Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://www.pinkbike....ew&image=398615
http://www.pinkbike....ew&image=398616
ez mi lehet?! nekem nagyon bejön

Shosh,sokat adénk ha igy tudnál bukót(enyémet)festeni....
http://www.pinkbike....ew&image=398549 szólj ha egy ilyent öszetudnál dobni ;)

hogy rohadna meg az ilyen....kokkk nme is vagy milka csemete!!vagy ze a ti garázsotok!?
http://www.pinkbike....ew&image=398182

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
AW:
Hát, ja, a pécsi paraszt már nagyon szomjas...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Tényleg, azzal leszünk egyediek, hogy az embernek nálunk lesz kedve elmenni szarni, mert tiszta le a rötyi. Errõl Mettyú, mint a szakma avatott mestere fog gondoskodni és aki a perem alá szarik, azzal lekapartatja... "Az ember, aki kétszer ült le". Respect :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Zsíroskenyér meg olcsó sör legyen, meg persze egy füstmentes helység is! Erre tényleg van kereslet!
Na meg persze egy olyan WC ahol szívesen trónol az ember! Nincs is semmi jobb, mint buli közepén egy kibebaszott nagy szarás! Én mondom ezt Nektek, az ember, aki kétszer ült le tegnap!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ez az! Hétvégén egy jó kis brainstorming a snowstorm-ban? Tekerni vki? Esetleg videózni vhol? Esetleg sör? Csocsó?

S: Van nálam 3 üres DVD meg 6 üveg jól lehült Radler.. átadnám vagy vmi

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Rendicsek!

Érdeklõdõk, meg "ügyfelek" már látom, hogy vannak.. Van airbrush pisztolyom is!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
HUHUHU

jól haladunk!!!
jó vagy valki elinditotta a lavinát...

én a telóm már majdnem pénzétettem...
aztán kell a francnak pike,enyit megér

föltudok ajánlani sok zenét,mekkmesteri szaktudást(bármihez),cipõket,meg a radiátorom...
pénz nincs...

jah meg esetleg a hõn imádott vendetta légiós késem...csak ha muszály!!

meg a szellemi tõket(mûvészet)tudom beledobni a közösbe...

meg a lényeg,az elsõs picsa csajokat a suliból,adunk pár porszívócsövet meg festékes vödröt=>go-go táncosok....
még élveznék is hogy korláton pörögnek....aztán meg máson...

szóval beindulhatna a workshop!!

rozália

ha van airbrush akkor az este legjobban táncoló csajt meg lehet jelölni,de a vizespóló versenyben még leht szépíteni,és a gyõztessl lehet tölteni egy-egy vidám órát!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Fabatka? Azért nem dollár, mert az nincs!

Száz rugannyal beszállok..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Mi meg járunk ilyen helyekre, nem csak magyarázunk. Szóval ottan figyel a követendõ példa :) hegesztõtanfolyam se rossz...

Száz mivel szállsz be?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na szebasztok!

Itten vagyok!

Ha kell, és komolyan gondjátok, akkor beszállok egy százassal!

Egyébként én is hallottam az ilyen helyekrõl, amirõl Wuff magyaráz, Füller ezredes istenítette õket, aszonta megakurvajó! Én benne vagyok mindenben, egyelõre egy hegesztõ-tanfolyamban gondolkodom!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na, erröl beszéltem!!! Ötletek, ötletek, ötletek! :D Én úgy terveztem, hogy miután szarrá kerestem magam tetemes adósságot hátrahagyva vmi szigetre távozok.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Amúgy a bokáccsót most biztos olcsón meg lehet szerezni. Tetõ nem kell, majd havonta szerzünk rá új fóliát. Esetleg a padlásteret átalakítjuk medencévé. Kis mûanyag burkolat, és eshet bele a víz.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
bulik is lesznek? equipment van itthon hozzá...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ejj, ejj. Ha fél évvel ezelõtt szóltok, akkor most már én lennék a kocsmáros...
Így maximum az igazgatótanácsba leszek jó, nagy részesedéssel.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
úgy terveztem, hogy miután szarrá kerestem magam a bringás kocsmán, megveszem az egész santa cruz gyárat :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Látod, ilyen pionir egyének kellenek! Ne mondd, hogy amire gyüjtögettél éveken keresztül ne tudnád egyik percröl a másikra eladni?! Cél szentesiti az eszközt... :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Eladja mindenki a bringáját és megvesszük a Palatinust. Aztán átalakítjuk bringáskocsmává...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jól haladunk...

Nekem is van vmennyi. Most jön az, hogy KAPCSOLATI TÕKE. Ki kit ismer? :D Már úgy értem, aki tud segiteni...

Shoshi lehet beengedõ ember :) kidobni senkit, csak ha már nagyon verekszik. Vagy nem fogyaszt, csak dumál :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
röntgenkép? szerintem úgy 25-30 biztos van.

Arra gondoltam, hogy tudnám recsegtetni a Geiger-Müller számlálót. Az olyan jó effekt, nem?

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem meg 3 ezrem. az már 33 ezer :D

(edit: én beáldoznám a bullitot, ha lenne még pár valaki, aki komolyan gondol ilyeneket...)