázlista állat Kokkkéró!
Menjél is csak tekerni, úgy van, kis pöcsmadár, aztán meséjjé, hogy ilyen jó vót, meg olyan jó vót!
Ááááááá!
De ha hétvégén nem megyünk egyet közösen, akkor letépem a heréid, aztán legyél nagy király kiskoma!
Ááááááá!
Mindenkit megütök!
Na gyertek-gyertek!
Ááááááá!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát meglett. Bár ki akart vágni, de addig dumáltam, még kettest adott. Jóvan. Ez is megvan. És mivel végignéztem a NWD5-öt, ezért most kerékpárra ülök és átugratom Pécset... Hehehe... Ja ezt nem szabad... Akkor hihihihi... :):):)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
No.

Mettyú megy holnap délután.

Én meg nem. Se holnapután. Majd 7-én. Fullaszt ez a mocsár, semmi hirtelen mozdulat, mert minél jobban kapálózol, annál mélyebbre süllyedsz... hát maradok.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
pestiemberek!
Jöttök Ti haza holnapra? Egy laza ride-ra? Ami Tecánál végzõdik mondjuk?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ja, kedves mindenki, felcserélném én az evezõt itt a gályán a kormánymarkolatra, de mostan az van, hogy oda vagyok láncolva. És tényleg nem kell elmondani, hogy milyen kibaszott jó idõ van, mert tényleg látjuk!

Most meg pisz. Szólitott az Úr!