Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jah.
Izé.
Szóval azt el is felejtettem mondani, hogy pár órával ezelõtt megrendeltem a DropIn 3-at....
Jeah.
Remélem péntekre itt van :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe... A társasgomat... :D

Zap: üdv itthon! (Én 2500 hozzászólás után változtál, de most megint csak törzsvendég vagy...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mostan mialófaszvan?
Elmentél nemtúlmesszire, vagy nagyon gyorsan jöttetek haza?
950m csúcs? Hát az nem túl magas, de azért onnan már érdemes lefele jönni.
És mi az a köcölle?

Shoshi:
Tényleg! Mi a lófaszt keresel az irodában? Vagy bennt van a titkárnõ is? hehe.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ez elég velõs volt! Vazz! Mijafaszt keresek én vasárnap az irodában???

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mi van kis buznyákok? Itt lógattátok a faszotokat egész hétvégén? :D
Mingyá tolok fel képeket, hogy mi merrefelé...
Gyorsmesélés: volt dugó, még dugó, sok kaja, még több kaja, kisvasút, õsemberbarlang, majomhang, 950m magas csúcs, megázás, az sokszor, iszonyat bringázni való helyek, foltos szalamandra, szauna, halott denevér, 4 órás hazaút ;) meg még csomóminden, de legfõképp dágvány és mindenféle köcölle.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Váááá... Shoshi, hol vagy már?!?!?! Totál bekattantam... :D Gyerünk, gyerünk... Siess már!!! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tõlem mozizhatunk... Szeretek mozizni...

Shoshi: itthon vagyok, csak csörrents, ha gép elött vagy és akkor bekapcsolom én is... ;) De félek, hogy túlságosan beleéltem magam...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nem csak azért, hogy növeljem a hozzászólásaim számát, de jövõ hétvégén nincs kedve valakinek Moziünnepezni?
El kell menni még 16 elõtt moziba, és a teljesárú jegy mellé kapsz 1 kuponfüzetet, amit 10 filmre lehet beváltani, amik így csak 320 Ft-ba kerülnek.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Há' mivanmá? Shoshi-nak miért kell hasonló ló? Vagy csak le akarja cserélni õ is?

Még nem játszottam a GTA SA-val, mert linux alatt nem akart feltelepülni, és még töltök le csomó mindent, nem akarok vindózt indítani. Marad a Vice City, meg a Colin 4. Na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ezt találtam csak, de ez butább...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Shoshi: Privi!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát te mit ittál?
Rosszabb vagy mint Márió... Hehe
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rgglt!

Vzzz, rsszbbk vgytk, mnt kckfj csprttrsm, nm krm tt s zt szrt lvsn. Lg bll slbn... Ks?!?!?! Hhhhhhh...

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Na, töltöttem Cedega 4-et, meg WineX.et. Most elõbb próbálkozok egyet a 3D kártyával...
Találtam NTFS support-ot RH9-hez!!!!!!!!!!

The life is short, ride more!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Valami régi 9.1-es Mandrake az alap, de alig maradt pár dolog, amit nem fordítottam újra. Pedig van fullos 10-esem is, meg DVD-s Suse, meg Debian-nal is volt már pár próbálkozásom, de mindig ehhez visszatértem. Pedig ez se tökéletes, de jól szét lehet barmolni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Háááát az én rendszeremben még lenne tuningolni való, hogy a FarCry menjen. Még kéne felraknom OpenGL-t, rendbe kéne raknom a fájlrendszert. Eddig nem ment a httpd, de most rájöttem, azé', mert a tux használta a portot... végre megy a localhost, meg így a samba...

Milyen disztribúciód van?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pedig a FarCry megy Cedega-val... (Wine kis directx tuninggal)
Nekem be vannak mountolva az ntfs partícióim is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hjaaaaaaa :D
nem az csak egy szokásos "beugrás" volt
aztán mehettem volna olaszba is, de faszomnak se volt kedve..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
(autómentõzés, vagy mi)

Akkor majd egyeztetünk...

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Tomi: igen ezzel már próbálkoztam, de: kernel is not supporting NTFS, ezt meg kernelfrissítéssel sem tudtam kiküszöbölni...
Namindegy, úgyse fogok linux alatt FarCry-t nyomni..., azért köszi!