Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, Wuff, ezt már sok okoskodó megaszondta... :D

kokkk8 matricát ide!!! :D:D:D

És valakinek nincs kedve menni Kõszegre kerékpárversenyre?!?! Ott legalább nem rug le az erdész a bringáról...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Juteszembe, tegnap megittam egy sört, aztán hazafelé még egyet.. Lehet fáradt voltam, de nem igazán ment a járdára felugrás se.. Nem szabad alkoholosbefolyásoltság alatt kerékpározni.

Ja, Shoshi, a Wuff matrica elnyerte méltó helyét, felkerült a vázra.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, ez jó érv... Kössz, majd duruzsolom magamnak... :D

És tessék jól berugni, meg sokat esni, meg... A többit rátok bízom... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

akkor tovább bizakodom... ;)

Milánnak sem tört el..
Pedig baromi sokat és nagyokat kapott..
Persze mindent el lehet törni.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
akkor tovább bizakodom... ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Pontosan milyen filmet is akartok csinálni? :D

Bringás de majd kialakul;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Micsoda infók.. Szerencsére az YZ0-ról még nem hallottam rosszat... Le is izzadnák!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

AW:Gyere, csak hozz piát hogy felvegyük ahogy bebaszva megerõszakolunk egy fatörzset:D

Pontosan milyen filmet is akartok csinálni? :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Ne is mondd... Nem vagyunk kibékülve, pedig pedáloztam egy darabig. Most meg má' leszarom... :D

Pedálozás nélkül nehéz lesz... Nekem is eltartott egy ideig... meg még most is tart... :D Nem értem. Pedig olyan kedves, jófej ember vagyok :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Ne is mondd... Nem vagyunk kibékülve, pedig pedáloztam egy darabig. Most meg má' leszarom... :D

És ja, az az RM7 is törve volt, ami Szexárdon futott, meg van egy kék is, azt ajánlották nekem bullit helyett... Váááá... Szar ez az egész...

A bullit nem törik csak max a lengõkart cserélheted ha elhajlik/törik a váltópapucs;)
Általában azok a konstrukciók ahol az elsõ háromszög egybe van nem nagyon szokak törni csak valami nagyon el van baszva..
Az az RM7 szar..

AW:Gyere, csak hozz piát hogy felvegyük ahogy bebaszva megerõszakolunk egy fatörzset:D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jut eszembe, nem tudtátok felfújni a gumimatracot, mert eresztett?? Minekutána kettõ szelep van rajta, nem volt bedugva, jóhogy elmegy a levegõ, persze részegen én se jöttem volna rá... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

És ja, az az RM7 is törve volt, ami Szexárdon futott, meg van egy kék is, azt ajánlották nekem bullit helyett... Váááá... Szar ez az egész...

Tomy: átgondolom a csábító ajánlatot... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tuti nem jönne...

Höhö!
Akkor megyünk mi kollektívan! Fõzni, mosni nem fogunk, de majd nem érzed magad egyedül, meg iszunk sök sört, és molesztáljuk a szomszédokat...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Gázanyós az gáááz...

Az ilyen hegesztett cuccokkal még az a baj, hogy utána már eladni se nagyon lehet, max áron alul, mélyen.. Szar ügy.

Dig, vasárnap nagyon úgy néz ki, hogy megyek, sõt már szerepelni is van kedvem :D

Mondjuk én még nem nagyon hallottam törött Bullitról, se a Pinkbikeon nem láttam, de persze ez nem jelenti azt, hogy...

Merevváz? Láttad a Mettyú Merdiáját? Dani Haroját?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kezdek megilyedni. A bullitról is kell tudni hasonlókat, vagy mindenki csak akkor közli velem, mikor viszem mûtétre?!?!

Merevvázrulez!!!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Tuti nem jönne... Gázanyósrulez!!! :mad: Akkor szurkolok, hogy lól sikerüljön és szép legyen a mûtét és annak helye...

Sikerülni fog mert össze lehet heggeszteni csak tudod ami egyszer eltört..
Fõleg ha rm7.
Majd a csapágyak fognak még szétmenni;)azok jó szarok benne.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tuti nem jönne... Gázanyósrulez!!! :mad: Akkor szurkolok, hogy lól sikerüljön és szép legyen a mûtét és annak helye...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokk, én nem voltam nálad, nem tudtam, hogy ekkora szeparáltságban élsz.. mindenesetre egyedül ne költözz el, csak ha megy a csajod is

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Pántya ma viszi hegesztõhöz...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De ezeket most mind megcsinálhatom szabadon... Mert nekem most külön ajtóm van, külön WC-m, külön fürdõm, külön konyhának nem nevezhetõ minikonyhám, és oda senki sem jön, csak néha csajom... :D De átgondolom.