Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. január 02. - 19:25

de itt van ütõs konfignak az enyém. 700-ért vihetõ hajtókar nélkül:
2003-as santa cruz bullit 5th element rugóstaggal - 178 mm
2002-es rock shox boxxer worldcup fekete - 178 mm
sram 9.0 váltás (váltókar, hátsóváltó, sor, lánc) sh!mano fék (saint nyereg, xt kar, hope 6ti 205 mm tárcsák) roox agyak dt küllõkkel mavic 321-esekbe fûzve. thomson nyeregcsõ, fsa stucni, trva kormány (oversize) azonic pedál, e13 rockring, ritchey gumik, wtb nyereg. hajtókar nics. karcmentes minden.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 02. - 19:24

külhoni forumokban vegyes a hozzá állás a bullához.a yeti meg csúúnya szerintem(elnézést az érintettektöl)
80as születés sok évig dobó atléta voltam szóval van kondi

igen ez szerelem elös látásra.
alap gép...igen én is gonoltam rá,de Zap(aszem)írta egy másik topicban hogy jót kéne venni kezdésnek nem hulladékot...
és aszem egy gépre van öszeg,sokáig nme lesz anyi hogy egy komolyabbat vegyek.
mert pl öszerakok egy px,dj/psylo,single track/duble track,novatec agyak,dt küllö,sora váltó,husi hkar+középrész,azonic/roox stucni-kormány,akkor már majdnem elköltöttem mindent és azért ez mégis egy kis merevgép...
jah és még fék nincs is rajta
Írta 2005. január 02. - 19:24

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 02. - 19:20

Írta 2005. január 02. - 19:19

használt yeti asx
khmmm. Ilyet honnan is?
Az ilyen hipphopp Frolni, dhlni akarokkal az a baj, hogy nem így mûködik a dolog. Vegyél alapgéped, ismerd meg az alapokat, és tudni fogod mi legyen a következõ lépés... Attól, hogy nézel videót és Te is olyat akarsz, nem leszel "fr arc".
Aktuális civil
Írta 2005. január 02. - 19:18

tudnátok ajánlani valami ütös konfigot?
jó lenne ha ösztelós gép lenne és ha hiraulikus fék lenne rajta..
sürgös lenne
just blank memory hope i didn't fuck up too much
Írta 2005. január 02. - 19:17

scar:
saccra fél millából - használt yeti asx / bullit, használt boxxer, junior t, ilyenek, egy pár hayes hidros fék, sh!mano lx/xt cuccok, zoggie/novatec agyak hegesztett sun felnik, vagy mavicok, a többi meg ami jön.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. január 02. - 19:08

Írta 2005. január 02. - 19:08

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 02. - 19:05

Mit jelent magyarul a frolni ?
a, farolni b, tehén c, freerid-olni d, elesni
bazz fr-olni freerideolnia
csak gondoltam nem irom le
de voltam már boltban.nem tul nyerõ a felhozatal....
szóval azért kérdezlek titeket met látom kicsit régebb óta vagytok bene a témában mint én
kötõjel?!honnan maradt ki?! nem vágom....
Írta 2005. január 02. - 19:02

a, farolni b, tehén c, freerid-olni d, elesni
ezt megkaptad kedves moderátor-milliomos csemetenem kel thomson ny csö pl.

kölyök, ugye-ugye jó aza Nissan

Írta 2005. január 02. - 19:02

Kocsim meg nincs! Az egész csalának van egy régi fordja. Ennyi. Csak én használom legtöbbet...
Írta 2005. január 02. - 19:00

ezt ajálom mindenkinek
a pénz most mellékes mert pár éve gyülik rá.de azért nyilván egy észerüen öszerakott gépet akarok.nem kel thomson ny csö pl.hanem amibõl kell a jó arra mehet a lé de ahol nem annyira fontos arra nem költenék "fölöslegesen"
Írta 2005. január 02. - 18:59

Aktuális civil
Írta 2005. január 02. - 18:58

szeretnék frolni
hááát, nem tudom mi kell ahhoz, hogy frolhass, de ha biciklit keresel, akkor elõször a rendelkezésre álló összeget add meg

edit: szerintem amugy frolni = freeride-olni.
Írta 2005. január 02. - 18:57

hátsófék rulzz
milyen gépet? hmm mink is van eladó... egy Active ?

Írta 2005. január 02. - 18:55

Látom hogy ebben a topcban vannak föleg dh/fr arcok!
Ezért hozzátok fordulok segítségért.
Szóval szeretnék frolni mert már régóta teccik és videóból látom csak,de baromira jó lenne ha én is igy nyomhatnám.
Ehez szeretnék segítséget kérni Töletek hogy milyen gépet ajánlotok ehez.
Írta 2005. január 02. - 18:51

Most látom, a köcsög thez most vesz golfot... a kurva száját! és engem oszt végig, hogy milliomoscsemete vagyok... nekem mikor lesz autóm, mi?!?! azért mert a bringa fontosabb, és arra költök!?!?! Hûûûûûûû, de fölbaszott!!!!!
Mér nincs autód?
Aktuális civil
Írta 2005. január 02. - 18:51

majd egyeztessünk, hogy énis itthon legyék, oksa?
(szerdán, pénteken egésznap) többi napokon délelött
Írta 2005. január 02. - 18:46