Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Zap, en ugy tudom nem adjak ki a rontgeneket, mert kell nekik nyilvantartas vegett.. nekem legalabbis nem adtak ki a kificamodott ujammrol szolo kepet, pedig akkor meg apan ott dolgozot...

nekemse amikor a szemem mellett vartak, but amikor az államat, akkor a CT-t kiadták.. na hogyvanez?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zap:
Csak semmi hõsködés!
Kellenek a badigárdok, hidd el. Hogy védekezel majd a felfelé vágtató, szatyrokkal felfegyverzett nyugdíjas nénikével szemben?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nálunk a házban lakott egy néni, annak is egy napos program volt levinni a szemetet a kukába és visszabattyogni a negyedikre... ha sietett két óra alatt megjárta...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokk: a hétfõ bizonytalan, a DHt megoldom egyedül szerintem, az menni fog. Ami szar, hogy nemtom mennyit kell ott várni, amig az Orsósok törött arcát megrötgenezik elõttem... Mert az Uphill az nem fog már egyedül menni. Csak nemtom mikor...

TVt még nem is néztem. Nem is nagyon tervezem, hogy fogok. Akkora szar az, hogy Mettyú még Te se tudsz akkorát.

Viszont annak már örülnék lassan, ha lemenne kicsit a lázam, mermá kurvára fáraszt ez a 38. Na mindegyis.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ki az a Mickey? Mi van má? Nem outis? Mert azok ellen is RESIST van érvényben. Részemrõl. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor megen sörözõs-kerékpározós lesz... :D Ja, Micky, akkor már letárgyaltuk... Üdv itt! Majd ki kell állnod a basztatásos próbát, még újonc vagy... Mire is jársz te pontosan? És részletek? Bringád? Stb... (Csak hogy felmérjük a konkurenciát... ;))

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szerintem meg hideg van.
Kinyották itt az ablakot és fázok. Én a meleget szeretem. Lehet felõlem büdös is, de a hideg és büdös az nagyon rossz...
Szerintem meg menjünk valami erdõben szenvedõset. Lefele csúszós, hóba beleesõs, nevetõs kerépározást!

edit:
Ja és még név belepisálása a hóba is kell!

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
Gratula!
Pere mit tanít neked?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Elvileg kicseszett hideget mondtak, de sajna olvad... :( Nem nagyon, de olvad... De menni kell!!! Útvonallal meg óvatosan, mert mentem hajtûkanyar felé rallyzni és bár pár napja kerestem néhány elhagyott tárgyat, azóta sem lehet menni sztem normálisan erdõben... Inkább olyanokat kéne menni, hogy TV-torony- Tettye... Szaggatósat-szánkólehagyósat... Vagy kint betonon, letaposott hóban szaggatni. Az is komoly!!! :D De az erdõ fílingesebb... Tehát marad a szánkósok alázása. Minden más jó! Csak este szülinap... Kérdéses a holnapi éberségem. De ez szoc.problem, mi?! Na, mentem mindenfélét csinálni, most, hogy nem kell tanulni... :D

Zap: saccperkábé majd hogy lesz a hétfõ? Csak megyünk >>> downhill >>> kontroll >>> uphill >>> jóidõ?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Csönd, most megy a Charlie - Majom a családban a tv2-n!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Milyen szép napos idõ van arrafelé! Ugye azért nem olvad a hó? Aztat nem szeretném.
Zap, ezentúl téged foglak kérdezni, hogy mi az update a TVben játszott sorozatokban. Gondolom nézed mindet, meg a Teleshopot is. Mondjuk összefoglalnád az elmúlt 2 napi Barátok köztöt?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Király vagy, Kokkk!
Na ma asszem nem lesz idõm nagyon írogatni, de holnap remélem találkozunk.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Csak ne a Honvédban végezzétek. Mert akkor szar lesz ilyeneket olvasni...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Gondolom szombaton a szokott idõben (11 v. 12) felszenvedjük punnyadt testünket, és rozant kerékpárjainkat a hegyre, aztán nagy vísítozással lejövünk.
Az útvonal, meg ilyenek, még kérdésesek.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, mikor lesz hóban kerékpározás, bebaszás, bulizás?!?! He??? He??? Ne punnyadjatok!!! Gyerünk már!!! Hehehehehe...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
MEGLETT A PERE!!! HALLJA MINDENKI?!?!?! MEGVAN AZ ÖSSZES VIZSGÁM!!! HEHEHE... EGY KISKIRÁLY VAGYOK!!!

Edit: Na, Mettyú, mit szólsz?!?! :D:D:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na de szar hely. Nincs Szalon? Bazzeg.

Ja, és a Descent-ben eltörnek egy 5th Element rugóstagot... Buták.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Lehet kérni sörkóstolót, 6 féle sörbõl kapsz 1,5-1,5 decit, aztán amelyikre legjobban rákattantál, abból hoznak egy hordóval. Nekem tegnap is a Hoegarden vagy mi a rák jött be, jó kis búzasör :)

Edit:

Szalon sört nem is árulnak. Se Drehert, se Amstelt, se Sopronit, viszont Stellát meg Kwak-ot meg Leffe-t, meg ilyeneket..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nem tudtál választani, és inkább kértél 1 korsó Szalon-t? Remélem nem ez történt...
Én simán azt csinálnám, hogy esténként 4-5 fajtát megkóstolnék, és így szépen végigpróbálnám az itallapot. Esetleg jegyzetelgetnék, hogy késõbb ne kelljen elõrõl kezdeni. Hmmm, pedig az se rossz dolog...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jó reggelt. Vhogy úgy vhogy. Belga sörözõ vendégei voltunk újfent, a francba, már kezdem unni, hogy nem birok választani a 20 féle sörbõl.