Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

ára... 8e

ok, rakd félre, megnézem valamikor. Kint van nálatok? Ami hol is van? (írhatsz címet, én megtalálom úgy;) )

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
az autó irányára 60.

Zap: anyám aztmondja, hogy állítólag az alsó részét is meg lehet csinálni, valami gázzal fel kell töltetni. a 75*55*60 a hütõ részének a külsõ méretei. és olyan 170centi magas
a fagyasztóban 3rekesz
ára... 8e

vasút mellett áll öreganyámnál garázsban már vagy egy éve másfél.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na szép nap volt a mai

jó volt ez a tekergés csak nekem ez igy nem megye hogy alapbol gzrálni.jönnöm kell ahoz kicit lefelé hogy ez menyen...

de e baj viszont a telóm+kerekem nem örült a szuzuki alá csúszásnak....

psylo 50e körül

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És hol a vasút mellett? Meg mennyi lenne összegben? Ill. mennyi egy psylo? :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

nem kell valakinek egy hütõ?
Zanussi szép ~nagy alul fagyasztó, felül hütõ. ami a baja (amiért mi újat vettünk) hogy a fagyasztó nem müködik. (kétmotoros és az alsó behalt)
ez amolyan biztos hogy megegyezünk egy összegbe, ha kell valakinek ;)

Mekkora? Mennyi?

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nem azért járnék jobban a psyloval, hanem ha mondjuk asszondod teccik, fasza, tökjó megveszed. kezembe adsz x összeget és mondom anyámnak, hogy na megyek telót venni akkor lehet elküld a picsába :D
míg ha egy telót kapok érte... :D
bonyolult :)

öreganyámnál van a vasút mellett szép arany-barna :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ezek szerint én is?!?! :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Hehehehe... Vazz'! Nincs baja??? Mert akkor kerítek egy psylo-t... Jó lesz a télre rallyzni... Na, de komolkyan...!!!

háááát izé. 20éveske autó. szal itt-ott enyhe rozsda dolog, meg a két hátsó lengéscsillapító "betört" a csomagtérbe szintén rohadás miatt.
bátyám aztmondta meg lehet hegesztetni, csak anyám nem olyan, szal érted, nõ ;) de jelenlegi állapotában is használható, csak kicsit fura a hátsó traktus rugozása .

de eladó is a taliga, ha komolyba érdekel ;) (de én egy jókis Psyloval jobban járnék :D)

MÉGVALAMI...
nem kell valakinek egy hütõ?
Zanussi szép ~nagy alul fagyasztó, felül hütõ. ami a baja (amiért mi újat vettünk) hogy a fagyasztó nem müködik. (kétmotoros és az alsó behalt)
ez amolyan biztos hogy megegyezünk egy összegbe, ha kell valakinek ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûûû, ez jó volt... Élveztem, hogy ennyi új helyen voltunk, meg hogy bevállaltam új, pulzusnövelõ dolgokat...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://www.shocore.c...hocore_set.html

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Aha... Értés... Majd meglátás... Inkább tanulás, nem?!?!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
de az a görcs tárgya hogy Gáborral is megyek negyed3kor meg velete is egy órával hamarabb

és ez lehet nem fér ösze de igyekszem a mentális síkon öszehúzni az övet a két dolog közt és akkor nem lesz hipertér kilengés sehol sem

ez most nem értem teljesen tiszán3

de ehet kéne tanulnom is,de fizikábol félévkor gytis mgvágna akár mit csinálok
abból pl holnap tz

de nem érdkel ha kinézek az ablakon meg a tévére nézek

na szóval akkor1315lófraok!!

most emg megyek csiinálok egy kis heyet a reggelinke

fénypezöt hoz valaki!?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehe... Márió: Így már egész olvasható, de ha ez a tökéletes változat, akkor lesznek problémáid egy úgynevezett "érettségi" alatt... Hehehehe...

Amúgy megyünk és kész! Nem kell görcsölni ennyit... :)

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
reggelt!
bazz holnap iskola!!!!ááááááááááááááááááá!!!!!!!!
ma mennem kell minden képpen tekerni meg ugrálni, meg szaltózni!!!!!!!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

jóó reggelt angyalok!!!
Helló csárli!

na szóval itt vagyok 110%ban.fölébrettem
kire?PGre.
ma 2tekerés?!
nelem ivszhára kéne tanilnom!ne nem megy ihatázn.semmi kedvem...

jó volt a 31.it is volt iylen buzi mtnézel felyek...de kit érdekelt

na szóval jó volt az oévutsó napja

Z,köszi!!!!!!!!!

szóval azthiszem azt akartak hogy m megyünk egyet!?

jó reggelt angyalok!!
Helló Charle!

fölébredtem teljesen.majd 110%on vaok!arra nyitottam szeme ohgy Pántya hi hogy 2tekerés!?mire én mondom hogy szerintem tanlok.Szerinte meg alszok...

nekem meg viszhára kéne tanulnom,de nem igazán vagyon kedvem.
inkább tekernék...

vol nálam is ilyen mintézel buzi tipusú arc de nem köll foglalkozni vele

de neegyd háromkor páostemplomnál talt Gáborral

Ákos,ti mikor mentek!?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Márió, pihenj még egy kicsit, és írd le lécci ezt mégegyszer....

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jóó reggelt angyalok!!!
Helló csárli!

na szóval itt vagyok 110%ban.fölébrettem
kire?PGre.
ma 2tekerés?!
nelem ivszhára kéne tanilnom!ne nem megy ihatázn.semmi kedvem...

jó volt a 31.it is volt iylen buzi mtnézel felyek...de kit érdekelt

na szóval jó volt az oévutsó napja

Z,köszi!!!!!!!!!

szóval azthiszem azt akartak hogy m megyünk egyet!?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehehe... Vazz'! Nincs baja??? Mert akkor kerítek egy psylo-t... Jó lesz a télre rallyzni... Na, de komolkyan...!!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
anyám ma elkezdi hogy kénne valamit kezdeni a nissannal...
mondom neki elcserélem kerékpáralkatrészre
elkezdi azis jobb mint a semmi :D

ki ad mondjuk egy Psylo-t egy 84es Nissan Cherryért? ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Menni kell!!! Minél többet hallgatom, hogy MYLIFEBELIKE,
annál inkább mennem kell megugrani túristautat... Mindenképp megyek...
Ez tuti!!! Vááááááá.... KURVA JÓ DOLOG BICIKLIZNI!!!!!!!!!! Csak te meg a hegy... A dallam a füledben, a pálya a szemed elött és MENNI MENNI
MAXON LEFELÉ!!!!!!!! VVVVÁVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!