Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szal, Zap: nem vagy kíványcsi a véleményemre?! Eddig azt hittem, hogy kiszámíthatatlan vagyok... Erre jobban ismersz, mint én magam... :D

Ma ebéd után egy hegy? Zap? Csajommal fölnézünk 1-2 tájékában. Ha gondolod, jöhetsz, csak szólj idõben! Csácsá!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
höm hömm...

öszeraktama gépet tök faszás lett...

holnap még nem tom Tomi buli hogy lesz...

de én tekerek egyt az tuti mert ki kell próbálni a telót

jah és van egy millenium manitou az apróban ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A tekerés jó lenne, de nem lesz rá idõm.
Délelõtt megint lesz 1 köröm a T-Mobile-nál, aztán Tesco-ban sört venni, cuccokat felvinni a kulcsosházba, havat lapátolni, és közben inni.
Ha minden jól megy 3-tól kinnt leszünk.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
holnap valmi tekerés!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
basszátok emg.
hogy lehet enynit pofázni? :)
votlam belgiumban.
hoztunk egy Saabötödiken-t meg egy 147es alfát.
hóhelyzet sirály.
kaposvár sirály.
õszírózsa utcás emelkedõ sirály.
somogy megyei közútkezelõ meg kapja be a faszomat!
8órába tellett nekik megtisztítani az emelkedõt, érdekes átértünk Baranyába, tökjók voltak az utak.
Ja és a baranyai traktorosok nem tüntettek, hanem tolták a havat az utról, jéééé.
Meg egész Kaposváron nem volt egy darab 195/75 R16 hólánc...
brúúú
eddig is utáltam a havat de ma mégjobban rá tett.
ja, természetesen nyári gumi volt a teherautóm....... Feltöltött kép
tõlem 10 méterre csúszott be a kamion az árokba, be volt ékezve, csakhát a 3centi tükörjég, az nem viccel...
minek takarítsuk az utakat.
4óra alatt 2 hókotrót láttunk az úton, de épphogy tolták a havat (ausztriában szikrázik a kotró lapátja) és nem sóztak egy dekát se..

:kissmyass
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

biztos, hogy oem a fr 1? szerintem nem az. a nem-oem villák között is fel van sorolva.
és egy szombathelyi csákó hirdetett marzo villákat meglepõen olcsón.

Télleg nem OEM

nem soproni? az elõbb beszéltem vele... Legalább a kibaszott egyetlen európai teló ne legyen 2x annyi, mint amerikában! elég a 1.5x...

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Én se szeretem a Marzókat, viszont az a 66 elég baráti. Shermanban meg minden SPV Evolves. Nem basznak át az Evolveval, akkorse mernék olyat venni, ha odaírták mögé. Az egyetlen TPC az a Flick. Az meg randaszürke. Na meg vannak ezek a Stancek. Acél becsúszóval. Mint a Kangaroo. Hagyjanak má!!!
Szóval már csak ketten vannak (na jó, kettõésfél, merthogy rc, vagy vf).
66 vf/rc
Flick Plus TA

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Biztos leestek a kamionról... ;) Az a Pike az jól néz ki, csak olyan filigrán... Marzókat én nem szeretem. Sherman... Sherman... Sherman...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Ha már fikázunk, akkor Mitzkey te is tanulhatnál helyesen írni!
Muszály? A lófaszt!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
biztos, hogy oem a fr 1? szerintem nem az. a nem-oem villák között is fel van sorolva.
és egy szombathelyi csákó hirdetett marzo villákat meglepõen olcsón.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
hááát én nemtudom. Vegyél helyette Pike-t.

Nekem:
Ez
ez
vagy ez (persze csõtengellyel, de a többi SPVs, olyat meg nem akarok)

Ez is jó, csak kicsit kicsi...

A Marzo FR I meg OEM, azt nehéz lesz szerezni. Kapjákbe. Különben sem szeretem a Marzót.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Zap: Annak bizony... csak kérdezem... tudod, hogy mennyire fittizzek vele... vagy megéri e eladni... tudod... szerinted?!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
aw: iljics próbálta eladni 100 felett, de nm jött be neki.... kérdezdd meg, mennyiért passzolta el a végén. én most 60-70 közé saccolnám...

aki kérdezte: a váz most 800 usd, és van egy fekete is, kicsit karcosabb, de 5th elementtel, az is 800.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
AW: Eladási áááraaa ???!!!! A szent teleszkópvillának?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Egy jó kérdés, ha már teleszkópoknál tartunk.. sztetek mennyi lenne a reális eladási ára az én villámnak?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hehe nek is sikerült tengelyt törniigaz juniorral...

vegyet pikot és akor egy fél év mulva veszek én addigra kiderül...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
rob: elég szép kis váz az... lehet tudni, hogy mennyiért dobnak utánad egy ilyet?

Manitou Rulez, de ezt nem mondom többet. Kinek mi jön be. A Bagolynak a pedálba a marzó.. ez van

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Mindenkinek jó bringázást, bár ilyen idõben szar... Mire hazajövök legyen már jó idõ... Aztán húzás Mecsek... merevvilával nagyon vad ;) egy elsõ agy tengelyét már sikerült tönkre tennem :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha minden összejön, akkor 140/170 lesz nekem is. de cc-s geoval :)
õvele barátkozom, csak szombaton legyen vevõje a bullitnak:
Feltöltött kép
és akkor a boxxit elcserélem egy pike-ra. :)

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
SHERMAN RULES... LEGJOBB FR TELÓ! NO COMMENT.
REMÉLEM MEGTUDOM SZEREZNI MÉG A '04-ES FLICKET CAMO SZÍNBEN... ELVILEG MEG...

Ha nem akkor veszek új vázat, meg késõbb Sherman Firely Plus-t, mert a Firefly Plus nem férne be...

Sajnos ma muszály volt bemennem a pedálba =(... Bikkmakkor kellett vennem, mert síelni nem megyek el nélküle :)
Mekkora parasztok a pedálban: mindenre azt mondja szar, a szavamba vág, osztja az észt, ami ráadásul faszság, hogy a Manitou-k szarok. Kérdeztem melyikkel van baj? Válasz: Black, egy szar a Manitou! - húha egyedül a Blackkel van gondjuk azt a picsa! Ez a segg tud valamit...
Kérdezem (tudtam mit fog mondani): Shermannel nem voltak gondok, ugye?: Nem, de a Manitouk szarok, a !!!márzoccsik jobbak!!! (na vazze márzoccsi, bokámat lefosom, márzokki vazze, vagy ha nagyon olaszosan akkor márdzokki, na de márzoccsi... no comment)
Seggfej az az ember... Szarok a Manitou-k... Olyanról, hogy testbike.hu hallott már? Szerintem nem... Na mind1, a Pedál egy szar, ahol még fingjuk sincs semmirõl...
Pancser banda...