Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Rendicsek!

Na. Láttam éppen egyet tennap a Vadonban is, 4500-ért. Az Bundeswehr ásó. Asse lehet rossz. Bár én az amerikaira szavazok. Biztos Véd Szimonsz is azt használja.

Ja meg ha korán lelépsz, jöhetnél Te is Jakab-hegyre!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jó reggelt!
Na ezt a busz megint lekéstem. Most el fogok késni. Jajj, jajj. ;)
És ráadásul korán le is lépek ma... hehe.
Ki fognak rám akadni. De nem érdekel!

Én inkább valami politikusnak a helikopterére szavaznék, hogy az essen le. De azok nem akarnak.

Márió:
És azt is elárulod ki törte el az ujjadat? Bemutattál valakinek, vagy rossz helyre tetted? Másra nem is merek gondolni.

Ja, és ha a katonai boltban nincs ásó, akkor drágában ugyan, de az Iraglmasok útján a vadászboltban van. Ha jól emlékszem olyan 7e volt kiírva.
Ja és csomagoljuk is be valami szép színes állatfigurás papírba! Meg piros masni, ahogy kell...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na.

Ásó nincs, majd ma talán meló után.

Helikopter meg lepottyant. Van ilyen. De nem ám a rendõrségi, hanem a mentõ helikopter. Mér pont azok ilyen szarok?

Kolyote Ugly:
Nem tudom még most sem a mai napot, kb. három körül szeretnék rajtolni. Akinek van kedve, az jöhet egy Jakab-hegy karikát!

Leslie:
Nálam a cuccod.

Zap:
Telóm sajna nincs.

Márió:
Király a beszámolód. Nekem sem ártana egy röntgen. Hátha az enyém is megrepedt, az 30 ropi.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csak jóccakát...

Ja és Shoshi: ha tudod, légyszi gondold át a holnapot, ill. mát, hogy hogy legyen a tekerés, mert kicsit besûrûsödött, de minden megoldható, csak szervezés kérdése és ahhoz idõ kell. A legjobb az lenne, ha minnyá 9 körül "megpróbálnád megtervezni" a napot... :D Megint sokat kérek, mi?!?! Csak mert negyed 10-kor indulok suttyóba és akkor már tudok mindent ahhoz igazítani. Kössz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
tessék gyorsba gyógyulni ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
csõ
most jöttem ügyeletrõl
van egy 2mm repedés az ujpercemen és hogy szar legyen ott ahol a porc találkozik...

épp adatfelvétel egy kedves dokval amikor nagy robajjal egy vontatós kocsi huz egy fél helikoptert a nagylajoskirályon...
üres korház félig sötét villogó neonok,bugó gépek eléggé hangulatja volt,kint megt a helikopter...
minthe valmi virus szabadult volna el a Földön és nem maradtak túlélõk cask egy egy kis elszigetelt csoport és azok nagy közintézménykebe(kórházak)menekültek...
de a gyógyszert hozó helikoptret a virus által valmi fura létformáva alakultak megtámadták...

a röntgenél meg minden feliratzova...
a kapcsolok"a pirosal kapcsolod be!!a többihez ne nyulj mert kivágja az egészett"
"ezzel a kékkarral nyitod meg fölfelé told!igen ütközésig"
és hasolnók mindenhol...

röntgen 2.0 verzio

röntgen asztal eléggé kicit igy lehajok az ujamat fölrakom,a nõci a derekamra tépõzárazza az ólom cuccot,lehajolok persze nagy recsegés közepette leesik...
nem baj tartsam...
kicsit görcsösen fogom félkézzel magamelõtt a cuccot,az ujsat tertom a térdmagas asztalon,kicsit nyomorultnk nézhettem ki...

na holnap meg pihi :)
hihi

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kemény...
Én arra mentem haza, de nem akartam nagyon nézelõdni, mert nem igazán lehetett semmit se látni, meg sok volt az ember is. Inkább hazajöttem.

Szombaton ugye csajos buli lesz, nem kanbuli? Mer akkor viszem a csajomat is, azt berugunk együtt jól. És megvan már az ásó?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, vazz, mentünk mi is, aztán jól megnéztük, de nagy volt a tömeg... De nem én lennék, ha nem jutott volna eszembe, hogy ha bemegyek autóval az orvosi bejáratán (alul), akkor keresztbe föl lehet mnni bent és ott a kerítésen belülrõl minden láccott tök közelrõl. Vazz, nem hittem a szememnek... Rendesen berongyolt oda... Levitte az orvosi kerítését fullra, meg belül az épület ablakai voltak kitörve, meg az út túloldalán a vezetékek, meg az ottani kerítés, de a aházaknak semmi baja. Durván bemanõverezhetett a csóka, hogy minimál kárt okozzon. Eszter csop.társai is látták. Kiakadtak teljesen. Pont készültek ZH-t írni... Csináltam képt is, de sajna csak telefonnal és csak picit láccik, mert már sötétedett és nincs most nálam az infra, úgyhogy nem is rakom föl! :) Állítólag örülnek, ha reggelre elviszik, mert egy biztonságiõr pont mellettünk tárgyalta le, hogy "vazz, minek kell visszajönnöm hajnali 5-re?!?!?! Hát igyekezzenek és akkor majd jól alszok otthon..." Vagy ilyesmi. Na, csókolom!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
az egyik osztalytarsam ott volt amikor lezuhant a helikopter,holnap ki is faggatom hogy,hogy tortent meg minden!!!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
ez is elég durva, olvassátok el!

http://story.news.ya...n_damaged_woman

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
elég durva... ezeket sokkal jobban sajnálom, mint akik motorral baleseteznek... (pl.: most is volt egy valamikor)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Terroristák voltak. Lelõtték vállról indíthatóval a gépet, mert atomot szállított a POTE alatti titkos kutatóintézetbõl. Szétlõttek mindent és elmenekültek a helyszínrõl.
Senki sincs biztonságban!
Meneküljetek!
Ááááááá!

Itt vannak picike képek.
Itt meg viszonylag korrekt leírás.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Most meg helipokterek potyognak az égbõl... durva sztem nem élték túl...
Egyetemtõl gyalogolhattam...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez az az eset, mikor korábban kész vagyok, mint kéne és VÁROM a pillanatot, hogy indulhassak... Ritka és nem jó!!! De mennyünk már!!!!!!!!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Márió:
Pedig most elhoztam magammal a Loctite menetrögzitõ löttyöt...

Jaja, tegnap jártam busszal ide-oda. Most nem emlékszem éppen ez az eset mikor történhetett, mert párszor vártam a buszra...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
csõõ

nem hiszitek le hogy jártam...

igazán én sem

valahogy megrepdet vagy eltört a csunyát mutató ujam...

próbálta a fl iroda rekonstruálni az esetet,de sehogysem jött ösze....

igazán én sem tudom..

most pihi mert baszottul fáj estefelé mg doki hogy nézze már meg...

ma kihagyás hétvége (szombazt)szerintem jóó lesz...
ajándék akkor hogy lesz????
valami keret van nekem is,beszállok vagy valami hasoló..

Tomi tegnap láttala buszról du.mentem a kettesen 2szép jányal és láttalak téged ahogy a táblát nézted olyan arcal hogy uu baszus mikor jön a busz?
aztán megnézted az órád hogy "aha már itt kéne lenni...
és népmesébe illõ fordulattal,lett is egy 2/as
Mire Tamásunk homloka kisimul és vidáman szált buszra...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ehh, ha még megvan... Vagy vegyél gázálarcot.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nincs valakinek egy kölcsöntelója? Fasszom már. Majd lopok egyet.
Vagy megveszem a 12 éves kislányt az apróból, hátha 1.5" kompatibilis...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hát, mekkora kegy... :) Na, de félre a viccet, üdvözlöm szülinapja alkalmából meg minden, de én Ausztriában leszek. Majd hozok nektek prospektust a Bikeparkról.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A.W. and Mettyú:
Pántya aztat üzeni, hogy gyertek szombaton gárdenpártiba! A kaját õ állja, nektek csak piát kõ hoznotok.
Mondhatni meghívott bennetek a szülinapijára.
Örültök?