Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Helló pécsiek.!
ANNYIT irtatok vazze.!! Nem is olvastam vissza, csak az utolsó pár oldalt.

Ha nem haragszik senkinek bedobnák egy bringás témát:
Miért van ekkora fene nagy MAxxis uralom Pécsett és pécs környékén.? Kiváncsiságból beugrottam egy pesti boltba, erre jól leszólták a MAxxiseket, hogy silány minõség, meg csak középen kopik, oldalt semmit, meg hogy különben is über szar.
Persze ti aszondanátok hogy biztos csak egy pesti köcsög, de a hely a Speedway volt, ahol Sala is dolgozik, és AW jár vásárolni - szóval nem akármilyen hely :))

Az eladó srác nagyon ajánlot még IRC-t (nemtudommelyiket), Michlein-t de leginkább egy Specialized-et. Középen 60es keverék, szélén 50. Szerinte van kétszer olyan tartós mint a Maxxis, kevláros tehát egész könnyû (950 gramm), és egy kicsit vastagabb az oldala (gondolom nem hasnolítható 2Ply-hoz), 2.4 colos.
Mindenesetre ez 8700 pénz, egy Maxxis Akármi 2,35 2ply ~6000 (5500) forintjával szemben.

Szerintetek megéri? Próbált már valaki ilyen gumit?

Talán ez volt az de nem biztos:
http://www.specializ...sok/roller_pro/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nemtom mi lesz vele, csak itt volt. De másokat még jobban ismer szóval én csak lestem, hogy mit keres itt...

Esik a hó, és jó lesz autóval hazamenni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Mindenkit megbaszok hangulatom van!
Tomi, én vagyok az igazi bepunnyadt antiszoc, nem te!
És felvettétek az Alfát, vagy CC-s nem kell nektek?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ma meg a rendõrök ott csücsültek a Zsolnay dombon a Dacia Logan-ben kamerával. Hát nem tom, de lehet, hogy megszívtam... Bár észrevettem õket, meg lassítottam is, de lehet nem eléggé. Eh. Na mindegy. Ez is kell.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nabazzeg, most jövök rá, hogy ki jött be az elõbb állásinterjúra ide. Hát az Alfa... Tudjátok, még a topiknyitás elejérõl... Piros Author XC-s bringája van. Néha jött velünk tekerni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor kell valami kis mérleg az ablak alá és ha fehér a "kilátás", akkor csak nyitod, aztán a mérlegre esõ hó tömegébõl tudsz következtetni, hogy mehetünk-e már snowride-ra... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Csá

Tomy +néztem ma du a Kranked 3at de nem azon van az a zene. Belga mikor lesz?És hol?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Dejó, az elsõ telem lesz tetõablakkal. :D
Már most behungarocellezte valaki...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Tudlak sajnálni...
Pénteken volt HS7 koncert. Nem mentem el.
Szombaton volt KFt. Arra sem mentem el.
Ma lesz Belga. Asszem ezt is kihagyom.
Punnyadt vagyok.

Ha nem gyütt meg, akkor most mi legyen. Jajjjjjjjj.
Na akkor töltsd le ennen ni
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én meggyüttem. :D Éhes vagyok. Aztán irány Teca. Piálás. Megint. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Jóvan, akkor elküldtem.

nem gyûtt meg

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jóvan, akkor elküldtem.

Azon gondolkozok, hogyha lesznek ezek a frankó fagyok, kimegyek nagyobb akksival, meg 35 vagy 50W-os lámpával alulról megvilágítani a megfagyott csobogókat, aztán fotó...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Az a kép 1024x768-os ám! (már, ha lemented, és megnézed...) De ha kell tudok adni nagyobbat persze...
Küldjem email-ben?
850k

hmm ténleg akkora.. :D
de azér megköszönném, ha elküldöd mélben a nagyobbik verzsönt ;)

jaizé
katasztrokakukacvipmail.hu

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az a kép 1024x768-os ám! (már, ha lemented, és megnézed...) De ha kell tudok adni nagyobbat persze...
Küldjem email-ben?
850k
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Tomi: http://d-eyes.pganet...ga/dscf4159.jpg
errõl tudnál adni nekem egy nagyobb példányt? (1024*768?)

Tegnap a Zsolnay gyárnál mekkora mûsor volt :D
haladunk a Clioval az árkád felé, aztán mögöttünk egy R19 és egy alfa nekiáll gyorsulni.
kicsit beakasztottuk az R19-et és hát mintegy átvéve a helyét elindultunk tempóval..
vazze kocsisorban cikk-cakk-cikk-cakk, aztán a zippinél megfogott minket a lámpa..
Alfáék sehol :)
de hülye bátyám egy két helyen ooollyan szûken, hogy ehh../mire nem jó a rövid autó?!/

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, fasznak olvad el... Este akartam rallyzni a mecseken. MEg délután lesz fõzés Tecánál. Kedvenc tanárunk vezetésével. :D Jesszus, mi lesz itt?! De ez eleve kizárja az esti autóba ülést. Piccs. Most mi legyen? Ja, meg az elöbb írtam buzi ZH-t. nem tom mi van itt, de az elmúlt 3 hétben folyamat ZH-kat írtunk, ami valszeg jobbak lettek volna, ha tudtam volna róluk és készülök rájuk. Na jó. Egy-kettõrõl tudtam. Csak bíztam benne, hogy elmarad. :D

Tomy: ázás nem jó! Nekem ma reggelre a riasztó krepált be. De nem tom mitõl, hogyan és miért. De volt, nincs. És így szarakszik a központi is, mert kulcsal nincs központi. Meklkora szar ez így? Ehhh...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Néhány kép tegnapról

Eh, francnak van ilyen meleg. Elolvad ez a pöcs hó.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jó ez a hó dolog, csak végre meg kéne oldanom az autóm beázását. Az már tut, hogy az oldalsó ablakoknál folyik be a víz, és valamiért az ajtó alján nem kifele, hanem befele folyik. És ez gáz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Monring!

Vazze... Megszállta a hideg a gépemet. Ma már asszem nyolcszor indítottam újra, mert folyamat megfagyik. Talán nem tesz jót, ha az ember lába beakad billentyû kábelébe és kicsit megtépi???

Egész nagyszabású party kerekedett pénteken...

Szombaton elmentem futni este. Valahogy a szerdai történések fényében más futni full sötétben, erõs szélben a szanatórium udvarán, és az Erdész úton, az erdõtõl három lépésre... egyedül...

Tegnap meg scatangoltunk egyet a TVtorony-Dömörkapu-Tettye útvonalon. Dóm kuckóban bevásároltunk a családnak egy nagyonn adag túrós rétest, és jót kajáltunk este.

Ma asszem a szétkapom a kis rombolót. Ráfér egy kis karbantartás a téli használat elõtt. Kipróbázom a 2,5-es telóolajat is. Kiváncsi vagyok.

Úgy tûnik vaxolni sem ártana egyet lassan. Kiskutya akkorát játszott reggel a hóban :D ...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, mert hát ha nincs csaj, akkor kéne, hogy elõkerüljön a poresz... :D

És nyári gumma rulez!!! Vazz, Eszternél aludtam és ébredek és vazz, leesett a hó. Nagy nehezen leszánkáztam a Jakabhegyi úton, azért volt kisebb-nagyobb para (bár a Jakabhegyi kolesz parkolójába való kézifékezést nem hagyhattam ki :D) aztán hirtelen felindulásból bevállaltam a Mecsek utcát, na az már gázosabb volt és mivel késésben voltam, bevállaltam a Mecsek utca hátralevõ részét is, az alján nem kis görcsölés, de meglett a 90 fok is. ;) Aztán sipirc a suliba. ERRE BASZKI, megint elfelejtettem, hogy csak félkor kezdõdik az óra... Visszanéztem, és a múlt héten is itt ültem és szittam ugyan ezt a helyzetet. Hogy lehetek ennyire süsü?!