Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem mondtam, hogy nem jó a bullit :)
csak kipróbáltam volna azt az intense-t is
fotosopban meg nem vagyok ilyen jó

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Te szegény... ;) Jó az a Bullit nagyon! És a Bullit is örülne egy ilyen fotoshop tervbeli átalakításnak...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
zap ügyesen használod a fotosopot ;)
amugy zorkó lenne ezzel a vellával. hajrá.
(nem viszi a csákó a bullitot, szóval én maradok egyenlõre a boxxinál..)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mozgásban pont elég, magasságban nagyobb, miont a boxxer...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nem értem... miért szünne meg az univerzum létezni? Még gondolkodom ezen.

Zap, jó lenne az a vella, majd ha eztet sikerül továbbadni, akkor jól meggondolom. Neked az kicsi a vázba, nem?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Majd ma hanyatt esel, ha sikerül kivinnem a géped és meglátod mennyire le van lakva... Hehehe... Ha tudom, akkor ma transport. Oks? De nem ígérem 100-ra!

Edit: amúgy a Föld tömege nagy. Sztem elég nagy ahhoz, hogy elbírja az azonos anyagok többlettömegét, vagy cseréjét. Tehát lehet 66 is! :D:D:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Van jövõbe ugró gépem, elutaztam májusba, lekaptam a bringát Z1-gyel és feltettem a képet. Az a gond, hogyha 66ot vennék ezek után, akkor lehet, hogy megszûnne létezni az univerzum... Meg én is hanyattesnék az emelkedõn.

Aktuális civil

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
aham. de van most apróban 66VF is, 137ezerért. mondjuk szerintem sokkal inkább Z1FR1, csak mondom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez saját gépe, csak kicsit elõrelátva a jövõbe!!! :D

Tomy: én sajnálom, hogy kihagytuk a bulit...

Shoshi: állatok a képek! Kicsit bánom, hogy nem jött össze... De remélem majd tudok sok irigylésre méltó képet fölrakni két hét múlva... :D:D:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ZaP: ez most a saját gép, vagy csak találtál egy képet ASX-szel meg Z1-el?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Igen, csak kölcsön kaptam, és nem egyezik az átmérõje a gépével, ezért csak a gép elé tudom fogni, így csak a legtávolabbi zoom állásban tudom használni.
Vagyis ilyenkor én vagyok a zoom!

Fúú, ez tényleg korán van!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szép... Látom te is aktívan használod a halszem optikát ;)

Olyan izomlázam, derékfájásom van a hétvégétõl.

És Nagyon utálok korán kelni!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A hétvége képekben...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mijafaszezitten? Linkelõ topic?

Tomy:
Ne haragudj, de szarrá boardoltam magam szombaton, és tízkor már ágyban voltam :lick: !

Zap:
Yeti szebb kistelóval...

Három nap intenzív board, és alapozó hegymászás isten volt!
Sikerült a melóhelyemen ügyesen licitálnom egy Dainese mezre az ebay-en, szóval ki kell fizetnem! Hehehehehehe! Kiváncsi vagyok, mennyi lesz a vége!

Ma volt Mettyú és Sinka kartárs is boardolni, nagyon jól küldték!

Na megyek nézek Angyalbõrbent, utána Linda!

1éBként kurvára utálom a fakivágásokat! Mindig próbálok úgy pályát építeni, hogy ne kelljen fát kivágni! És utálom a "majdjókivágunkegycsomófátvazzemerténmontisvagyok" hozzállást! Ütni tudnék ilyenkor! Akinek inge, vegye magára! :afro:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Egyeseknek mikre nincs idejük...

Hah, akkora party volt. Hó, lapát, fa, fejsze, papír, tûz? nem csak füst, sok sör, soksok hóba firkászás, zene, tánc, sok csaj, nagy mulatság.
Aztán ma nézés körül, a WC teleszarva, nem lehet leöblíteni, nagy pumpálás, szarfröcskölés, és semmi hatás. Eh.
Autó kiállás, de nem menés, tolás, hólánc, annak elszakadása, dróttal megjavítás, aztán a másik oldalon is elszakadás. Nagy kaparás, lapátolás, tolás, nem menés. Aztán felmentõ sereg érkezése. Huh.

Nagy fáradtság, délutáni családi bebaszás kilátás, holnap 5kor kelés. Jajj.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hajrá Zap ;)
mármint a kerékpárod ügyében hajrá :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hûûû, de szép! Azt tom mondani, hogy kabbe!!! :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Yeti Assault Vehicle tervezet.

és a nyertes is megvan: Z1 FR1 eta
(a 150mm-es 66 az 5 centivel !!! magasabb, mint a 178-as Boxxer :scared:)

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akár kanyarodhatunk is arra... Majd meglássuk! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hö!
Gyertek oda a kulcsosházhoz. 3tól asszem ottan leszünk. Bár ez csak elõzetes kalkuláció, függ a Tescoban eltöltött idõtõl is...
Most szét kéne borítani a gépem, hogy szállítható legyen.
Lesz karaoke is... Eh. Vonyítás, hörgés, kacagás.