Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. November 08. - 13:10

{
UINT msg, msg2;
msg = MessageBox(NULL, "SliN mondja", "Helló mindenkinek!", MB_OK);
msg2 = MessageBox(NULL, "SliN kérdez", "Kijaza Frírájder pálesz??", MB_OK|MB_ICONINFO);
return 0;
}
The life is short, ride more!
Posted 2005. November 08. - 13:06

Már nem tudom hanyadszor állok neki ide írni, de mindig valami közbeszól.
Slin:
Ja kéne menni bringázni, még mielõtt beáll a fagy, és el kezd esni a hó, mert akkor még jobban kell menni

Zap:
Eh, ez a mai este jó lenne, de nem tudom. Az a baj, hogy valószínû ma sokáig fogok dolgozni, mert eddig még semmit se csináltam, csak ide-oda rohangáltam egyik megbeszélésrõl a másikra.
Shoshi:
Akkor mi legyen ma? Otthon vagy 1 és 2 között?
Posted 2005. November 08. - 12:52

int kokkk=0;
boolean bajban_vagyok=true;
}
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 08. - 12:19

Posted 2005. November 08. - 11:39

Kormanycsap. valszeg kell... De egyeztessunk...

Nagyon szeretnek ma menni turazni. Varjatok meg pls!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 08. - 10:54

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. November 08. - 10:46

Ha ennyire sürgõs akkor sztem keress mást mert ez kb tél közepén lesz aktuális.zsolo: a kormánycsapágy ügyében van elõrelépés?
dnl --> nincs már több ha AW és Kokkk is fenntartja az igényét (a harmadik az én bringámba kerül...)
Posted 2005. November 08. - 10:31

Posted 2005. November 08. - 10:29

Posted 2005. November 08. - 10:12

Peat-nek meg megjött az esze... Vagy csak látott engem...

Heheheheeheheheehe, most, hogy így mondod a TV-toronynál RockM.-t törni. Na ez a nemmindegy!!!
Posted 2005. November 08. - 09:58

Emmámi???!?!?!?!?!?! Peat egy Santa Cruzon?
A mai gyalogtúrha nekem leszjó, de érezzétek jól magatokat nélkülem is :afro: !
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. November 08. - 09:04

Posted 2005. November 08. - 00:33

Posted 2005. November 07. - 23:51

eléggé komolyan meglátszanak az agylágyulásaim...
de majd csak elmulik...
jajj nekünk.. eddig se voltál normális

Posted 2005. November 07. - 23:50

Nemmondom, hogy mindennap nézem a fórumot, de rendszeresen szoktam olvasni, ehhez képest egy pillanat alatt jópár új arc tünt fel...üdvözlet nekik!
Tomi: hogy tetszik az új gép? Mentem Ricsi gépével és megállapítottam, hogy fasza kis bringa... Majd még tél elõtt kéne menni egyet!
Kokk: szerezzél nekem is valami pályázatot! Mindegy milyen, mirõl szól, csak dõljön a lé, hogy iszonyat 4x-t nyomhassunk (Magyarszék rulez)!

Nincs valakinek tippe, hogy hol lehetne fellelni egy jó esztergályost, már van egy-két dolog, amit meg kéne már csináltatnom...
Csinált már valaki SPV (CV/T) rugóstagben olajcserét? Szerintem idõszerû lenne...
Mário: hogy vagy, gyógyulsz? Mostanában nem látlak bringázni!
The life is short, ride more!
Posted 2005. November 07. - 23:45

mjad tolok képet...
nem a telefonnal volt baj te vak pesti.hanem az infra köcöllével ami a gépben van..
TOM,tárgyalhatunk a telefonrol.pénzben is persze!!
csak írd meg priviben a részleteket!!
holnap ok
bazz,Hitler családi hátteréröl,magánélete hatása arra hogy mért lett ilyen kemény kezû diktátor,manipulátor.erröl kell egy pszihologiai elemzést írni:)
de nagyábol megvagyok
asszem az év hátralevõ részét már nem fogom hc kerékpározásaal tölteni,mert eléggé komolyan meglátszanak az agylágyulásaim...
de majd csak elmulik...
Posted 2005. November 07. - 21:44

Posted 2005. November 07. - 21:43

Posted 2005. November 07. - 21:33

Posted 2005. November 07. - 21:27

Ezt úgy olvastam, hogy láttad már Márió 4 láb ujjátÉn már Láttam Márió négylábuját bíibíbíí