Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
okés de akkkor 66ot fogok venni chris king agyal,823 felnivel,hot s külsõvel...

na a kivánsághoz kommnet hogy PG nek már megígértem hogy akkor a mellete lévõ pár házat megveszük és fölásatjuk az udvarok és maglesz a dirt parkja ahol alázhatja a dupálákat

Tomi elvesztél?!ÉS Shosht is elvited?!
;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
akkor énis kérek egy Pike-ot + egy agyat +meg egy Tféket hozzá... köszi ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
én nem:)

huu találtam jó telót csak drága...
szal kilõve holnap kitöltök egy lottót....
egy aprót kivánhat mindenki

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
énis fél8 körül értem haza az iskolából
sorstárs.. ;) :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Héééj, niggáz!!! Tudodtudodtudod, mi a nemnemnem mókásmókásmókás?!?!?! MOST HAZAÉRNI AZ ISKOLÁBÓL!!! Azaz az ISKOLÁBÓLISKOLÁBÓLISKOLÁBÓL!!! Hehe... Mindenki bekaphatja. Sok lustaság, aki már ahhoz is lusta, hogy lusta legyen. Most megyek, zabálok valamit, majd találkozok hét, azaz HÉTHÉTHÉT csajjal és jól berugunk együt!!! Hehe... És mindenki le van ejtve! Ill. nem mindenki, csak azok, akik a mindenkibe tartoznak a kivételekbe pedig nem. Asszem...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
én szeretnékszeretnékszeretnék jönni, de egyedül utazni nagyon nem mókás ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Faszé' jöttök kocsival. Nehéz parkolni, a tömegközlekedés gyorsabb, és sörözhettek is.

Csak szóljatok, hogy jöttök e, mert akkor maradok hétvégén! Ja, én mindenképp maradok, mert kiváncsi vagyok, meg hátha szerzek jó kis matricákat :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
plusszba? :)

nekem amúgy sportkiállításra a vasárnap kivételével bármelyik nap okés.
És az nagy pozítívum, hogy nem kell összevissza kóvályognunk pesten, hanem a brancs majd terelget minket ;)
(vagy csak nekem szar a helyérzékem? :D)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csakomako! Na, en sem tudom, hogy mi lesz meg, de tartom, hogy kedvem az lenne... Es tetszik, hoigy BP-i kollegaink milyen nagy szeretettel varnak minket, pedig egy honapja meg osztottak a fejem... Meg maset is. Erdekes... Mindenesetre a nyari vendegseges dolog az jo lenne... Mar kiprobalnam magam idegenben is. meg mar kezd beszukulni a latokorom es kene valami vilaglatas. Meg szimplan csak uj palyak, hogy ne mindig csak a hazaikat szidjuk... :D Na, most visszarohadok, mert meg negyed nyolcig suttyoban vagyok... Mario, ha ez jo, gyere, barki beulhet plusszba... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
monitorfejüeknek....

http://www.firewalll...r.com/tests.htm

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
sport sziget az jó szokott lennii
már eddig mindig voltam s jóó
legutobb TCS-spliknot koncert kissé kemény volt...
pank társasággal voltam fönt és gyanusan gyülekeztek a kopasz fejek mindenfelé,kicsit stresz volt,de egy hátbarugással meg lehett uszni.cask oyan jó amik 8an vagyunk õk meg 150en

na ma valki érdekst tud csinálni?!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Zapp, köszi, de itt nem indult el ezen a tetû gépen.
Majd hétvégén beugrok, aztán megnézlek téged is meg ezt is, ok?
És lesz valami jó a Sportkiállításon? Akkor már inkább gyertek Sport Szigetre, olyankor már garantáltan 20 fok felett van a levegõ.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Afenébe! Most nézem, hogy ez március 3-6-ig lenne... Eh, pénteken barátnõm szülinapja, szombaton party, szóval maradna a csütörtök, vagy a vasárnap.
Ez van. Akkor nem tudok menni.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tényleg! Lehet kapni sportkiállításra kedvezményt? Mert szar lenne, ha teljesárut kéne fizetnem...

Amúgy tényleg így utaznánk. És ez jó.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Szerintem a büfékocsis arcokat elég nehéz tolerálni, fõleg ha az ember az O-Zone nevü román bojbend számait hallgatja Pestõl Pécsig, mindenféle remixben. Vagy ha a büféssrácok berúgnak és bezárják a büfét, mert ilyenre is volt már példa. Vagy a fickó, aki befingott a büfékocsiba, mert elborzadva a saját szagától kinyitotta az ajtót, de elõtte még egy trombitaszólóval örvendeztette meg a nagyérdemüt. De voltak már hentes utastársaim is, már tudom, hogyan kell szakszerüen eltávolitani a disznyó gerincét, úgy hogy ne törjön szilánkosra, habár Pista bá már vasvellával úgy megverte szegény állatot, hogy tigrismintás lett.. Sok érdekes sztorit lehet hallani, szóval attól nem kell félni, hogy minket nem fognak tolerálni...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
A Márió úgy gondolta, hogy a vonaton nem tolerálnak minket. Ööö, vannak is erre irányuló tapasztalatok. Mindenesetre jó triálozni menet közben, kanyarban...

Egyébként meg már full mobil vagyok már. Most már csak egy-két srác mozog néha, nagy levegõnél... De lassan már csak megszelidülnek.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Elmondom hogy van ez! Beültök az IC-be. Szentlörincnél már sorbaálltok a második sörért. Itt leszedünk titeket a vonatról, elmegyünk Sportkiállitást nézni, jó lesz az, gyertek! Nem nyavajogni!

33%-os jegy összesen 1971 HUF, a diák asszem 1424 vagy vmi ilyesmi..

Zap, hogy vagy egyébként? Újabb felfedezésre váró foltokat vadászol vagy már mobil vagy?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jóreggelt!
Tegnap este jól fájt a fejem, ezért benyomtam a párnába.
Most jól vagyok, mert esik a hó!!!!

Sport kiállításra legjobb vonattal, mert ott van büfékocsi...
Igaz nekem most majd jól drága lesz, mert elvesztem a közalkalmazotti kedvezményemet. Full teljesárut kell fizetnem :( Na sebaj, majd késõbb úgyis milliomos leszek.
Meg azért elég szar ám úgy vezetni, hogy 4 hülye nyomja a lökött dumát. Én már hajszoltam bele havert karambolba... Eh.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

juj amit linkeltél az nagyon ütött!!!!!!!!

jah megyünk mindenképp!!
én lehgalábbis mindenképp mennék!
volnat is jó,csak félek hogy nem tolerálnak minekt tul sokáig....
de nem baj,majd mondok nekik pár képletet hogy biomechanikailag mit állítsanak magukon hogy a tudatukból kizárjanak minket...

jah,vonzóak vagyunk ;)

Tolerálnának hidd el;)
Amennyi seggarc van ott fel sem tûnnétek:D
De komolyra fordítva a szót nem hiszem hogy gondot okoznátok.
Sok embert meg lehet ismerni a fórumrol akik a hegyre járnak döngetni..
És azt a ride fotókból ítélve nem kell nektek sem mondani hogy milyen érzés tömegben zúzni;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

helló baz!
"Gettó csávók a házban,hátba rugnak mindenkit ha gáz van"!!
nemá hogy nelegyek kemény!!?
"anyámmal lakok,kutyám van Babettával járok és nelegyek kemény"!!?? ;)
jönék én is szombatok bár ijen kemény gyerekek közé nem biztos hogy anyu elenged!!

hív du barátnõm hogy menyek vele bringázni,nekem meg meg volt beszélve egy haveros du.(nem ratyi!!)erre Õ jól leszid hogy rohadjak csak a négy fal között Õ meg lelép bringázni,osz elhúzott Égervölgybe!!há bazz!!
azé lassan én is kemény leszek!!voltam már sötétben is napszemüvegben!!de annyira még nem hogy a suliban a zselézett hajamra toljam és egy laza "Szasz lalikám,na mi a pálya"val vegyem föl a látszólag naoon drága persze ezüst színû,nyakban hordott mobilom!! ;) ;D

nade akó tévedtem a fékkel kapcsolatban,nekem stimpi a Julcsa is!(fõleg az ára!!)vagy a DIAtech ankor?se rosszz állítólag!
Lesli:lesz bed bojsz!!
annak a zenéjét ki énekli?Nekem nagyon Bob Marley os hangja volt!!

Tom:üdvözöllek szép Magyar Hazánkban!!Nehezen bírtad ugye hogy nem Magyar levegõt szísz a tüdõdbe!?He?

na helllóó srácok!vagy monthatnám hogy hálihula nyenyere!!!de nem mondom,hát hogy néz az ki!!
Inkább:Csá tezsó!este boki?
nem tud valaki jó együtlakási módszert a biciklivel nagyon ki szobában??

30y koncertre nem jön valaki a hétvége körül??
tényleg befejezem!!

na elfelejettem hogy mikor hol tali,vagy egyéni fölcibálásos??
meg hogy a letutóbbi császkálásról megvannak a képek!!

hellló

heheeh ezt találtam...