Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. május 03. - 22:54

Árpád Telep = Szellemváros
tanul újat az ember minden nap.
Aktuális civil
Írta 2005. május 03. - 22:52

Arról a részrõl meg nincs infóm. És pontosan nem is látom magam elött a dolgot... Nehezen tudom kapcsolatba hozni a harkányi, meg a mislenyi utat, de egyszer kocsiba ülök és körülnézek.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. május 03. - 22:45

Mislenyben pedig csak tekeregni szokott (interval enyhe emelkedõn, street stb...) a funboxot ma reggel láttam elõször (még meg kell kérdezni, hogy MTB-vel lehet e használni) de sok jó hely van ahol esetleg lehet pályát építeni...
Írta 2005. május 03. - 22:45

A szervezkedésben én is szívesen segítek, amiben csak tudok. Ha nem másban, csak mint a "tömeget" egyel gyarapító személy. A PVV Rt-vel kapcsolatban körülnéztem és úgytûnik van ott ismerõs aki tudna lépéseket tenni az érdekünkben. A másik, hogy fatterom (mint sportorvos) tudna segíteni és segítene is egy pécsi egyesület létrehozásában és mûködtetésében. Õ ismeri az egyesületek mûködését. Már csak ember kéne, hogy indulhasson a szervezkedés. Ha lenne helyi egyesületünk, akkor talán a hasonló erdészeti problémákat is könnyebben tudnánk kezelni!
Mosqito
The life is short, ride more!
Írta 2005. május 03. - 21:18

Hol van Árpád Telepen pálya?! Meg Mislenynél?! Azt hittem, hogy ismerem majdnem az összes pályát, és kiderül, hogy mégsem... Hehe...
Azt,hogy Árpád Telepen van-e pálya aztr nem tudom viszont azt tudom,hogy Mislenyben(mert az egyik oszttársam mislenyi)van "fun box"(ha jól írtam) meg valami bányánál építettek 4X pályát is.De úgytudom,hogy mislenyben a többség az BMX-es és kevés a MTB-os.
Írta 2005. május 03. - 20:47

akor maj d részletes beszámolót szeretnék kérni hogy mi lett a megegyezés tárggya...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. május 03. - 20:00

De mi az a Boszorkánytanya? És mi az az Árpád telep?
Ezen a héten másodszor érzem, hogy "ez biztos, hogy a pécsi topic?"
Aktuális civil
Írta 2005. május 03. - 18:52

Hol van Árpád Telepen pálya?! Meg Mislenynél?! Azt hittem, hogy ismerem majdnem az összes pályát, és kiderül, hogy mégsem... Hehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. május 03. - 17:11

Nem igazán... Hétfõ vagy kedd 19:30 találjátok ki pls a melyik legyen és hogy hol.És 5 óra...
Ha hétfõn lesz, Dalma is jön.Dalma nem jön?!?!
Elég fura munkarendje van. Általában 19:00 után szokott bringázni az Árpád Telepi pályán és reggelente szokott tekeregni ott ahol lakunk. Illetve szerda délelõttönként van még szabadideje... Hétvégenként mostmár verseny.Tényleg, mikor, kivel szokott tekerni?! Hátha elleshetnénk tõle egy-két dolgot, meg talán mi is tudunk utatni valamit... Azért nnyira nem vagyunk rosszak...
Írta 2005. május 03. - 16:43

És majd ha õ is ide felköltözik Pécsre...

Írta 2005. május 03. - 16:36

Kokkk, a Gizmo tegnap 18.46 kor szállt be a Fogasba a Demojával, szóval õt könnyen le lehet nyomozni, és tanulni tõle is tudnál!
Írta 2005. május 03. - 16:03

És 5 óra... Ott leszek... Dalma nem jön?!?!

Írta 2005. május 03. - 16:03

Utána úgyis csak a szobádban nézegetheted a kicsikét, mert a hegyre majd nem viheted fel!
Ezt most nem értem. Ja, de értem. Mert kitiltanak?
Írta 2005. május 03. - 15:59

de jó volt voltak Milosék tájfutni vagy mi,jó kis csajok

meg ez tötént még:Mári kurva jót jöttél lefelé

hangozozz el Gábor szájából

torony-kisvasút kb 10mp ill hogy én a kisvasút ugróra gurulok rá,õ akor tette le a lábát a másik odalon az ut mellet

szóval most örülök!!!!!!!!!
jah és 5 alagút!!!!!!!
Tibi&Kokka
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. május 03. - 15:51

Miért akarsz te mostanában ennyi pénzt költeni?
Utána úgyis csak a szobádban nézegetheted a kicsikét, mert a hegyre majd nem viheted fel!
Írta 2005. május 03. - 15:47

Írta 2005. május 03. - 15:41

Aktuális civil
Írta 2005. május 03. - 15:09

Farkas András
is szolgálatra jelentkezik.
Egyébiránt tegnap kiszereltem a kormányt, átnéztem nehogy rejtett repedés legyen rajta, aztán lefejeljem a betont... de szerencsére nincs rajta olyan, ami látható.
Zap, a GigaPower fékbetét mennyibe került? És volt Magurához is, ha esetleg nézted..?
Írta 2005. május 03. - 14:51

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. május 03. - 13:50

Meg aztán nekem is kéne jelentkeznem...
Hegedüs Tamás