Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Érdemes kipróbálni ezt:
mplayer win32-re
Igaz nincs gui, de társítod a fájlhoz az mplayer.exe-t, és szépen lejátsza. Sõt ez lejátszik szinte mindent...

Az MP Frontend (http://mpf.dzm.hu) csak egy GUIval több tudomásom szerint, de azért töltöm... (van is hang, nocsak)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Érdemes kipróbálni ezt:
mplayer win32-re
Igaz nincs gui, de társítod a fájlhoz az mplayer.exe-t, és szépen lejátsza. Sõt ez lejátszik szinte mindent...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Egy 1996-os felvételen a Pécs-TV-ben a számítógépes scene-rõl beszélgetünk :D 150M, és 27 perc. Nagyon komoly :D

Lehet az én készülékemben van a hiba de nincs hang (WMP / MP frontend)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Akkor most adok linkeket:
Tegnap éjszaka Nagy-Tubesen
Egy 1996-os felvételen a Pécs-TV-ben a számítógépes scene-rõl beszélgetünk :D 150M, és 27 perc. Nagyon komoly :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Angolul vannak magyar felirattal.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Háj.
Zsolo, ma vmikor tudunk ütközni, irdd már meg privátban a számod pls.

Tomidny: Tudnál a Desparate housewives angolul van vay magyarul (na jó gondolom ez még angolul). Meg lehet h kellene Alias is. Az milyen nyelven van? kösz.!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Tegnap este felmentünk Nagy-Tubesre. Hááááát, elég para volt. Város sehol, csak a szomszédban szállt le valami ûrhajó, és jöttek az idegenek.
Remete-réttõl akkora köd volt felfele, hogy max. 10-15 méter volt a látótávolság. Nem nagyon lehetett száguldozni. Lapistól lefele meg a várostáblánál szûnt meg a köd csak.
Zap csinált ezer képet, én is párat. Majd felrakjuk jól.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt Buznyákok!

Na, mi lesz ezzel a mai tekeréssel? Hideg van és kevés a kedv. Bö. Ez nem jó. Meg ha megyünk, akkor én lehet, hogy csak olyan 2-tõl mennék, mert anyi kevés idõ alatt is bõven át lehet fagyni. ÉS akkor esetleg kis forraltbor, akármi. De nem tudom. Ti mennyire gerjedtek, meg ki van? Nekem most lépnem kell a vársba kicsit, de aztán jövök haza olyan dél és fél egy között. Addigra írjátok ide, hogy mi legyen. De utána nekem kell legalább olyan jó fél óra, szal 1 elött semmiképp nem jó! Na csá!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja & thx! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
sõt, akkoresik igazán jól, ha nincs gáz ;)

Boldog Marci napot

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
;) Akkor is jól esik, ha nincs gáz...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nem csak egy nyári ismerõsöm,aki ráadásul nem csunya,de szomorú volt hogy nem tud menni holnap,aztán biztos kedves lenne ha lenne jegy...

Mártonovics,próbálok beszélni vele.ha kell rögtön szólok.100köszi

jah ne add fel a csajos projektet,nagyon jól tud esni ha van kihez hazamenni ha gáz van..

pontosan,szóval azért jó az asszony a háznál:)
nekem nagyon sokszor segitett,nem is tudom mi lenne velem nélküle.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márió: kössz a perverz csajt! Asszem tudok jegyet, ha tényleg nagyon komoly a dolog! Van pár elég komoly haverom, akik erre nyomulnak és igen komolyak a dologban, meg ismernek egy csomó komoly arcot, akik méginkább ebben nyomulnak... Na szal. Ha kell, szólj!

Mettyú: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Ez de szar!

És csajommal meg nem tom mi van. Én igyekszem. Most jobbnak tûnik. De ki tudja?!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Márió, neked sincs már meg az Asszony, hogy a egy Tiesto jeggyel akarsz bevágódni vkinél?
És Kokkk a tiéddel mi van?
Csak nem azért akarsz bebaszni, mert éppen nem jól áll a dolog?

Tomi, te dagadt tehén, itt egy vicc, oszt örüljél annak!
-------------------------------
Zsiráf apuka elviszi a fiát a kocsmába, hogy megtanítsa inni.
Bemennek, apu kikér 2 feles vodkát és lenyomja. Majd kikér még kettõt és azt mondja a fiának:
- Na fiam, látod így kell inni! De ez semmi lehet még fokozni!
Ezzel kikér még 5 dupla vodkát és megissza õket, majd 2 perc után leesik a székrõl.
Mire a kocsmáros a fiúnak:
- Hejj, látom apu ma jól leitta magát!
A gyerek:
- Ja-ja, de nem puma, hanem zsiráf!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szépnapot!!

huh menyi mindent öszeírtatok...

próbálom sorban:

zsolo:jóhavazást,köszi,kár,ha tudok(vagy nem én)akor azért szolok hátha jó lesz:)

Gabenhez,nem tudom megyek-e

Mártonoknak meg valami nagyn perverz kislányt

könyvtárban menyire kínos ha valki fingik és próbál ugy tenni hogy nem õ volt,mi meg cask röhögünk veszettül és nem tudom abbaahagyni..
hoztam ki pár kutyás könyvet,kiképzés és egyéb trükkük
bevásároltam rengeteg gyökér van az árkádiában,meg pár igen jó anyuka..

sütöttem pidzát,egész jó lett...

intéztem öltönyt ballagásra,egy k*ba*z*tt ku*va jó csaj volt,akit a többiek nagy irigységére ismertem régebbröl...
S.O.S. Tiestora egy jegye nincs-e valakinek,a csajnak kéne,asszem bevágodnék nála;)

egész nap arra vártam hogy végre beüljek a gép elé és játszak

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És ez vajon baj? Én van hogy nem szólok hozzá egy napig, aztán mégis mennyire örül mindenki. Sõt mindenféle aprónépek bújnak elõ, akiket általában igyekszem agyoncsapni néhány durva beszólással. Persze ilyet a való életben nem mernék megtenni, hiszen szemüvegem és sörhasam van, nem pedig kidolgozott szálkás felsõtestem.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most beléfoly/jtottad a szót... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mettyú:
írj valami okosat, majd nevetünk azon :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
:D Mettyú, külön megtiszteltetés...

Nem tom... Hivatalos vagyok a Tex-Mex-be. Arra tuti kanyarodok egyet. De semmi konkrét...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ha az égõ szemek hozzátartoznak a király napodhoz, biztos az lenne... ;) :D

Egyébként merre tervezel elhajlani?

Aktuális civil