Jó éjt! LL: aludj jól!!!
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Írta 2005. május 08. - 01:27
Jó éjt! LL: aludj jól!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. május 08. - 01:24
és légzsák? szép álom...
ez egy 1.6 régi fapados swift volt...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. május 08. - 01:21
De ez olyan furcsa.... hogy min múlik, hogy mikor kötöd be magad, meg mikor nem, és mennyi múlik rajta... Vazz, valaki 50-nél meghal, mert nem volt bekötve, valaki meg 180-nál nem, mert kiesett, aki meg be volt kötve, az meg 180-nal ment a fának... Az Öreg kifürkészhetetlen útjai...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. május 08. - 01:14
(ez volt a hivatalos verzió)
Írta 2005. május 08. - 01:12
Írta 2005. május 08. - 01:10
most öszinte legyek, vagy......... ?!
Írta 2005. május 08. - 01:06
Írta 2005. május 08. - 00:12
a fényképezõm lett totálkár mert kirepült a zsebembõl, dehát biztosító bácsi muszáj lesz benyelni...
Bár a mentõs aztmondta biztos, ami biztos alapon majd sétáljak el dokihoz, emrt a fejtámlát azért megfeejltem és hát kissé hasogatott a fejem, emg most is kicsit, de beutdom a sokknak ? :/
majd hétfõn doki..
Írta 2005. május 08. - 00:02
Írta 2005. május 07. - 23:54
Nemrég újjászülettem, lett egy újabb születésnapom.
unokahugoméknál voltam ballagáson és hazafelé az unokabátyám hozott.
és a sikondai elágazás elõtt majdnem meghaltunk.
Persze, mondhatjátok, azt hogy túlzás, de sajnos nem.
egy 4-es baleset teljesen ártatlan résztvevõi voltunk, mégis nem akarták elhinni, hogy mi, abból az autóból élve kiszáltunk.
Teszem, hozzá, hogy nemcsak élve, de mindketten szószerint karcolás nélkül!
Nem is igen tudom leírni, a lényeg az hogy eleve centiken mulhatott az életem, és unokabátyám hihetetlen reflexén/helyzetfelismerésén.
megmentette az életemet.
és nem csak õ, de az autó is. Milyen autó? Mivel a Renault-juk szervízben van ezért egy csere autó. pontosabban? egy régi Suzuki Swift
Inenntõl kezdve bárki bármit mond a Suzuki igenis autó! mert bár szarrá tört, de az életünket megfogta...
még nemtudom felfogni sajnos se feldolgozni. de kérlek titeket figyeljetek magatokra, a családra és úgy mindekire, akivel kapcsolatban vagytok.
Most tudom ezek nagyon elcsépelt dolgok, amiket írok, de.....
L_L akinek születésnapja van 04.15-én és 05.07-én
Írta 2005. május 07. - 21:37
Írta 2005. május 07. - 10:43
hehehe 12 órája nem volt hozzászólás, mosmeg egyszerre?
Aktuális civil
Írta 2005. május 07. - 10:43
Ma mi lesz?!
Írta 2005. május 06. - 22:56
Áh.
Voltam csajoméknál,aztán jól megittam sok sört.
Holnap mi lesz?
Mennék fotózni/videózni.
De ne korán.
Van Nordic Ride (ez nem túl hardcore) meg Re-Union (ez már azért jó) videjó.
Kiírhatom CD-re SVCD-nek aztán valahol...
Írta 2005. május 06. - 22:54
Ez egy ilyen hüly vetélkedõ? Hogy mindenki választ egy színt, meg formát és kié bírja legtovább?!?! Ez nekem nem tetszik... A bullitba nem reszel a gumi. Sose.
Mert be van horpasztva a tám/láncvilla a lengõkar ugyanolyan flexy, sõõõõõt.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. május 06. - 22:33
Csak nehéz lesz kibírni estéig, hogy le ne lõjjük poént. Jó kis szocreálos gázmaszkok
Úgy nézek ki benne, mint egy hangyász
elég erõsen kell levegõt venni, meg párásodik is kicsit... tegnap voltam benne bringázni. Csak a körnéyken, de azért néztek, hogy ki ez a barom...
annyi szúnyog volt, még jó, hogy vittem
Írta 2005. május 06. - 22:22
addig krankedet hallagtaok
gázmaszkot én is viszek,valmire jó lesz
Pántyával nemrég beszéltem és hegesztõ szépen megcsinálja a vázat,Lóri volt megnézni hogy kéne megcsinálni és jó lesz.
hm..
voltam futni magyarürüg-kotháztér-haza
de most végképp nem vagyok álmos...
jajaj
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. május 06. - 22:02
Ez egy ilyen hüly vetélkedõ? Hogy mindenki választ egy színt, meg formát és kié bírja legtovább?!?! Ez nekem nem tetszik... A bullitba nem reszel a gumi. Sose.
Osztálykirándulni meg jó! És tetszik a gázmaszktéma...
Persze mert a bullit nem mozog.
Írta 2005. május 06. - 21:57
Osztálykirándulni meg jó! És tetszik a gázmaszktéma...
Írta 2005. május 06. - 21:46
Szerváltunk gázmaszkot, felhúzunk "military" cuccot, és jól megijesztjük ezeket a barmokat
Alig várom
Mire nem jó egy Toblerone-os doboz! Arra csavartam fel a spárgát
Én is úgy hallottam, hogyha RM7 eltörik (megtörtént) akkor Intense vázat vesz, ha azt is eltöri abbahagyja bringázást... ilyesmit hallottam...
ezek után: RM Quake rules, na meg persze sherman

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére