Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, én a tegnapi, már hidegfronti hatásra átjavított idõben csak csak nekivágtunk Pestnek... Szexárdig full para, nagy hó, de olyan rendes nagy-nagy! Aztán Szexárdtól fölfelé 5-10km és totál száraz út... :D Vissza tudtuk is, hogy majd Szexárdtól para lesz, úgyhogy el is indultunk olyan négy körül. Megyünk-megyünk, mikor Paksnál ezer villogó rendõr és mikor ráébredtem, hogy esélyem sisncs megállni, megértettem, hogy mit keres a sok gyanútlan autó szarrátörve az árokban. Majd 6-7km megtétele után több kilóméteres kocsisor, mert frontális karambol, valaki meg is halt, kerülõ nincs, 2 óra várakozás. Néha kiszálltunk korcsolyázni, mert valamio eszméletlen módon csúsuott. Majd 2 óra mulva lépésben megindult a kocsisor és 50-es átlagtempóval több, mint 5 óra alatt megérkeztünk Pécsre. Hát ezzel telt a tegnapom...

Edit: Paks után max 10km-enként volt törve kocsi... Itt-ott...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Zap:
Én sem voltam annyira oda, amennyire ennyi piától kellett volna !

Coronita kicsit le lett fagyasztva, majd bugyborékolni kezdett, és kifolyt a hûtõbõl... Most már jobban van, nem kell többet hánynia! Vigyázunk rája!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nah, voltam kontrollon Yeti polóban. Ehh, jövõ héttõl fokozatosan visszatérhetek a zombivilágba, vége az aranyéletnek, de áprilistól bringa!!!!

Tomy: nem veszünk Dropin 3-at felesben? Teljesen rákattantam. Bringás Való Világ vazz, nagyon király!

Tibit hívtam valamikor, azt mondta, hogy nem tudja mi történt, agymenése volt, aztán filmszakadás. Mondom, ja, egyszercsak felálltál és elmentél hányni. Aszondja tényleg? Mert most is volt. hehehe. - Felébredtem, azt hittem otthon vagyok. Körbenézek, mi apicsa, HOL VAGYOK??? hehehehe
Istenkirály parti volt. Émmeg az elfogyasztott Tequila mennyiséggel nem egyenes arányban voltam másnapos.

Shosh: a Coronitam ott maradt! Vigyáztok rá királynak kijáró tisztelettel? Majd elsõ bringázás után elfogyasztom...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tomy:
Rendben!

Hát Tibi kicsit "elpilledt"! Én reggel kileckor már fent voltam, meg pakolgattam, de még alig mozgott a konyhában! Utána olyan mûsora volt!!!! Hehhehehe! Csak hentergett az ágyon, és jajgatott, és magyarázott, hogy nem lehetne-e áttölteni az agyfunkcióit egy pendrivra, hogy csak egy nap arról menjen, és hogy az agya pihenni tudjon, meg ilyenek! Szóval szerintem estig maradt a fluxus...

11 körül sietõsen távozott, persze Pirike is tiszta ideg volt, amikor megtudta, hogy nálunk aludt... Estére Pirike megnyugodott, Tibi pedig nem nagyon javult...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Shoshi:
Tibibõl mikor szállt el a fluxus okozta fáradtság?
DVD-kkel nem kell kapkodni, mert holnap pestre kell leugranom, ha minden igaz, és azt se tudom hány napra kell ott maradnom azon a tanyán. Estére többet tudok, de szerintem hétvégéig simán ráérnek.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na riadó!

Nem volt szar a party!

Kölyök:
Szerintem semmi extrát nem csináltál!

Zap:
Jól küldted!

Márió:
Királyol nyomtad mint mindig! Öcsémnek továbbküldtem az üzenetet!

Tomy:
Fassza volt minden! Filmeket köszi, gyorsan átírom õket ma, és eljuttatom hozzád, minél elõbb!

Én is régen voltam ilyen király partiban! Csajom is csak kamillázott az elfogyasztott piásüvegek és a kiment fejek láttán!

A legjobb az egészben a péntek este+szombat egész napos boardolás kombináció volt! Iszonyat izomlázam volt tennap, pedig nem szokott lenni... A pia nem úgy esik, ahogyan régen... Megváltozott a tömegvonzás! Téli berek 2.0 délutánra... :afro:

Aki mondta, hogy jön, de nem jött mert csíra volt, az behaphattya! :nonono:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ezaz vegyél Pike-ot kiváncsi vagyok rá milyen, mer nagyon istenítve vagyon ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
vá tök apokalipszis hangulatvana városban!!!!
váá mindenki jégkorszakra panaszokdik..
meg hogy vagyvan meg fáznak...

én meg csak röhögök egyrehangosabban

aszam egy pike lesz egy novatech agyyal...

jó azt azt kész

érdekes hogy az rs honlapján 3féle a biker kftnél 5féle van,..

na péke és pusztuljon az ösze ork!!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah én tegnapis 4ig voltam
vadászbál volt pécsváradon...
jóó volt..

nekem is aktuális lett a villavásárlás...

csak azt kell eldönteni hogy akarok-e én 05ös vilát,vagy jó nekem egy 04es használt is..

SHOSH:
KURVA JÓÓ VOLT PÉNTEKEN/SZOMBATON!!!
1000 KÖSZÖNET!!!!!

öcsédnek mutattad saz semset?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehhh... Aszondták tegnap, hogy melegfronti hatás, fefájás, normál idõ... Vazz, most, hogy fölkeltem és kinéztem és havat látok és aggódom, mert nem hóban akartam Pestre menni, megnézem ismét az oldalt... Semmi sem változott, csak kijavították a meleget hidegfronti hatásra. De havat nem említ, csak maradt a fejfájós, normálidõs szöveg. BEKAPHATJÁK!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szóval az volt a meglepi videó ;)

Mettyú: http://www.kepfeltol...50225/oops_.gif
http://www.kepfeltol...0225/Anim08.gif
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na én valahogy annyira nem rajongtam a Drop in cuccokért, de ez a Drop In 2 ez valami kurvamódnagyon jó! Hehh, miket feelingeznek, meg végiglátogatnak mindenkit, akinek a nevét valaha is hallani lehetett...
Reggel folytatom!

Aktuális civil

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Kössz :)
Húsvétra kérek egy gyalogsági ásót :) Berakom a táskába, felmegyünk az erdõbe, csinálok király ugratókat =) Rules.
Csak legyen már jó idõ, ma is felmentem Égervölgybe aztán minden tiszta sár volt... ''ÁLLÍTÓLAG'' megint jön a hideg, és hosszú lesz a tél. Állítólag, a meteorológusok szerint ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Gratula! Tessék is odamenni sûrûn!!! :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Nemsokára meglesz a Sherman-em =) Akkor aztán megyek Jakab-hegyre

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Még kérdéses... Fasz se tudja, hogy kijózanodok-e addigra... ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hoppá... Elnézést kérek, rákattintottam a linkre, pedig nem is lett volna szabad... :( És mégis jó a link... mennyi ismeretlen ember... mennyi ismeretlen nõ... mennyi pia... faszé' nem mentem :(

Ja, jön vki 7végén le Pestre?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na Igazi Pécsi Pöcsök! Elõször is, bocs, hogy nem mentem, tudom, hogy leszarjátok és én nem tudom, hogy mit hagytam ki, és igazatok van.

Tom, szar a link. Kiégett fûtõanyag. Büdös.

Egy Magát Pécsinek Valló Pesti Pöcs (csak, hogy tetszen nektek...)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Ámokfutó fluxusos részeges pécsi srácok:
szembesüljetek az igazsággal:
http://www.timurlenk.../alkoholo1.html
http://www.timurlenk.../alkoholo2.html
;)
Autist Team:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
okés kösze!!

ems az jó!?
4e körül van ugye?!
a postázás?

mien dobozba tegyen!?
vagy az mindegy.