Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. January 31. - 00:50

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. January 31. - 00:44

Márió: neked meg nem páncél kell, hanem kis technika, meg gyõzelem... Magad fölött! Mert faszás, hogy vállalsz, de ésszel...
...
Na eze tetszett

de igazad van egyébként...
majd lesz remélem skill fejlesztés valameik napomon...
csak férjen bele
ki kéne tolni ezt aórát kissé nem!?
valahol nem lehet reklamálni ezügyben!??!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. January 31. - 00:38

Edit: Márió rulez!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. January 31. - 00:36

Zap: okés, autóval menés, Tibiért bekanyarodás, nem röhögtetés, most meg jól kipihenés!!!
Márió: neked meg nem páncél kell, hanem kis technika, meg gyõzelem... Magad fölött! Mert faszás, hogy vállalsz, de ésszel...
Fosósok, szarósok: igynak sört! Meg finlandia-redbull-t!!! Attól most én is beteg voltam...

A többit késöbb, részletesen, sszemélyesen...
Posted 2005. January 31. - 00:10

A kép jó olan érzéssem van mint ha ott lennék...
valakinek ötlete hogy gová érdemes 150képet föltölteni!?
tar.hu!?
nagyon mentem volna én is!!!!!!
hiányzott a mozgi a hétvégén....
csak sétáltam semmi mást...
viszont fizikából viszonyag képben vagyok

jaj jöheteen egy kis katasztróka megint pl hóvihar képében!!!
holnatól meg megint a gálya
kédrés megint
valkinek eldanivaló szemcsije!?
ami bringázni is jó meg uccára is!?
Shoshi,mi a gond?!nem irt ki semmit?!
tudom banálisan hangzik de véletlen nem csúszott ki a monitor kábele?!
volt vlem soxor ilyen...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. January 30. - 21:52

Kurrrva Jó volt a hétvége! Péntek szabi, csajommal a 11-es busszal fel, sípálya hardcore boarding 15:30-ig, aztán pusztulás nagy tál kajával a TV elõtt!
Szombat 9:05-sel fel, mi+Pántya, sípálya HC boarding, 25 fõs szánkósokból álló fiúbanda megalázása és elzavarása, folyamat akció és vitázás! Megjött Kokk is, és jókat fotóztunk és aláztunk!
Zap:
Nagy ugrató kis sípályán alap! Bár néha eszembe jutott a röntgened!
Bassza meg! Szombaton hazérés, utána izom NFSU2, erre megint leáll a gép, csak most már vissza sem tudom kapcsolni! Fasszomba! Nem pittyen amikor bekapcs, és a monitor no signalt mutat. Nem értem. Holnap viszem vissza a bótba!
Pedig olyan képeket lõttünk! Ma csak Dömörkapuig mentünk Vikivel, onnét BMX pálya és leséta!
Ha helyrejön a gép, akkor rögtön képlinkelés!
Zap:
Kitartás!
Mindenki:
Üdv! Szarjatok, fossatok, Márió vigyázzon a fejére, mert ez már nem normális!
EDITnek:
Naplemente ma este...
Hülye aki bent marad, kivéve Zap és a betegek! Nekik jobbulást!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. January 30. - 21:52

Aktuális civil
Posted 2005. January 30. - 13:39

már jólvagyok én is
egyenesen simán megyek..
mostnéztem a riddick féle mozit és én is riddic akarok lenni
nem is szupermen!
lehet még viszamondani..
jah és lett 5ös a lottón
Posted 2005. January 30. - 13:18

Posted 2005. January 30. - 13:15

Posted 2005. January 30. - 13:11

edit:
Remélem még nem szólok késõn, de Zap ezt te NE OLVASD EL!
Posted 2005. January 30. - 13:10

Posted 2005. January 30. - 13:09

Edit: tegnap, miközben nem rendeltetésnek megfelelõen használtam a gépjármûvet, a rádió nevezetû hifiegységbõl olyan dolog jött, hogy azt mondta, hogy állatokon végeztek kísérletet... Ilyen csonttöréseset... És a csontok gyógyulásának több, mint 90%-a fekvés, pihenés és nyugalmi állapot közben történt... Tehát Zap, a mielöbbi gyógyulás érdekében szíjaztasd magad az ágyhoz, hogy mozdulni se tudj...

Posted 2005. January 30. - 13:07

Én elitélem az olyan embereket, akik kimennek az utcára (arról nem is beszélve, hogy az erdõbe), amikor ezt még a törvény is tiltja...
Aztán ez a hó dolog... Mindenki beszopja a médiák hazugságait. Azért mert a Fókuszban azt mondják.... Eh.
Posted 2005. January 30. - 13:02

Úúúú, képzeljétek! Ma hallottam egy emberrõl, aki állítólag már beszélt egy olyan ember ismerõsével, aki már volt kint a levegõn. Aszondta, hó van... Ehhh, nem hiszek én az ilyen kósza pletykáknak. Méghogy kint járt...
Aktuális civil
Posted 2005. January 30. - 13:00

Most néztem bele az Amerikai Taxi-ba. Hogy ez mekkora ótvar! Dagadt nigger picsa bringával cikázik végig a városon, aztán ebbõl lesz a fasza taxis.
Hihetõ? Áh!
Aztán olyan kamera mozgás és beállítások, hogy a 10éves gyerekek is ordítva fordulnak el.
Borzasztóóóó!!!!!
Posted 2005. January 30. - 12:46

Posted 2005. January 30. - 12:38

Nekem is olyan érzésem volt tegnap, mintha másnapos lennék, de csak simán fostam.
Este meg anyámék pálinka ivásra buzdítottak. Szar ötlet éhgyomorra olyat inni. Nem akartam felvilágosítani õket, hogy én megittam minden töményet a munkahelyemen, úgy kezdtem a kúrát. Viszont most már enni kéne, mert éhes vagyok.
Posted 2005. January 30. - 12:29