Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. november 22. - 15:42

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. november 22. - 14:18

Írta 2005. november 22. - 14:01

Írta 2005. november 22. - 13:56

LL: Nem ismerem a Minion-t... De igyatok sok energiaitalt !
hmm, ha itatják, akkor

amúgy ez kokknak való.. ötágú csillagos..
Írta 2005. november 22. - 13:50

Írta 2005. november 22. - 13:42

(értsd: ha elkopik a hátsnow, akkor esetleg a kettõ megcserélése?)
Írta 2005. november 22. - 13:34

Fúúú, nagyon esik ez a hóóó, és ez tetszik...
A Minion jó. Nekem olyan van elöl, meg régebben használtam olyat hátul is. Sárban nem az igazi, de különben tényleg jó.
Írta 2005. november 22. - 13:16

LL: szerezz valami adatrögzítõs melót. Az jó estére...
..ha netán tuds valamit....

Shosh: minion dh? (lehet már kérdeztem, de még mindig bizonytalan avgyok, hogy jó lesz-e egy olyan..)
Írta 2005. november 22. - 12:42

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. november 22. - 12:38

Sógorom elkezdi magyarázni, hogy õ mennyire megcsúszott pedig még a kéziféket is behúzta. Hát baszki erre inkább nem is mondtam semmit. Pedig naponta vezet 2-300km-t. Komolyan, idõnként nagyon meg tud lepni.
Aztán kinyitottam az alsó kapunkat, és szépen lementem. Eh.
Írta 2005. november 22. - 12:28

Amugy meg MIERT NEM KOTELEZO MINDENKINEK egy atfogo, tobb 10 napos teli vezetes trening?!?! A faszom ki van, hogy egy csomoan balfaszkodnak. Persze most nagy a szam, aztan majd en jarok szarul, de akkor is. miert nem lehet haladni, vagy csak szimplan KOZLEKEDNI, attol, hogy a jarda melletti fuvon van ket feher folt?! Ehhh...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. november 22. - 10:57

Írta 2005. november 22. - 09:46

Alfa-ra jóhogy emlékszünk! Még én is tekertem vele!
Kutyatéma:
Ááááhhhh... Kijafasz tud egy ilyen kutyát megmérgezni :cry: ? Láccik hogy még a macskákat is szereti...
Márió:
No comment. Most már tényleg állapodj meg valaminél, mert csak magadat szopatod.
Dnl:
A Speckó gumma egy az egyben Highroller. A különbség annyi (ahogy írtad is), hogy a Speckónak 50-es az oldala, 60-as a közepe.
Igazából nem értem, hogy az miért baj, hogy csak a közepe kopik. Nálam 2004. márciusa óta (akkor raktam össze YZ0-át) vannak fent 50-es 2ply HighRollerek. Nyugodt szívvel használom õket, mert tudom, hogy oldalirányban eleget tart, bár a közepe tényleg kopott.
Én is vacilláltam a két gumma között, de mivel merev a seggem, így inkább a 2ply mellett döntöttem, és ez már bevált nálam. Mellesleg a Speckó tényleg drágább.
Megmondom õszintén új gumiból mindig MAxxis-em volt. És a Maxxisbõl sem tetszett mindegyik. Sõt... A Mofo Dh kimondottam szar volt.
Gondolom az is számít, hogy senkihez sem vágnak hozzá gummákat tesztelére kis hazánkban, ezért mindenki biztosra megy. Valahogy nincs kidobandó 15 rongyom gumitesztelésre... És akkor az még csak egyetlen új pár gumma ára.
Speckó nem rossz cég, de valahogy nekem sem õk állnak legközelebb a szívemhez. Ettõl függetlenül imádom a Scott-om és Specialized-em is...
Írta 2005. november 22. - 09:19

Szegény dög!

Na, a tegnap: Valamikor délután (úgy 4 körül) kellett volna jönnie egyik csop.társamnak, hogy fölszedjen és menjünk Tecamamához. De csak számítógépezek és telik-múlik az idõ és semmi. Fölhívom, erre nyöszörög úgy fél 5-kor, hogy "VÁÁÁÁ, épp gumisnál van, mert esik a hó és totál képtelenség ilyenkor autózni, úgyhogy nem megy sehova." Mondom kapja be, a többiek már elmentek korábban gyalog, én kocsival nem megyek, mert nem tok inni, erre hívnak a gyalogosok, hogy ott vannak a Kürt utcánál, mert nem tudják, hogy hova kell meni.

Márió: kezdesz kiborítani a hülye bringánemtommitvegyek vásárlásoddal. Hányszor mindtam, hogy ne azt vedd! Vagy hogy vedd meg a bullitot, aztán lenne olyan géped,m int Zapé, meg kb 4 másik variációt... Ehhh...
LL: szerezz valami adatrögzítõs melót. Az jó estére...

Írta 2005. november 22. - 00:20

nagyon sajnálom
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. november 21. - 23:44

bazzeg, újabban csak arról hallani, hogy az én kutyámat megmérgezték, emg az õvét, meg azét is..
:-/
Írta 2005. november 21. - 23:40

Ez olyan szörnyû. Valószínû megmérgezte valaki.
Ah, komolyan nem tudom mit mondjak.
2 éve egy öreg kutyám halt meg gyakorlatilag végelgyengülésben, és az is szörnyû volt, de hát akkor volt 14 éves. Ez a kutyus meg csak 4.
Õ volt az
Írta 2005. november 21. - 21:12

Írta 2005. november 21. - 21:01

Engem személy szerint idegesít, hogy mindenki annyira el van szállva a Specialized cuccoktól. A Kona is azért nagy szám, mert jó a marketingjuk. Amúgy egy jópofa társaság azt jólvan.
Írta 2005. november 21. - 19:56

huha hónak én is örültem reggel nagyon,kis vakarcs meg kicsit félt tõle,de hamar megszerette..
igen nem jött be a khs, kéne egy legalább supert,888 bele hogy normálisan álljon...
aztán inkább vázat mint villát cserélek.
kéne valami meló..
a doom kuckóba mink is voltunk szombaton,mi kürti kalácsoltunk,csak az orrát túrta a srác mielõtt lehuzta a kalácsot a "ródrol"...
a másik meg ugy nézett ki mint a Krizsák Jani
mivel lehet kabátot ujra hidrofóbbá tenni?!már próbáltam egy cuccot,de az nem vált be,pedig azt ajánlották az RP kabáthoz...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!