Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
toljad neki!!

a képeket Tomi !!!!!!!!!

:D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
dzseszokés

maj dohlnap a bótba megnézem mien autók vannak...

bár én terepjáró feé hajlok inkább...

de az is tetszik..

képeket meg gyorsan reggel megnézem mert hulla vagyok és nagyon szerelmes!!!!!!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Holnap este (azaz szombaton) az újhegyi végállómáson fogok driftelni.ehe
Na léetöltöm a kééépekekrt
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Bubapoén:
Jövök hazafele, már Magyarürögi vége fele járok, erre hallgatózok mi zümmög. Hehe, a subaru-t elfelejtettem kikapcsolni....
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szétautózták az összes kisautómat a kötsögök.
Csajom meg barátnõje jól bebasztak hehe.
Én is, megaheheh.
Film, fotó, gigahehe
Hazafele Ferencesek sztrít 50km/h, keménycsávó nemmozdulbe, kicentizem, sikonyálás.
Fáradt vagyok.
Autók is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát mert hama elmeneteetek

mi még játszódtunk van kép is róla

meg subaruval mentem :)váááá jóóó

kéne nekem is

holnap én aszem maradok és elmegyek jákobhegyre..
vagy alszok és akármi...

holnap ha van oylan turnus hogy délelõtt és max 2ig akor jövök ha nem az sem baj

nah bééke

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a faszér mentél el olyan korán? hova siettél?
volt kisautózás, meg majdnem nagy autó elüt kisautó dolgot is...

én most értem haza.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja, nekem is, de vazz, nem kisautóztunk. Szétvet az ideg... Akkor meg minek cipeltem a cuccost? He? Pfff...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
namiafaszvan?
asszem le kéne feküdnöm...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja, szal a mai rendõrös sztori mégsem került föl, de akkor azoknak, akik nem oldottak meg elég feladatot és azt hiszik, hogy a való világban van, annak üzenem, hogy ne menjen ma biciklizni... (õõõ tegnap) mert ott voltak a fakabátok...Még épp idõben... :D

Holnapot meg megtárgyaljuk, de lehet, hogy Wuff megkérnénk téged kis szívességre, mert Csikós is jönne mag a bringája, de nem tudjuk megoldani a miénket együtt, meg ugye nálam van Zap is, szal majd ha kell átcsoportosítunk, de majd lehet, hogy kéne vinni valakit, oks?!?! Kössz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
brrr
utálom a borsot szedni/pucolni,d e elginkább hazahozni félkézzel...

valamelyik versenyzõnek fel tudok ajánlani kölcsibe 2db akksit.
megmosakszom, aztán vissza öreganyámhoz túrótortát enni, oszt' majd téren taláxunk ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

a látogatottságh köszönhetõ annak, hogy néha 20 mp-enként frissítek, mer unom magam az irodában? vagy tényleg mindenki idejön szórakozni?

Hát nem a frissítés okozza. Ezt ki is próbáltam.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
a látogatottságh köszönhetõ annak, hogy néha 20 mp-enként frissítek, mer unom magam az irodában? vagy tényleg mindenki idejön szórakozni?

Émmeg feladtam a feladnivalót, miután elmagyaráztam a postáscsajszinak, hogy mit takar az EMS, mennyit biztosít és mennyibe kerül. Megint én éreztem magam köcsögnek, hogy többet tudok, mint õk. :(

Meg ha akartok igazmondó embert hallani, parkoljatok a Pátria melletti fizetõsben és ne fizessetek, hanem találjatok ki hülye sztorikat, vagy cseszegessétek a parkolóõr skacot. talán nektek is jól megmondja, mekkora szaralakok vagytok.. :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hívj csak, majd modnom... PG max nézni...

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
hi>
hogy ti mennzire pihentek vagytok. A kisautozás már ... na inkább be se fejezem.

AW: én is kimennék Komlóra, meg szerintem a wundermatyi is. én még talán bringát is viszek. Indulni persze nem tudok, mert nincs bukom.! Vagy inkább egy tura itthon? ja persze te nem viszel bringát.

Valaki majd magyarázzátok el hova kell menni, holnap csörgök mondjuk Kokknak vagy Ákosnak, ma már nem nagyon fogok forumot olvasni. OK??

PG megy komlora?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

L.L.:
Gondolom valamikor 8-9 körül kezdõdik a gumifüstölés...

Nem találom az Impimet :cry:
de azért nézõ/bíróként számoljatok velem.
akkor olyan 8-negyed9felé tér felé?! ;)

(most meg el zöldborsót szedni)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Látogatottságban is igencsak jól állunk. Nem kapunk tortát a kiemelkedõ teljesitményért? mindegy. Lesz névjegykártyám. Még sose volt igazi névjegykártyám.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja, mondjuk 8, illetve mivel csak ittas állapotban játszható ez a game... inkább 9... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zap:
Húbazzeg, ez már tényleg para... Mondjuk innen nem nagyon törölnek (azt a 10 oldalt az elején nem számolva...), szóval tudunk fejlõdni. Meg aztán mink fazsa dzserekek vadzsunk.

L.L.:
Gondolom valamikor 8-9 körül kezdõdik a gumifüstölés...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Én továbbra sem tudom mikor lesz kisajutózás...
de most el