Az MP Frontend (http://mpf.dzm.hu) csak egy GUIval több tudomásom szerint, de azért töltöm... (van is hang, nocsak)Érdemes kipróbálni ezt:
mplayer win32-re
Igaz nincs gui, de társítod a fájlhoz az mplayer.exe-t, és szépen lejátsza. Sõt ez lejátszik szinte mindent...
Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. November 12. - 13:47

Posted 2005. November 12. - 13:37

mplayer win32-re
Igaz nincs gui, de társítod a fájlhoz az mplayer.exe-t, és szépen lejátsza. Sõt ez lejátszik szinte mindent...
Posted 2005. November 12. - 13:24

Lehet az én készülékemben van a hiba de nincs hang (WMP / MP frontend)Egy 1996-os felvételen a Pécs-TV-ben a számítógépes scene-rõl beszélgetünk
150M, és 27 perc. Nagyon komoly
Posted 2005. November 12. - 12:51

Posted 2005. November 12. - 11:42

Posted 2005. November 12. - 11:35

Zsolo, ma vmikor tudunk ütközni, irdd már meg privátban a számod pls.
Tomidny: Tudnál a Desparate housewives angolul van vay magyarul (na jó gondolom ez még angolul). Meg lehet h kellene Alias is. Az milyen nyelven van? kösz.!!
Posted 2005. November 12. - 11:08

Remete-réttõl akkora köd volt felfele, hogy max. 10-15 méter volt a látótávolság. Nem nagyon lehetett száguldozni. Lapistól lefele meg a várostáblánál szûnt meg a köd csak.
Zap csinált ezer képet, én is párat. Majd felrakjuk jól.
Posted 2005. November 12. - 10:21

Na, mi lesz ezzel a mai tekeréssel? Hideg van és kevés a kedv. Bö. Ez nem jó. Meg ha megyünk, akkor én lehet, hogy csak olyan 2-tõl mennék, mert anyi kevés idõ alatt is bõven át lehet fagyni. ÉS akkor esetleg kis forraltbor, akármi. De nem tudom. Ti mennyire gerjedtek, meg ki van? Nekem most lépnem kell a vársba kicsit, de aztán jövök haza olyan dél és fél egy között. Addigra írjátok ide, hogy mi legyen. De utána nekem kell legalább olyan jó fél óra, szal 1 elött semmiképp nem jó! Na csá!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 11. - 20:17

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 11. - 20:16

Posted 2005. November 11. - 17:56

Posted 2005. November 11. - 17:55

Mártonovics,próbálok beszélni vele.ha kell rögtön szólok.100köszi
jah ne add fel a csajos projektet,nagyon jól tud esni ha van kihez hazamenni ha gáz van..
pontosan,szóval azért jó az asszony a háznál:)
nekem nagyon sokszor segitett,nem is tudom mi lenne velem nélküle.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. November 11. - 17:49

Mettyú: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Ez de szar!
És csajommal meg nem tom mi van. Én igyekszem. Most jobbnak tûnik. De ki tudja?!
Posted 2005. November 11. - 17:48

És Kokkk a tiéddel mi van?
Csak nem azért akarsz bebaszni, mert éppen nem jól áll a dolog?
Tomi, te dagadt tehén, itt egy vicc, oszt örüljél annak!
-------------------------------
Zsiráf apuka elviszi a fiát a kocsmába, hogy megtanítsa inni.
Bemennek, apu kikér 2 feles vodkát és lenyomja. Majd kikér még kettõt és azt mondja a fiának:
- Na fiam, látod így kell inni! De ez semmi lehet még fokozni!
Ezzel kikér még 5 dupla vodkát és megissza õket, majd 2 perc után leesik a székrõl.
Mire a kocsmáros a fiúnak:
- Hejj, látom apu ma jól leitta magát!
A gyerek:
- Ja-ja, de nem puma, hanem zsiráf!
Posted 2005. November 11. - 17:23

huh menyi mindent öszeírtatok...
próbálom sorban:
zsolo:jóhavazást,köszi,kár,ha tudok(vagy nem én)akor azért szolok hátha jó lesz:)
Gabenhez,nem tudom megyek-e
Mártonoknak meg valami nagyn perverz kislányt
könyvtárban menyire kínos ha valki fingik és próbál ugy tenni hogy nem õ volt,mi meg cask röhögünk veszettül és nem tudom abbaahagyni..
hoztam ki pár kutyás könyvet,kiképzés és egyéb trükkük
bevásároltam rengeteg gyökér van az árkádiában,meg pár igen jó anyuka..
sütöttem pidzát,egész jó lett...
intéztem öltönyt ballagásra,egy k*ba*z*tt ku*va jó csaj volt,akit a többiek nagy irigységére ismertem régebbröl...
S.O.S. Tiestora egy jegye nincs-e valakinek,a csajnak kéne,asszem bevágodnék nála;)
egész nap arra vártam hogy végre beüljek a gép elé és játszak
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. November 11. - 17:06

Posted 2005. November 11. - 16:38

Posted 2005. November 11. - 16:05

Posted 2005. November 11. - 15:52

Nem tom... Hivatalos vagyok a Tex-Mex-be. Arra tuti kanyarodok egyet. De semmi konkrét...
Posted 2005. November 11. - 15:18

Egyébként merre tervezel elhajlani?
Aktuális civil