Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. June 06. - 19:54

The life is short, ride more!
Posted 2005. June 06. - 19:46

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. June 06. - 19:46

Posted 2005. June 06. - 19:36

És stinkymaci van egy 05-ös 888 rc villám.
a lábán van egy matrica ami a 04-es 888-on még nem volt rajta mégpedig hogy a csavarokat MAXIMUM 6+-1 Nm-el szabad meghúzni ha többel vagy kevesebbel teszed problémák léphetnek fel..
ugye ugye..
Posted 2005. June 06. - 19:19

nekem is ilyen progam volt hogy sw3,sin city...jó volt mindkettõ
Zapa,nem tum éngemet mért nem baszogattok,pedig tök ismeretlenül mentem oda hozzátok kb egy ével ezelõtt mikor dörmörkaunál álltatok pántyával meg Shoshék meg ey kona meg narisárga villás srác...
aztán azóta beépültem nagyából ugy érzem...
és nem azért nem baszogatnak mert jól írok anemr mert õrült vagyok és tökönrugok valkit

nah meghirdettem egy csomó cuccomat lehet venni-vinni
Dalma+Zsolo+Dig+Iljics+Tam meg ugye félig fórum tag mert szeressük õket...
nincs itt semmi féle kisajátítás...
fél pécsi társaságot nem is ismerem,aztán lehet lenyomank trökközés közben a fis-fos gépekkel...
nah kiscsávó szól...
jha és ha kivág elétek autós zebrán lehuzott ablakkal köpjetek be a résen...
nekem nem sikült...
jó az a váz tuti
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. June 06. - 19:10

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. June 06. - 18:59

:bananadan
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. June 06. - 18:58

Posted 2005. June 06. - 18:57

faszom..
maradjunk annyiban, hogy elmentem autómentözni németbe...
szerdán back !
aztán nem összeveszni

a kifágos az egy aljas lángos és fánk keverék-féle
Posted 2005. June 06. - 18:56

Posted 2005. June 06. - 18:54

Ezt zsolo megosztotta velem, gondoltam megosztom veletek...
....................Pécs, pécsiek, este, mi...................
Posted 2005. June 06. - 18:53

bocs @ all és ha még ist találtok please ne szolyatok tudom hogy nem tudok normálisan irni....
Posted 2005. June 06. - 18:50

Posted 2005. June 06. - 18:49

http://www.santacruz...ycles/nomad.php
ezt nekem de nagyon!!!
huhh ez nagyon nyakatekert váz..
bár annyira rossz nem lehet

Posted 2005. June 06. - 18:49

Konáskiscsávó: ezentúl olvasd vissza a köcsög postjaidat, mielött rányomsz a mehet-re, mert borzalmas a helyesírásod... Vagy költözz össze Mogyival és akkor megdumálhatjátok a sok hülyeségeteket és nem kell leírni, ami nagyon nem megy, ráadásul minket is megkíméltek...

Posted 2005. June 06. - 18:46

Ami érdekes: a Márió is 17 éves, õ is diszlexiás, mégse ugatja senki, vajh miért?
segítsek? mert nem paraszt a tetejébe, aki paranoid módon azt képzeli, hogy õ szarta a világot és mindenki bele akar lépni, hogy szerencséje legyen...
Uff.
és ez nem arról szól, hogy ez a mi topicunk lenne. soha nem küldött el innen senki, csak azért mert ideírt. Sõt. De annyi kérés már hadd legyen, hogy legyen már egy szint, amit ha nem érünk el, ne nekünk álljon feljebb, ha beszólnak. lehet normálisan is létezni.
Aktuális civil
Posted 2005. June 06. - 18:44

Posted 2005. June 06. - 18:39

ps.
zap milyet keresel a kerházba nagyon jo drotom van a nokiások hoz szerintem 2 nap alltta bármilyen telot le tudnék hozatni(nokiák közül).........
jajj vazze, legyen már ekkora arcod, hogy te vagy a normál, más meg abnormál, aki szól hogy beböfögtél valamit,ami sehova sem tartozott. Megint mi vagyunk a bunkók, nem? Meg se próbálsz normálisan válaszolni....
Ecsém, régen húzott fel valaki is a fórumon, de neked sikerült. Tod mit? húzzál is a fórumnak errõl a részérõl, ha már így felvetetted. És mielõtt megkérdeznéd: nem, nem veled van a baj, hanem a paraszt stílusoddal...
ja és ez a Stinkygyereknek szólt, nem a Dignek, vagy a Kölöknek.
(ehh én is tudok összevissza írni, de ez már sok. Fõleg, hogy egésznap szájbakúrt telefonok után szaladgálok, mert kábé 3 féle szart néztem ki, ami vagy normál színben nincs, vagy nem lehet kapni.)
Posted 2005. June 06. - 18:39

nah ma nem csináltam semmit,csaj csajommal otthon...
Ákos,bocs kicsit elnéztema telfonárat a 630ra...
de a médiába nézz be mert vannak olcsón jót tipusúak.
http://www.santacruz...ycles/nomad.php
ezt nekem de nagyon!!!
ha lenne konám akor biztos elmennék a találkozóra.
de mivel sak azt nyomják ekkora márketingel igy nem hiszem hogy scottos találkozo,yeti,santa lenne...
valamikor egy tekerés?!
most már a járdán is büntetnek a rendõrök,meg zebrán majdnem elütött egy köcsög fehér senices...
szóke csaj mellete meg a haverja pont jött melletem.
csaj szól hogy vigyázz a srác meg ugyan!
nekinentem kicst az ajtajának,mondom na most mi lesz,a jó kurva anyádat!?
az meg csak vágta a pofákat és mondogatta hogy na most mi lesz kissé gúnyosan...
Dig féle Szétverem aa fejedet ordítással továbbáltunk
van bikkmag
nekem nincs
meg nyár közepén végén lesz uj váz...
sajna
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!