Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
O-óóó... Faszkivan hangulat. A kis köcsög, mindig bújkál és néha elõtör. Csak nyugodtan... Pihenj, koncentrálj, légy türelmes... ÉS ORDÍTSD, HOGY FASZKIVAN!!!!!! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor dugd fel a megnem vett ásót a seggedbe...
Sok buzi bringás...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én mindig tudtam, hogy kurva jófej vagy! Mondtam is a többieknek, hogy ez a Shoshisrác mennyire kurva jófej... :D

Fél 6! Juhééééééé... :bananadan:bananadan:bananadan

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én ugyanennyit tudok a dologról... de lehet róla szó, elintézem, mert kurva jófej vagyok.

Fél hat asszem jó lesz!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sokas8!

Hát, vazz, Shoshi! Mondd, hogy hova menjek, meg hogy milyet vegyek, és már el is van intézve...

És: FÉL 6 ALAGÚT!!! Atus is jön. Bátyus, kísérd el Öcsit!!! :D Tessék ott lenni!!!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
most hanyas lesz a Pántya?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Megvehetném én is, de nehogy sok legyen belõle a végén. Meg te legalább tudod, hol lehet kapni. Nekem csak dereng...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Belõlem lehet még valami, bár nem tudom, hogy Schladming érdekel-e annyira! Kaprunt és Lugano-t elég nehéz felülmúlni! Ja és Maribort!

A valaki az megint én legyek? Fasznak nem tudtok eccer elintézni valamit!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Speciel ott még nem voltam, de mindenképp érdemes menni bárhová... És nan, hogy komolyan gondolkodtam rajata, de én nem vállalom be... :(

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Gondolkodott vki komolyan, hogy esetleg eljönne megnézni a VK futamot Schladmingban? Aki már volt az tudja, hogy jó, vagy nem jó.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, szépen sorjában...
  • Az ásó jó ötlet, akár meg is veheti valaki, és összedobjuk. Ki száll be? Én kb egy ezrest tudok rááldozni. Max...
  • Szombaton nem lesz tekerés, mert dolgunk van.
  • A vasárnapi viszont nem rossz ötlet és a pénteki Jakab is belefér részemrõl, de negyed 1-ig suliban vagyok.
  • Ma egy tekerés?!?! Nekem mostantól jó és az idõ is indulásra buzdít! ;)
  • Tomy: vigyázz, mert most sokkal nagyobb tétje van, hogy ne veszítsd el a telefonod. Most már mentális a dolog... Hehe... :D
  • hogy kell mit csinálni, hogy jó legyen az óra a postokon??? <--- megoldva... végülis progmatos vagyok, vagy mi...
  • És ha valaki ját ebikeon és bngészik és kesztyûket talál, az plíííz dobjon egy linket, mert akkor én is beszálnék a rendelésbe...
  • Most asszem ennyi...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Eh, hát ez a világ mégsem teljesen tökéletes. Eddig azt mondták, hogy 28e lesz a telefon, erre most benyögik, ja hát van rajta 25% ÁFAsz. Öh, 35e frankó. Na sebaj, egyszer élünk, és mindjárt itt a fizetés...

Tudja valaki hogyan kell XDoclettel JBoss-os EJB lekérdezést csinálni?
Neeeem????

Na sebaj, ma úgyis bringával megyek haza, és az jóóóó...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Rendben, akkor holnap magamhoz veszem a szajrét!

De egyedül gyere, mert ha bárkit meglátok a közelben..... ;) !

Húúú, most aztán dolgozhat a kémelhárítás!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
akkor holnapi nap folyamán télleg...
és holnap elvileg mindegy,hogy délelõtt, délután.. mer megoldom.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tomy:
Így volt, így volt ;)!

Leslie:
No para, behozom holnap, és akkor rádruházom! Vagy ha délelõtt össze tudunk futni a városban, akkor magamhoz veszem!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Leslie:
Most éppen nincs nálam, mert aszontad, hogy délelõtt nem valami jó Neked! Megyek majd a városba valamikor, akkor talán magamhoz tudom venni!

jogos...
a délután meg ma suli miatt nem jó.... :) :cry:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nekem is jó napnak igérkezik, holnap szabi, meg 7fõn is, közbe' utazunk..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Reggel nem akartam bringával jönni, de késésben voltam, így hát maradt a tekerés.
Fáradt voltam picit, ezért úgy gondoltam, hogy a Szigetin megyek végig, de hát utólag rossz döntésnek tûnt, mert unalmas és fárasztó volt.
Viszont találkoztak Shoshi májszterrel!
Elõtte egyfolytában az ment a fejemben, hogy "Icc gát tú bí de vúdú", erre megjelent Õ Shoshisága az út szélén. Ehe.

És megjött a telefonom!!! Áhá, megint van 6230-asom!

Asszem ez egy jó nap.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na háj gecók!

Leslie:
Most éppen nincs nálam, mert aszontad, hogy délelõtt nem valami jó Neked! Megyek majd a városba valamikor, akkor talán magamhoz tudom venni!

Zap, Tomy, Kölyök:
Valami gyalogsági ásóról úgyis beszélt Gáborunk, hogy szeretne venni, a Szliven mögötti (pontosabban a Mezõszél utcai kedvenc ovimnál) katonai boltban asszem 4-5 ropi. Nem egy rossz ötlet! Akkor legalább kiélheti megalomán mániáit, és mindenhova ötméteres döntött kanyarokat építhet még akkor is, ha mindenki belsõ íven fordul!

Pénteken kellene mennem Jakab-hegyre, mert Füllernek megígértem, hogy fótozok neki Kolostort és földsáncot.

Szombati tekerés nem valószínû, inkább vasárnap délelõtt egy tisztítókör!

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
hamarosam lehet hogy meglesz a bringam azt mondta csaszi hogy talan a honap vegen jovo heten de mar nagyon turelmetlen vagyok.ha meglesz a bringam akkor majd akarok venni valami bukosisakot(szerintem valami bili bukot)es akkor enis jonnek veletek tekerni,ha persze nem baj?!