Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. May 16. - 09:54

Shoshnak megint egy nagyobb respect
majd ha nagy leszek én is ijen erõs szeretnék lenni
telóba meg töltöttem még kis olajat aztán igy hátha jó lesz(jobb)
szóval ma mikori indulás?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. May 16. - 09:38

Különben mindenki elment tekerni ebben a jó idõben, kis buzik?
Posted 2005. May 16. - 09:28

Elnézést-elnézést! Ez a 2. hely úgy 2. hely, ahogy az én tavalyim, vagy igaziból?
Ha igazi, akkor massive respect!
Így:http://d-eyes.pganet...ep=dscf1150.jpg
Posted 2005. May 16. - 09:26

Ha igazi, akkor massive respect!
Posted 2005. May 16. - 00:28

csókolom
gratulálunka shoshinak mert izé
szóval
na
köszönömafigyelemt.
csókolom.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. May 16. - 00:21

Posted 2005. May 16. - 00:07

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. May 16. - 00:03

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. May 15. - 23:58

Posted 2005. May 15. - 23:53

Posted 2005. May 15. - 23:47

öröm
holnapi ride hogylesz!?
én valmi ebéd utánról tudok
ha valakinek van telópumpi akor elõtte beugranék hozzá...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. May 15. - 23:46

Aktuális civil
Posted 2005. May 15. - 23:35

És neked is gratula, mert mi csak a bûzlõ szuvasfogak kifelé tátongó szánkat járattuk... De igyekeztünk frappáns odaszólásokkal színesebbé tenni az igen lapos hangulatot... Majd csak megtudjuk, hogy alakváltás nélkül ki is rejtõzik lényed mögött és akkor majd neked is tudunk kiáltani jól!

Posted 2005. May 15. - 23:29

Tomi, képeket én is néznék.
És azért félelmetes volt ahogy Shosinak szurkoltatok! Olyan volt mintha behúzták volna a féket a bringámon. :-))
Na, jóéjt, holnap focinap van.
Posted 2005. May 15. - 23:05

Hehe... Elég gyors voltam, hogy eszeveszetten elszaladjak pissantani és még jelezzem is, ugyan azon hozzászólásban, amit egy kissebb hadseregnyi nanomásodperccel ezelött követtem el. Vazz, egy heréjû kopasz dzsedi fénykard polírozó leszek...
Posted 2005. May 15. - 22:49

olajból töltök kicst többet hogy jobb legyen
Posted 2005. May 15. - 22:17

ÉS NÕVÉRJEM IS EZT ÜZENI

holnap tekerés!?
töltök plusz oljat aztán hátha em fut hamar ösze a teló
nah holnap!?
épp reklám van
19.én 0001kor Star Wars plázában!?
vaélakinek kedve?!
Posted 2005. May 15. - 22:07

Gratulálunk Shoshi!
Nemcsak az ezüsthöz, hanem a bátorsághoz is, hogy el mertél indulni ezen az embert próbáló viadalon. Nekem nem volt hozzá merszem...
De sajnos az egyik videó nem rögzült a gép memóriájában. Na mindegy a többi azért jó lett, majd csinálok jó kis CC-s videót

Meg képeket is rakok fel hamarosan....
Posted 2005. May 15. - 21:48

Ma hazamentem és gondoltam egyet, megnéztem mi zörög a telóban... kicsavartam a kupakot a bal szár tetején, és meglepve tapasztaltam vmiféle sárga gumireszeléket, aztán kiderült, hogy az egyik elasztomer baszódott el, sztem vmi fölös buborék volt benne, mert igencsak szétmállott belül, úgyhogy takarithattam ki. Most jó, igaz puha, mert a pirosakat kellett visszaraknom. Nah, ennyi. Ja, és egyre jobban megyek felfelé. És ennek örülök!

Posted 2005. May 15. - 21:32

Szal módosítok: Este valami? Sörözés valahol, ahol van TV, mert lesz a Csillagok háborúja és flesh lenne megnézni, meg piálni...
fasz vagyok,
ugyanis nekem csak annyi maradt emg a fejemben, hogy este, söröztök valahol..
az otthonülést elfeledtem... :shit:
ezér kerestelek kölyök, hogy merre vagytok, de aztán Ákos megmondta a tutit

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda