a képeket Tomi !!!!!!!!!
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Írta 2005. június 04. - 01:28
a képeket Tomi !!!!!!!!!
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. június 04. - 01:28
maj dohlnap a bótba megnézem mien autók vannak...
bár én terepjáró feé hajlok inkább...
de az is tetszik..
képeket meg gyorsan reggel megnézem mert hulla vagyok és nagyon szerelmes!!!!!!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. június 04. - 01:20
Na léetöltöm a kééépekekrt
Írta 2005. június 04. - 01:15
Jövök hazafele, már Magyarürögi vége fele járok, erre hallgatózok mi zümmög. Hehe, a subaru-t elfelejtettem kikapcsolni....
Írta 2005. június 04. - 01:13
Csajom meg barátnõje jól bebasztak hehe.
Én is, megaheheh.
Film, fotó, gigahehe
Hazafele Ferencesek sztrít 50km/h, keménycsávó nemmozdulbe, kicentizem, sikonyálás.
Fáradt vagyok.
Autók is.
Írta 2005. június 04. - 01:09
mi még játszódtunk van kép is róla
meg subaruval mentem :)váááá jóóó
kéne nekem is
holnap én aszem maradok és elmegyek jákobhegyre..
vagy alszok és akármi...
holnap ha van oylan turnus hogy délelõtt és max 2ig akor jövök ha nem az sem baj
nah bééke
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. június 04. - 01:05
volt kisautózás, meg majdnem nagy autó elüt kisautó dolgot is...
én most értem haza.
Írta 2005. június 04. - 00:47
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. június 04. - 00:37
Írta 2005. június 04. - 00:07
Holnapot meg megtárgyaljuk, de lehet, hogy Wuff megkérnénk téged kis szívességre, mert Csikós is jönne mag a bringája, de nem tudjuk megoldani a miénket együtt, meg ugye nálam van Zap is, szal majd ha kell átcsoportosítunk, de majd lehet, hogy kéne vinni valakit, oks?!?! Kössz!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. június 03. - 19:20
utálom a borsot szedni/pucolni,d e elginkább hazahozni félkézzel...
valamelyik versenyzõnek fel tudok ajánlani kölcsibe 2db akksit.
megmosakszom, aztán vissza öreganyámhoz túrótortát enni, oszt' majd téren taláxunk
Írta 2005. június 03. - 18:54
Hát nem a frissítés okozza. Ezt ki is próbáltam.a látogatottságh köszönhetõ annak, hogy néha 20 mp-enként frissítek, mer unom magam az irodában? vagy tényleg mindenki idejön szórakozni?
Írta 2005. június 03. - 17:41
Émmeg feladtam a feladnivalót, miután elmagyaráztam a postáscsajszinak, hogy mit takar az EMS, mennyit biztosít és mennyibe kerül. Megint én éreztem magam köcsögnek, hogy többet tudok, mint õk.
Meg ha akartok igazmondó embert hallani, parkoljatok a Pátria melletti fizetõsben és ne fizessetek, hanem találjatok ki hülye sztorikat, vagy cseszegessétek a parkolóõr skacot. talán nektek is jól megmondja, mekkora szaralakok vagytok..
Aktuális civil
Írta 2005. június 03. - 17:39
Írta 2005. június 03. - 17:13
hogy ti mennzire pihentek vagytok. A kisautozás már ... na inkább be se fejezem.
AW: én is kimennék Komlóra, meg szerintem a wundermatyi is. én még talán bringát is viszek. Indulni persze nem tudok, mert nincs bukom.! Vagy inkább egy tura itthon? ja persze te nem viszel bringát.
Valaki majd magyarázzátok el hova kell menni, holnap csörgök mondjuk Kokknak vagy Ákosnak, ma már nem nagyon fogok forumot olvasni. OK??
PG megy komlora?
Írta 2005. június 03. - 16:03
L.L.:
Gondolom valamikor 8-9 körül kezdõdik a gumifüstölés...
Nem találom az Impimet :cry:
de azért nézõ/bíróként számoljatok velem.
akkor olyan 8-negyed9felé tér felé?!
(most meg el zöldborsót szedni)
Írta 2005. június 03. - 15:50
Írta 2005. június 03. - 15:36
Írta 2005. június 03. - 15:25
Húbazzeg, ez már tényleg para... Mondjuk innen nem nagyon törölnek (azt a 10 oldalt az elején nem számolva...), szóval tudunk fejlõdni. Meg aztán mink fazsa dzserekek vadzsunk.
L.L.:
Gondolom valamikor 8-9 körül kezdõdik a gumifüstölés...
Írta 2005. június 03. - 15:11
de most el

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére