Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na morning maffiozi!

Hát királyság volt a tegnapi terepkerékpározás! Nehezen vett rá a Kokka, mert jöttek a felegek, de úgy "leestünk" a hegyrõl, mint Steve Peat szokott. Nagyon mentünk.

Petinél istenségnek levés, megint jó hülye volt, sokat röhögtünk. Kimetünk Sétatérre is, és rendesen italoztunk. A nap zárásaként ettem megint 3 gombóc fadzsit, ami reggelre azt mondta, hogy lent, vagy fent, de ki akar jönni. Hát engedtem akaratának, kiengedtem lent.

Most reggelizek. Régen voltam fent éjjel egyig. Kicsit álmos is vagyok, és takarítanom is kell. Meg bringázni is. Valamit.

Mitzkey:
NAgyon jó érzékkel tudsz olyan dolgokat intézni magadnak, amitõl nem lehet tekerni két hétig.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nabazzeg anyámék jól bekevertek nekem.
Este mentem csajommal a Tettyei szabadtéri színpadhoz ilyen showtánc balettet nézni. Épp vártam csajomékat, amikor csörög a telefonom, és anyámék szóltak, hogy holnap reggel 9kor jönnek az ablakosok kicserélni a ház összes ablakát. Este negyed9kor. Bazzmeg. Hát nem tudtam mit mondani. Most pakolhatok el mindent éjszaka a szobámban.
Kibaszott jó.
Pedig minden este kérdeztem õket, na mikor jönnek. Áh, valamikor a héten. Mondom jó, csak szóljatok idõben. Hát szóltak.
Úgy bebaszok ezért péntek este, hogy lehányok a kilátó tetejérõl, és vonyítok a hold felé...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
:D gumin erdõben múlt volna... 2 hét off a bringából, utána is visszaveszek... pedig jó hét volt ez... ezt leszámítva :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
huh nkem lett volna...
de ha megvetted volna a külsõm akor nem jársz igy...

Tomi,AW.mindkét váz nagyon jóóó

a scott az régi álmom,de 467e lenne a nitrous váz :)

most hogy lett jó hajtómû nincs is kedvem vázat eladni...

AW,megnéztük az usa utat,nem semmi öszeáálítás...
ha enyire ráérsz,jöhetnél takarítani...

Elkezdtük a demot öszeépíteni,hát eléggé durva egy váz.Nagyon ki van taláálva rajta minden..mintha valmi más világból érkezett volna...de szép

a bighit meg 340 lenne vázként :(

szóval még pár norco marad fönt a rostán ha nem akor marad így minden.

Megnéztem a Galaxis... hát nagyon szar!!!!
a könyv remélem jobb,Ákos be hozhatnád holnap.
Reggel 090kó meg hivatalos évvége :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
na... ma sikerült esnem egy szép nagyot, pedig simán ment, nem elsõre rontottam el, 10-szer biztos megvolt... 2 éve nem volt már ilyen... szépen könyökre, pontosabban bal oldalamra estem, leérkezõ után kavicsos beton... könyököm szétnyílt 4-5 mm-t, BIZTOS voltam benne, h. varrni kell, mert a 2 évvel ezelõtti esés nem volt ilyen durva, na jó ott jobban ömlött a véééér... amikor mentünk dokihoz leszart egy madár (szerencsét hoz) :D csak egy kis madárszar, az a sárga csík... :)
és igen, végülis nem kellett varrni, de jó sokat kellett vele szarakodni... fáj mint a... nekem is sikerült szünet kezdetén esnem, hogy kb 2 hétig semmi bringa.... vazzzzz....

tud vki OLCSÓ és JÓ könyökvédõt?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja... :D Most nagy is az öröm... Kössz mindenkinek a szurkolást! Este pedig Sétatér és bebaszás, ha nem esik az esõ. Ha esik, akkor valahol máshol... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
kölyök: ugyemondtam, hogy kalap szart neked :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áh, úgyis A-RH+ váz lesz belõle egyszer.
A faszért más a nyeregcsõ átmérõje, pedig olyan faszás kis Pazzaz csövem van. Most vehetek majd másikat. De a Chris King fejcsapágyat végre megint tudom majd használni...
De jó is lesz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A deneb rossz konstrukció, kérdezzétek meg rob-ot, õ pontosan el tudja magyarázni hogy miért is érezzük azt hogy "ez szar" mikor ránézünk.

AW:Fosd ki magad(könnyítés, grammánia) aztán lazán eltekerünk és lecsorgunk a hegyrõl..egy rakás szaró hely van ha rádjönne mégis, de nem fog.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hát, azért ez se egy világszépe, olyan Konás utóérzés, meg kissé filigránok nekem a láncvillák, de most fikázok mindent, mert rettenetesen kell f*snom..

hehehe:

A Deneb vázunkat enduro felhasználásra ajánljuk, ahol találkozhatunk emelkedõkkel és lejA Deneb vázunkat enduro felhasználásra ajánljuk, ahol találkozhatunk emelkedõkkel és lejtõkkel is.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah mondom megnézem mi van a Csekénél. Van-e valami össztelós játszós bringájuk. És van. Deneb.
Itten van ni.
Ára mondjuk nincs, és gyanítom, hogy többet kéne várnom rá, mint a Heckler-re.
Eh. Ez egy ilyen világ.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Haza kéne menni, mert ez a mai nap amúgy is ment a levesbe. Semmit se csináltam.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Akkor mire volt jó ez a sok parázás? He? Hehe
Bazzeg üres az agyam.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na, az király!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
3-mas...!!!

Shoshi: ha tudsz, légyszi hívj föl! Kössz!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
És hányas? Vagy ezt ne kérdezzük? Gratulálok

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
MEGVAN!!! A szigorlatom!!! Fél nap tanulással!!! Világmákosa vagyok...

Hehe... 5-kor bringázás!!! Ha tudsz, hívj föl légyszi, mert most rohanok... :D:D:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na megkajáltam elég korrektül.
Aludni kéne.

Az a bajom, hogy valószínüleg szombaton jönnek hozzánk ablakokat cserélni. Aztán az nem gyenge téma, és a szobámat is bántani fogják. Szóval én tuti nem tudok menni szombaton tekerni.
Pénteken viszont kiûzzük a gonoszt a Mecsekbõl.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
:D áááá, ezt már rég csináltam, amikor még úgy volt, hogy idén lesz az utazás.. szóval tavaly..

De azért jó, nem?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Wolf: Megkaptam az emiled. Te NEM KICSIT unatkozol, vazz... :D :D

Aktuális civil