Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Sztem meg érzéssel kell meghúzni a csavarokat és nem hatméteres imbusszal. Mellesleg megvan a gyanúm, hogy nem minden háztartásban van nyomatékkulcs, amivel meg lehet húzni 6+-1 nm-rel.

The life is short, ride more!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szóhoz sem jutok...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

stinky2003

stinky2003

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
hát jah de mondom én ugy olvastam, mindegy de a marzosik is azt irták visza hogy 10nm ^^, tök mindegy de már javitot mert most a ment szakad elöb meg mit az anyag eltörik most már van benne egy kis persely^^

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Szeretlek titeket és mivel ott élnek rokonaim így félig földi vagyok, fõleg hogy Andrew Wolf itt lakik mellettem:D

És stinkymaci van egy 05-ös 888 rc villám.
a lábán van egy matrica ami a 04-es 888-on még nem volt rajta mégpedig hogy a csavarokat MAXIMUM 6+-1 Nm-el szabad meghúzni ha többel vagy kevesebbel teszed problémák léphetnek fel..
ugye ugye..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
huh mik vannak tt amig hírdetéseket böngészek megint megtelik egy oldal..

nekem is ilyen progam volt hogy sw3,sin city...jó volt mindkettõ

Zapa,nem tum éngemet mért nem baszogattok,pedig tök ismeretlenül mentem oda hozzátok kb egy ével ezelõtt mikor dörmörkaunál álltatok pántyával meg Shoshék meg ey kona meg narisárga villás srác...

aztán azóta beépültem nagyából ugy érzem...

és nem azért nem baszogatnak mert jól írok anemr mert õrült vagyok és tökönrugok valkit ;)

nah meghirdettem egy csomó cuccomat lehet venni-vinni

Dalma+Zsolo+Dig+Iljics+Tam meg ugye félig fórum tag mert szeressük õket...
nincs itt semmi féle kisajátítás...

fél pécsi társaságot nem is ismerem,aztán lehet lenyomank trökközés közben a fis-fos gépekkel...

nah kiscsávó szól...
jha és ha kivág elétek autós zebrán lehuzott ablakkal köpjetek be a résen...
nekem nem sikült...

jó az a váz tuti

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csak még nem automatikus figyelni a lapot... :D Sok a link ebmerke errefelé... Hehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Ezt zsolo megosztotta velem, gondoltam megosztom veletek...

:D
Azért küldtem át mert veled beszéltünk errõl... A dalmaMag nyilvános. És free (még :D)
Mivel itt élünk valszeg sûrûn fogtok benne szerepelni (pld ott a topik a linkek közt)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
fehér Iveco angyal
:bananadan
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Üdv!! Jó sárgaangyalozást!!! :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
na csóközön elmentem (bazz hova is? mit mondott?) öö nem Karlsruhe, de valami hasonló...
faszom..
maradjunk annyiban, hogy elmentem autómentözni németbe...
szerdán back !

aztán nem összeveszni ;)

a kifágos az egy aljas lángos és fánk keverék-féle

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Te én nem kerestem, de találtam egyet. Csak tudnám mi az... a kifágos.. :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
De törekedhetsz rá, mint mi és nem kifágosokat keresünk, mint te...

Ezt zsolo megosztotta velem, gondoltam megosztom veletek...

....................Pécs, pécsiek, este, mi...................

stinky2003

stinky2003

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
jo van oké normális leszek csak mondom hogy kicsit oda vagyok mert ma tudtam meg hogy holnap reggel kell el menyek ki slovákiába motorozni egy olyan motorral amivel még sose mentem.....

bocs @ all és ha még ist találtok please ne szolyatok tudom hogy nem tudok normálisan irni....

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Én nem mondta, hogy paraszt vagy.A csákó tényleg hülyeségeket ért én is szeretnék vlahová végre tartozni a forumon.Eddig nem basztattam senki és nem is akarok.Tudom, hogy még fiatal vagyok és nem lehetek ennek a társaságnaka tagja .
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

http://www.santacruz...ycles/nomad.php
ezt nekem de nagyon!!!

huhh ez nagyon nyakatekert váz..
bár annyira rossz nem lehet ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vááááá!!!! Zapot, Shoshi, Wuffot, Mettyút, LLt, dnlt, Tomyt, Máriót, Zsolot (és tiszteletbeli tagunkat Diget...) akarom itt látni!!! :D

Konáskiscsávó: ezentúl olvasd vissza a köcsög postjaidat, mielött rányomsz a mehet-re, mert borzalmas a helyesírásod... Vagy költözz össze Mogyival és akkor megdumálhatjátok a sok hülyeségeteket és nem kell leírni, ami nagyon nem megy, ráadásul minket is megkíméltek... :D:D:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
természetesen ÉN voltam a nagypofájú és természetesen ezekután elnézést kértem.
Ami érdekes: a Márió is 17 éves, õ is diszlexiás, mégse ugatja senki, vajh miért?

segítsek? mert nem paraszt a tetejébe, aki paranoid módon azt képzeli, hogy õ szarta a világot és mindenki bele akar lépni, hogy szerencséje legyen...

Uff.

és ez nem arról szól, hogy ez a mi topicunk lenne. soha nem küldött el innen senki, csak azért mert ideírt. Sõt. De annyi kérés már hadd legyen, hogy legyen már egy szint, amit ha nem érünk el, ne nekünk álljon feljebb, ha beszólnak. lehet normálisan is létezni.

Aktuális civil

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Szerintem jó buli lehet a kona találkozó,én is megyek.De nem nagyon értem azt a malis cuccot.Ahogy látot a topicon van 1 társaság aki elég összeartó( amitén jónak tartok) és ez az õ topickjuk.Persze más is jöhet ide, de ha basztatnak azt csak is magadnak köszönheted.Írjál normálisan ne pedig mindenféle hülyeséget.Én nem ismerlek téged lehet, hogy tök jó fej gyerek vagy de itt hülyeségeket irkálsz.Én sem vagyok éppen a pécsi topic kedvence de eddig még nem szlótam be senkinek, pedig engem többet csesztetnek mint téged.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

stinky2003

stinky2003

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
csak mondom hogy ha meg várom hogy le menjen egy téma ugyis egy ujat kezdenek nem??akkr lenne értelme várni??? szerintem nem meg csak azért vagyok ilyen ideg bajos ezen térn mert jo régen mikor voltam akkor valamejik nbagy pofás bastatot az irásom mita nahát lehet hogy nem tudom magyarul jo irni mert dis bisz baszom van meg ovodába tanultam meg magyarul meg ezek és kicsit idegesitö volt hogy egyszrüne nem tutam ugy hagyni és nem bele szolni ha be szol attol nem lesz jo én bocsánatot kérek csak kicsit ideg bajos vagyok mostanába de hozá teszem akkoriba az az iletö nem volt bocsánat kérésre képes......... és csak azért irtam be a talit mert hogy ki jön mert egy fa házat csak 4 ember bérelhet ki és egynek meg a 2 éjszaka 24e és anyit nem akkarok ki adni inbkább öszeszedem.....

ps.

zap milyet keresel a kerházba nagyon jo drotom van a nokiások hoz szerintem 2 nap alltta bármilyen telot le tudnék hozatni(nokiák közül).........

jajj vazze, legyen már ekkora arcod, hogy te vagy a normál, más meg abnormál, aki szól hogy beböfögtél valamit,ami sehova sem tartozott. Megint mi vagyunk a bunkók, nem? Meg se próbálsz normálisan válaszolni....
Ecsém, régen húzott fel valaki is a fórumon, de neked sikerült. Tod mit? húzzál is a fórumnak errõl a részérõl, ha már így felvetetted. És mielõtt megkérdeznéd: nem, nem veled van a baj, hanem a paraszt stílusoddal...

ja és ez a Stinkygyereknek szólt, nem a Dignek, vagy a Kölöknek.

(ehh én is tudok összevissza írni, de ez már sok. Fõleg, hogy egésznap szájbakúrt telefonok után szaladgálok, mert kábé 3 féle szart néztem ki, ami vagy normál színben nincs, vagy nem lehet kapni.)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Hate!!Kill!!!Destroy!!!!!!

nah ma nem csináltam semmit,csaj csajommal otthon...

Ákos,bocs kicsit elnéztema telfonárat a 630ra...
de a médiába nézz be mert vannak olcsón jót tipusúak.

http://www.santacruz...ycles/nomad.php
ezt nekem de nagyon!!!

ha lenne konám akor biztos elmennék a találkozóra.
de mivel sak azt nyomják ekkora márketingel igy nem hiszem hogy scottos találkozo,yeti,santa lenne...

valamikor egy tekerés?!

most már a járdán is büntetnek a rendõrök,meg zebrán majdnem elütött egy köcsög fehér senices...
szóke csaj mellete meg a haverja pont jött melletem.
csaj szól hogy vigyázz a srác meg ugyan!
nekinentem kicst az ajtajának,mondom na most mi lesz,a jó kurva anyádat!?
az meg csak vágta a pofákat és mondogatta hogy na most mi lesz kissé gúnyosan...

Dig féle Szétverem aa fejedet ordítással továbbáltunk

van bikkmag

nekem nincs

meg nyár közepén végén lesz uj váz...
sajna

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!