Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. április 01. - 21:46

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. április 01. - 21:32

holnap mikor megyünk!?3-4 körül!?
szembe nagy buli van az alagsorba de már odamegyek és behugyozok az ablakon...
Ákos,ma nagyon néztelek a 2esrõl mikor mentél át az árkád elõtt...
de azt mondák a fülhallgatóban hogy uuu ááá igy nagyon nem koncentráltam,nem is néztél ide..
akkor én is leirom..
nekem valmi acél cumó volt->stx rc,fél kart elhagytam róla..->alivio és még most is...
hát igen a rövid bringskarier...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. április 01. - 20:52

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. április 01. - 20:36

nem nagy tuning, annyi, hogy 15 mm-t kell levágni valami mûanyag valamibõl... atom is így tuningolta fel...
holnap mentek valahova bringázni? (hegyre)
holnaptól az avatarom már a bringám lesz

Írta 2005. április 01. - 20:06

edit:
Pedig az elõbb tényleg hozzászólást írt be...
Írta 2005. április 01. - 19:34

Eleget bringáztatok már! Irjátok ide a fórumra, hogy megvan-e az ásó, és hogy a Mali Boa jó-e DH-ra!
És azt is, hogy ki tudott szerezni a helikopter darabjaiból!
Meg mindent.
Írta 2005. április 01. - 18:24

az ugye nem baj, ha elszortam a zacsiját?
amúgymeg tnleg épphogy rajtam volt szinte karcmentes, stb stb

Ma megszabadítottam az elsõ felnimet a festéktõl.. hogy ez mekkora szopás volt, és a másik oldala még vissza van.. brrr
edit: ha sietsz, akkor még hazaérsz a kókuszra kölyök.. mer abban is van róla szó
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. április 01. - 17:58

itten a linked, még vidió is van: http://langlovagok.h...elikopter.shtml
Aktuális civil
Írta 2005. április 01. - 15:30

nem csinálhatnánk, egy olyan játékot, hogy 1el kevesebb felnöttet rendelsz, viszont egy gyerek méretet is?

mert nekem ez szépen lötyög meg szinte feljön az alkarom közepéig...
szóval lehetne szó egy ilyen csere tranzakcióról?
Írta 2005. április 01. - 14:51

Írta 2005. április 01. - 14:44

Edit: nem tud valaki linket a helikopterrõl? Mire haza érek, legyen ám egy tucat!!! Csókolom!
Írta 2005. április 01. - 14:40

Zap, értem én ám az ápr. 1-es tréfádat, de nem úgy volt, hogy elcséreled az egészet egy Shimano TY-22 váltószettre? Pirosra!
Írta 2005. április 01. - 13:50

Akkor a 3 nekem is jó, de hol van az a 3??? Menjek le hozzád? VAgy alagút? Mert ha alagút, akkor inkább Pálosok, vagy lemegyek hozzád, ha le kell mennem hozzád.
És vettem anyukámnak cipõt, mert nem volt pénze és nekem meg igen és nagyon teccett neki és én már sokmindent kaptam tõle, hát most Õ is valamit tõlem... Ez olyan csöpögõsbuzisjóérzés... LOL!
Írta 2005. április 01. - 13:45

Mettyú: milyen kerék? azt nem eladni kellett? most akartam utalni a 3000-et érte.
Aktuális civil
Írta 2005. április 01. - 13:16

Írta 2005. április 01. - 13:05

Ennek én is örülök!
Kokk:
Mondjuk háromkor indulhatnánk! Ha változás van, akkor hívlak!
Truva monoblokk kotyog? Nálam nem. Eddig.
PowerPro nem az igazi, bár nem olyan szar, mint mondjuk egy STX RC.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. április 01. - 12:59

Ha igen, akkor plz mondd meg nekik, hogy holnap délelõtt érte tudnék menni (ez lenne a jobb), de ha ez nem megy, akkor jövõ szombatra mindenképp kéne!
Many thanks, bratyó!
Márió: PowerPro-t ne vegyél! Azt teszteltem és nem igazán jó!
Írta 2005. április 01. - 12:32

büszke vagyok magamra, hogy odataláltam

Írta 2005. április 01. - 12:24

Írta 2005. április 01. - 12:22

mondom hogy nem jó még egy misises mono sem...
bár a b+ 2-3e csak tengely és két nagy ipari csapágy variációját ki kéne próbálni...
nincs még adaptered?!ebikon van most...
hát felõem bármikor
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!