Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
LOL! Felvetés megtagadva... Majd akor leszek nyugodt, mikor baszogatsz, hogy mennyek már elõled, mert már rég otthagytál volna lefelé... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Majd mms-ben megkapjátok a fotómat, és aki a leggyorsabb, az kap egy büdös pólót a hátizsákjába, így mindenki azt hiszi majd, hogy én is ott tekerek a sorban...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De senki nem beszélt zuhogó esõben való tekerésrõl... És abban meg elázol... De jövõ hétvégén csak nem fog esni. Szal tessék úgy szervezni, hogy tessék jönni. Hiányoznál Shoshi... Legalábbis nekem... ;) Hehe... Épp elég lesz Márió hiánya...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A "suliban" azért más, mind zuhogó esõben tekerni!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Zapata: ma otthon vagy olyan negyed 9 - fél 9 között? Megyek arra... Bedobhatom a bukó, ha gondolod... Cserébe írj nekem egy józenékkel teli CD-t (audiot, ne MP3-mat). Meg viszek helyette üreset. Na, áll az üzlet?!

???

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Fatal error...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
szombaton te esküvõre indultál, nem is sütni..

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem hibbantam meg... Kezditek egyre többet kérdezni ezt tõlem. Lassan kirakom a webcamerát az ablakba... ;) hogy ne néztem volna. Szombaton is kinéztem, aztán elindultam sütni. Most is nézek és lassan indulok suliba. Meg majd jövõ héten is ki fogok és majd megyek Pestre... :D:D:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
vagy menjünk éjszakait... sörivás ok, de te egyébként kinéztél már az ablakon ma, hogy ilyen mehetnéked van?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szomorú... A szerdát még hozzácsaphatnád... Így jövõ hétvégéig sem lesz belõled semmi... ;) Akkor legalább igyunk sok sört és edzünk az estékre...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
legközelebb csütörtök, vagy péntek jó.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, Márió, csaj lettél?!?!?

Edit beszopatott...

És nem azt kell hallgatnod, hogy miattad halasztottunk, hanem hogy addig akkor menned kell, ha már halasztottunk. Szal tessék szorgalmasan erõsödni. Nem az irodában a gép elött,vagy otthon a gép elött... HEHEHE... Akár holnap már mehetünk is!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hehe

szóval ma nem mert ma is esik...
de ey oylan szinten tartót...

ma sinning valki?!
8fõ és abbol kissb csak aki nem csaj :)

na csõ

majd este

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na, gondoltam, hogy ezt fogom hallgatni 2 hétig, hogy a kedvemért lett halasztva... Menjünk akkor inkább most.

Edit biztos beugrik helyetted is.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tõlem bármikor, csak ma nem, mert 16:00-tól 20:00-ig suliban vagyok... De Zapnak úgyis kell erõsödni. Most neki szinte kötelezõ az összes tekerés, ha már halasztottunk a kedvéért... ;)

Edit: helyettem is beugrasz?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Rakasd át Pestre a nyelvvizsgát. Sõt, ha gondolod, beugrok helyetted...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ja értem
jövõhéten meg én nem

inkább elmegyek kajálni

tanulni meg nem kell mert tudok angolul,azétr megyek vizsgázni...

héten tekerés!?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor 4-2 arányban alulmaradtál Márió, de kapsz vígaszsört! (Igaziból 3-1, de mivel nekem mindegy, hát mindenhova beleszámoltam magam...) Shoshi meg beköltözik az irodába. Namindegy. Majd megyünk lakásavatóra... ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Meg Mettyú sincs, meg Critical Mass se, meg én se mennék most...
A Zsóóti a Honvédkorházos Zsóti? Majd szólok neki, hogy jöjjön õ is. :D

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Most hétvége azé' nem jó, mert nem jó. Mert jövõ hét. Ez most igy nagyo hirtelen lenne :) meg foglalt lesz a lakásom is.