Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah mi lesz ma?!

Shoshnak megint egy nagyobb respect

majd ha nagy leszek én is ijen erõs szeretnék lenni

telóba meg töltöttem még kis olajat aztán igy hátha jó lesz(jobb)

szóval ma mikori indulás?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Kösz Dig! Ezt nem is láttam.
Különben mindenki elment tekerni ebben a jó idõben, kis buzik?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Elnézést-elnézést! Ez a 2. hely úgy 2. hely, ahogy az én tavalyim, vagy igaziból?
Ha igazi, akkor massive respect!

Így:http://d-eyes.pganet...ep=dscf1150.jpg
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Elnézést-elnézést! Ez a 2. hely úgy 2. hely, ahogy az én tavalyim, vagy igaziból?
Ha igazi, akkor massive respect!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ööö

csókolom

gratulálunka shoshinak mert izé

szóval

na

köszönömafigyelemt.

csókolom.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na itten vannak a képek:
Szombati pályabejárós sörözés
Shoshinak drukkolós versenynézés
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja, és azt hallottuk, hogy Dalma faszásan nyomta... Szal gratula neki... ;) Defektes ugratás rulez!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez egy rinyapina droid... Pfff... Ha ezt megtudja a csajom, nem lesz egy jó darabig semmi... :mad: Gondolhj bele, ha ez az ité még lakot is tud váltani. És megrakod, de egyszer csak egy ocsmány ûrbuzi mellett ébredsz. Most nincs hányingered?!?!?! Ehhh... Ráadásul, ha nincs csajos dolog, akkor szar jegyeim lesznek a vizsgákon. Nem olvastátok, amit belinkeltem?!?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
http://www.sexnfun.n...05/bailing.html
Tessék erre rejszolni bebaszva
SW-bõl kivágott playboy pina.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Pumpa nincs, teló van. Fan nincs. De fán van. Egy macska. Után nincs, ride van. Kaja is van. Telegyomros tekerés viszont nincs. Van viszont egy kis izé a fogaim között, ami b@ssza az agyam, mert nem jön ki. Vajon tudta-e az a kis dög, hogy az lesz élata értelme, hogy engem szivasson?!?!?! Mert akkor szövetkezhetett volna a tesóimmal.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah látom sikerül egy ujabb SW fant találni

öröm

holnapi ride hogylesz!?
én valmi ebéd utánról tudok

ha valakinek van telópumpi akor elõtte beugranék hozzá...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mivan Kokk? jólbebasztál egyedül a tv elõtt, sárgásszürke atlétában? Hehehe...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Focinap sose nics... Az olyan hülye játék. Fölülrõl nézve olyan, mintha egy miniklónsereget figyelnél, miközben belebámulva a hosszan exponáló masinádba azt vennéd észre, hogy a kis klónok épp egy neuron hálózatot szimulálnak, amelynek pont 2 beneti és 22 kimeneti egysége van, amit két bíró és 22 játékos próbál megszemélyesíteni, nem sok sikerrel... :D

És neked is gratula, mert mi csak a bûzlõ szuvasfogak kifelé tátongó szánkat járattuk... De igyekeztünk frappáns odaszólásokkal színesebbé tenni az igen lapos hangulatot... Majd csak megtudjuk, hogy alakváltás nélkül ki is rejtõzik lényed mögött és akkor majd neked is tudunk kiáltani jól! ;)

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Én is gratula Shosi!!! Nem tudom hogy csináltad, de megalázó volt. :-))))

Tomi, képeket én is néznék.

És azért félelmetes volt ahogy Shosinak szurkoltatok! Olyan volt mintha behúzták volna a féket a bringámon. :-))

Na, jóéjt, holnap focinap van.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Részemrõl még mûködhet is a dolog, mert most tetszett ez a csillag invázió sok romboló lepusztítjuk a galagszist és összefog a sok dzsedi hogy ez ellen jól megvívja kicsin gigantikus harcát a világító ceruzaelemes láthatatlan tintát kibocsájtó érdekes plazma vívó eszközükkel, de jönnak a mindnféle olyan izék, amik gyorsak, meg erõsek, de a sörök hatására nevüket feledtem és egyszercsak átváltozóképességû hímringyók lettek, akik borzasztó rohammal lealázták a sperma puttonyokat, de jött a szépséges tomb raider szökevény gyorsan harcolni tanuló szûzhártya és beszállt az írtózatos kínok közt vívott harcba, miközben holmi románc közbe jött és evégett egyben néztem szappanoperát és szadomazo thrillert... Ja és persze nem ám csak úgy tudni kell ezt, meg azt... Jaja, mindenki azt hiszi, hogy a tudás így, meg úgy. Lófaszt!!! Bölcsesség kell!!! Az a trendi, megaszondta a Joda. Aki ám kicsi, meg szaros, meg valami vitalinea mérgezést kapott, mert fullon foszöld volt, meg pattogott, mint a nikkelbolha, de az jött át, hogy õ a nem sötét erõk oldalán van, ami ha nem a túloldalon találtatik, akkor ideát. Nagyon izgultam ám! Na, szal megnézhetjük azt az izét, csak legyen hasolóan sok sör...

Hehe... Elég gyors voltam, hogy eszeveszetten elszaladjak pissantani és még jelezzem is, ugyan azon hozzászólásban, amit egy kissebb hadseregnyi nanomásodperccel ezelött követtem el. Vazz, egy heréjû kopasz dzsedi fénykard polírozó leszek...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
holnap tekerés elõtt Ákos ha jösz vagy ha nem és jó neked akor kimennék egy teló pumpálásra
olajból töltök kicst többet hogy jobb legyen

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
GRATULA SHOSHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉS NÕVÉRJEM IS EZT ÜZENI ;)

holnap tekerés!?
töltök plusz oljat aztán hátha em fut hamar ösze a teló

nah holnap!?

épp reklám van

19.én 0001kor Star Wars plázában!?
vaélakinek kedve?!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Íg is van!
Gratulálunk Shoshi!
Nemcsak az ezüsthöz, hanem a bátorsághoz is, hogy el mertél indulni ezen az embert próbáló viadalon. Nekem nem volt hozzá merszem...
De sajnos az egyik videó nem rögzült a gép memóriájában. Na mindegy a többi azért jó lett, majd csinálok jó kis CC-s videót :D
Meg képeket is rakok fel hamarosan....
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Gratulálok Shoshi!! :impra: Remélem értékeled, hogy neked volt a legnagyobb szurkolótáborod... :D Képeket rakjatok fel!

Ma hazamentem és gondoltam egyet, megnéztem mi zörög a telóban... kicsavartam a kupakot a bal szár tetején, és meglepve tapasztaltam vmiféle sárga gumireszeléket, aztán kiderült, hogy az egyik elasztomer baszódott el, sztem vmi fölös buborék volt benne, mert igencsak szétmállott belül, úgyhogy takarithattam ki. Most jó, igaz puha, mert a pirosakat kellett visszaraknom. Nah, ennyi. Ja, és egyre jobban megyek felfelé. És ennek örülök! :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Szal módosítok: Este valami? Sörözés valahol, ahol van TV, mert lesz a Csillagok háborúja és flesh lenne megnézni, meg piálni...

fasz vagyok,
ugyanis nekem csak annyi maradt emg a fejemben, hogy este, söröztök valahol..
az otthonülést elfeledtem... :shit:
ezér kerestelek kölyök, hogy merre vagytok, de aztán Ákos megmondta a tutit ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda