Vonatozás jó volt? Tényleg esik az esõ! Mikor csinálunk retro estet? Mindenki hozza el gyerekkkori kerékpáros relikviáit!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Énm is várom a videokat meg a képeket,biztos jó lehetet nektek.
azért nem módosítottam, mert kétszer küldte el ugyanazt, és "muszáj" írni most valamit
![]()
tegnap voltam gyalog Tettyén, és láttam egy elég durva Rock Machine Adrenaline 5000-t Z150 Drop Off-al... nagyon jól néz ki az a bringa...
ha majd valamikor össztelósat veszek jó lenne egy adrenaline 5000... nem kell ide Orangena jó azért elfogadnám
![]()
tényleg, nem tudja valaki mennyi a Rock Machine Adr. 5000? Nem mintha aktuális lenne a vétel, de kíváncsi vagyok... jó váznak tûnik...