Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ezzel arra akarsz utalni, hogy motívációhiányom van?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

A csillogó meg a szememhez, mi?! :D

tudsz te, ha akarsz.. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A csillogó meg a szememhez, mi?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

egy zöld, csillogó

nemtudom figyelitek-e Tomi esztétikai érzékét?
a zöld megy a kölyök betûtípushoz ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Már nagyon várom! Hányat kell még addig aludni?! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Csak. És menj reggel 6.kor tekerni, te kis Pöcs! Illetve pöcs! 5-kor van dolgod és 2-re akarsz otthon lenni?! Mi?!?!?! Örülj, ha fél 5-re otthon leszel!

Majd holnap reggel 6kor a Nagy-Tubesrõl elküldök feléd egy zöld, csillogó gyálgomolyagot. Aztán ha párnádon landol akkor örülhetsz... Oké?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Süti! ;)

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

új kispöcsök:
Nah, húzzátok meg magatokat, mert lesz itt nemulass!

Jó.Én meghúztam magam."nempofázok,csak olvasgatok".;):o

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csak. És menj reggel 6.kor tekerni, te kis Pöcs! Illetve pöcs! 5-kor van dolgod és 2-re akarsz otthon lenni?! Mi?!?!?! Örülj, ha fél 5-re otthon leszel!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
dnl:
Mitõl olyan speciális a biciklid? Van rajta tekercsrugó? Vagy elsõ siklató?

kölyök:
44? Miért nem mindjárt 42? Mert az az élet értelme? He? Mindegy úgysem veszem meg böböbõõõ!

AW:
Mit takar a délelõtti tekerés? 10kor indulnánk? Mert 5kor nekem programom van, szóval legkésõbb 2kor otthon kell lennem.

új kispöcsök:
Nah, húzzátok meg magatokat, mert lesz itt nemulass!

régiek:
Ti is!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hogy csorogjon DOT-os olaj végig a pöggyeddt testedben, de CSÉBfasz. Ahhoz, hogy ne fékezz, nem kell fék. Namármost én nem akarom, hogy nálam legyen jobb is, csak azt akarom, hogy legyen más jó is, ezért adom el rossz fékemet, hogy aztán csak KICSIT tudjanak fékezni. VILÁGOS?! Spermaputtony! ;)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
ööööööööccsséééém , ez MEKKORA csúcs, haaaalod, geci! (álá PappNorbi)
az jó ár lenne érte egyébként, csak kár hogy a zéger gyûrû már elengedett, és a vezeték meggyengült a gyomástól. Ne verdd már át az új csírákat.!!
Szal egy nyúlós fékért 44at adni azé' má' gáz.! Akko már inkébb egy LX vfék Alonga karokkal 12-ért. na! Ezennel kinevezem magam CSÉB-nek : Csíra Érdekvédelni Biztos .! Vigyázok minden csírása, és véget veszek a gyanús és életveszélyes adásvételi kísérleteknek !

Mindenki: PM-SI 185mm átalakítót keresek, anybody? ui: Sherman eladó !

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Appppááááám. Én is mennék. De ám gyeneg vagyok kicsit nagyon. Szal én majd fölfelé tolom. Mert hát nincs jó fékem. De van Boxxerem, szal fasza gyerek vagyok és nem lógok majd ki. Bár rokkmasínom nincs. Ejjj. Majd veszek, hisz milliomoscsemete vagyok!!! Azt veszek, amit akarok!!! (nyomaték)

Amúgy van Hayes nagytárcsával esõ-hátsó 44-ért.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
rokmmasinos? fúazzz mi, az mi, az millyen? öcsééémdeálllat.!
pénzt meg aggyá! basszameg, csapágyat még mindig nem vettem. qrva maló, mostanában eccerûen semmire sincs idom. Bandi, te mész a Szászi dievetítésére?

Wunder már másodszorra nyomott ki.! Matyi: gyorsan aggy vmi magyaráztatot, mert mindjárt rosszra gondolok.! Ja: mindjárt indulunk pestre, de nem merek elmenni szarni, hátha lemaradok az utolsó kocsiról... fákk. pedig 3 napja voltam utoljára, el tudod eszt képzelni?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na, hát ha jó leszel, akkor jöhecc.. Esetleg. És akkor esetleg kaphacc végre rugacsot is a manituba, meg zsét a zsebedbe. Na, akkor ez így most akkor ez így jó lesz?

De a specializedes az nem jó. csak a rokkmasinos. az mostan a menõ dolog. Mer' törik, mint a ropi.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
hir áj em.! ha szabad veletek menni akkor mennék., ugyan nincsen jó biciklim, csak egy sPeciaLiZed-es, de nekem ez nagyon jó, sõt most csak ennyit tudok. És bocs hogy igy beleszólok, de akkor elvisztek engem is?

ha csabad menni akkor elmennék egy kicsit mert eszt tökre szertem csinálni, és ugyan van hova fejlõdöm, azért remélem mehetek veletek.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na, akkor szombat délelõtt ki jön tekerni???

Mettyú is jelentkezett már, hogy jönne, meg akkor lennék én, és akkor még ki???

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Ja, Shoshi 1ébként gondoltam rá, hogy vehetnék kisebb tárcsát a judy kedvéért csak elöbb-utóbb úgy is veszek vmi combosabb telót és akkor nem akarok plusz 10 ruppóért tárcsát venni. De már rajt vagyok a melókeresésen, csak még nem találtam.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Üdv! Most volt hugom csúszós tréningen én + közbe néztem.Természetesen biztos fedezék mögül, mert hát ha nõ vezet és még csúszik is.... :D De tök jól ment neki.Szóval Tomi asszem ezek után már nyugodtan rábízhatod a kocsit, és vihet minket föl a h1re kerékpárostúl aztán versenyzünk, hogy õ vagy mi érünk le elõbb.Ha õ veszít akkor azért visz fel még1szer, ha + nyer akkor + azért, mert más kocsijával nem illik száguldozni :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hûûû... Most nem is tudom. De talán a pálesz.