Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Most jut ezsembe nics valakinek eladó teleszkópja? Azért ide irom mert nem szeretnék pestig utazni egy telóért. Ha valakinek van irja meg ide vagy küldjön egy privát üzenetet. elõre is köszi
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És most látom csak:

(ne bujtogasd iylenre, meremgtömi a fórumot )

Amúgy én sem tudom mire kell válaszolnom, de arra ráéreztél, hogy bármire szívesen teszem!!! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

(jó a pizza a Repl@y - ben)

Hát sajna minnyá találtunk kivetni valót... Mér tudja mindig mindenki elszúrni az indítást?!?! Hehehe... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
de itt van Mecsek is.. nem csak város ;)
kölyök mire válaszoljon? (ne bujtogasd ilyenre, mert megtömi a fórumot )

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
áhh egy kedves érdeklõdõ.

pécsre idén szeptemberben mennék.(a mostani évet a technikusi oklevél megszerzése miatt halasztom)
csakádi kirándulás lenne majd a nyáron, hogy egy kicsit jobban megismerjem a várost. jártam már ott kétszer is - pár hétre (jó a pizza a Repl@y - ben). szép város. izgi lehet ott kerózni.

a: caprine revenge (2001), zokes hoowha dh átalakítva, deore (555)tárcsa +
B+, single track, high roller.....
b: votec mole 5, monster, hope, race face, nokian (nagyrészt 2001)....
utóbbi a mátrában van nagymaminál - városba tök fölösleges

lord: majd kolyok választ ad

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jajj-jajj... Tudom, a módosítás... :) Ha van vlm az estével, kéretik rámcsippantani és akkor kukkerolom a neten szétszórt infókat! :)

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Én még máma nem is irtam . Nálam valamiért nem mûködig a galéria . Nem tudok bejelemtkezni. Jó a jelszó és nem egnged be. Ma délelött feltöltöttem csomó képet a bicómról. Délután akartam bõviteni és egyszerüen eltünt ,ienkor mit kell tenni. Csá én , végre még egy ujjonc a forumon.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Aha, LL kérdése helyén való! És a miértekre nagyon nehéz választ kapni... :D

(És mákod van, mert egy nagyon kedves bringás barátunk is ott tanul, ahov mész majd, de õt a neten tuti nem találod meg... Hehehehehe... :):):) )

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
én: (:D) mikor teszed át székhelyed pécsre?
meg milyen bringával haladsz
"hogyan"
érted....

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
világos. most nekem még be kell illeszkednem és el kell fogadtatni magam.
'Eddig te részesültél a legtöbb odafigyelésben!': ennek örülök. (hülye kérdés:miért?)

majd csak leszek valahogy.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Hát, ha 8 ig kiderül, akkor kiderül. Márminthogy mivan. De itten ólálkodik a fõkolompos...

Zap! Én integrálok, meg a differenciál egyenleteket tanulom... MIVAN?!?!?! :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Eddig te részesültél a legtöbb odafigyelésben! Sokat kell még lavíroznod, de tartozhatsz a zombik közé is, akik minnyá ugattak, föladták, behódoltak... És a mai napg nem találják helyüket... :) Vazze'!!! Lehet, hogy én is ilyen vagyok?!?!?! :D:D:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
átgondoltad? légy kárhozott!

nesze neked fogadtatás ;)

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
nem vagyok se zombi, se gyökér. ha-ha. átgondoltam!

(:peep: micsoda fogadtatás?!)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hát, ha 8 ig kiderül, akkor kiderül. Márminthogy mivan. De itten ólálkodik a fõkolompos...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Ez jó volt! Na, komoly ez az este? Mert akkor tényleg írhatnátok egy: mikor? hol? kikkel? mit? infócsoportot... :) Bár hulla fáradt vagyok, de nem baj! Kit érdekel, hisz mások ilyen kemény életkörülmények tapossák malmukat... :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Rob:Jorus kollega járkált arra...

Kokkk Te átokfajzat! Hát miket írogatsz Te a CIA fõ egyik fõ emberérõl? A frontvonalon operáló titkos ügynökrõl? Kulcsfontosságú ponton ügyködik, a legzombibb, legsötétebb zombi berkekben: A Plázában lévõ GE kirendeltségnél... Ennél nincs emberbaráttalanabb, multibb hely, szerintem az egész világon.

Tomi: Ja, én is most jöttem rá, hogy a webkameránál, meg a met.hu-nál megbízhatóbb infot ad, ha kinézek az ablakon. Pfff, télleg, hogy mik vannak!

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Kitörölték a hozzászólásomat.
Az volt a kérdés, hogy mi az ISIS. émmeg odaírtam, hogy olyan mint a semsem. És kitörölték. Pedig igaz. Ki érti ezt?

nem én voltam. :) eddig cséztem :) tehát az öcsém sem lehetett, mert ergo nem fért a gép elé. de tényleg jó poén. én hagytam volna. hiszen ilyen láma nem lehet valaki. újságot kellene olvasni. meg használni azt a kibaszott keresõt. meg a google-t.

ja: hello mindenki, szép napot nektek :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûûû, most valami belémnyilalt és igen... Asszem megéreztem tetteim súlyát! Hát nem is tudom mit mondjak! Büntibõl a következõ hozzászólásomat egérrel fogom írni... :):):)

Elfogadod??? ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokkk, nem is, ezek után nem érdemelsz nagy betüt, szóval kokkk, kicsit el vagy tájolva. Kicsit visszaolvasnád magadat, amit az elmúlt pár lapon müveltél, hááát, az kiábránditóan szomorú és mintegy felvázolja, hogy akkor ki is a hibrid... te... te... nem is t'om mit mondjak. Nem vártam ilyen hátbatámadást, te milliomoscsemete, kinek Bullitja van meg Boxxere.. te nekem ne beszélj.