Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
szemgojót?

Megtetszett a Teleshop? :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ebédelj marha szemgolyót! ;) Sztem a sárga lencsét rakd be a MOHÁVE szemcsidbe, amit már az életbe nem vehetsz le... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
hejeselj

vazz :D :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én rühellem a markolatváltót.

És Shoshi család egyik fele fitt, a másik meg trotty. :D

És azt hittem, hogy Te hozod Dalmát, de ha õ jön kocsival és fölteker velünk, és itt hagyja a kocsit, akkor természetesen negyed 8!!! Majd hejeselj egyet Shoshi... ;)

És legalább egy fiktív képet szertnék... Nagyon... :gwizd:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hát igen, amennyire tudom, akkor más arányban rángatja a bowdent, tehát mindenképp kellene vmi Sram hátsóváltó, de azoknak az árai nem verik az eget szerencsére.. Egyébként is Sram-ra gondoltam, semmi Sachs, vagy nem is tudom ki gyárt még hasonlókat. Mindegy, egyelõre villa helyett mást újitok. Mindegy, csak valami szépüljön végre a gépen!

Egyébként is a mostani STX-RC hátsóváltó nagyon mozog már oldalra, "kissé" el vannak kopva a görgõk is, tûhegyesek :D igy soha nem tudom normálisan beállitani a váltót, hogy ne zörögjön, vagy kattogjon, amitõl meg tudok hülyülni, mikor egyébként is szenvedés felfelé menni.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Csak ugyebár a markolatváltókból csak a Sram-nál vannak felsõ kategóriások. Azokhoz meg csak Sram váltót lehet használni. Ami Shimano kompatibilis, az nem a legjobb, azokkal lehet gond...

Bár egy X.0-ás váltóval nem lehet nagyot hibázni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
A halfpipe, aminek rövidebb a markolatrésze? Ez az elhatározás már érlelõdik bennem egy ideje, csak a mozdulatot kell megszokni, meg kicsit szebb, egységesebb is lenne a pilótafülke képe..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Van aki szereti, van aki nem. Szerintem elhatározás kérdése. Mondjuk nem véletlenül erõsítik meg mostanában a kesztyûket azon a részen, ahol a Gripshift van... Mondjuk én csak half pipe verziót vennék, mert a teljes hosszúságú elég gáz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Figyu, nem emlékszem erre a részletre, de használ valamelyikõtök GripShiftet? A kérdés elég szubjektiv, de ha igen, akkor nehéz megszokni a RapidFire után? Mert miután már sokszor belerúgtam, valamint a rövidgatyám szára is ráakadta a kapcsolóra, nem t'om ezt hogy sikerült intéznem, de megtörtént, szóval ezen most elgondolkodtam, hogy nem kellene e váltanom. Mert szerkezetileg sokkal egyszerübb, nem igazán romlik el, szóval van valami tapasztalat?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Oké köszi, igyekszem megjegyezni...
És a csajod milyen bringával volt?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Az a srác a Nedi (Nedjakov Balázs), és a Tulezi Barna van a Rock Machine-nal... Nagysoós a csajával montizott, Kissoós a csajával pusztult otthon ;) .

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, és vasárnap hazafele találkoztam KissB-vel, Godával, meg Vörös Ferivel, meg másokkal (nemtom a nevüket, de az egyiknek össztelós PolarX-e van duplakoronás DropOff-al) a Nagy Jenõ utca végén. Csodálkoztam is, hogy egyik Soós sincs ott...
Aztán az egyik srác el akarja adni a Rock Machine Adrenalin 5000-es bringáját, mert nem jó felfele, lefele, meg annyira nem jó. Hát ha nem fikázta volna annyira, akkor még talán megkérdeztem volna mennyit kér érte, de ííígy...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na hi

jó volt péntek szombat agyon

tegnap meg toltunk faterral egy outis túrát én emg nagygéppel.
jóól elfáradtam de jó volt.
tubesek lapis remete-én erdõben-remetért órfû tókor 60cm nyi 2,8kilós pidza.aztán haze én remetétõl teca aztán uránba tali jó volt!!!
50,1kilóméter lett...
aztán csajommal tali náluk jó gyors ötlet hogy mozi este,aztán futás a buszig,õ meg én bicilgillem,majd végáálon csere sietés haza fürdés aztán mozi...

ma nem tom jövök-e kicsit hulla vagyok,de elsz isis es mondoblokk akor jó:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Jaja, péntek akár jó, én nem aludtam szombaton. :D

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hejjahó!
Na mindenkibe jó reggelt!
Én a péntek éjszaka után majdnem átaludtam a szombatot, de anyám jött festeni az új ablakokat, és nem hagyott nyugodtan szunyálni. Ezért csak ténferegtem a házban, de fél7kor eszembe jutott, hogy megcsinálhatnám az elsõ fékemet. Ezzel el is voltam majdnem 1 órát. Hülye zegergyûrû... Meg hülye alátét.
De most jó, és ennek örülés van.
Pénteken én megint mennék ilyen túlélõalvásra.

Vasárnap kimentem csajomhoz cseresznyézni, meg térképeket buziztam otthon.

Baszki most megint dolgozni kell...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Márió, PIKE most nem kell egyelõre, féket megkérdezem, updateellek, ha van info.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

És akkor elvileg negyed 8 alagút! Ha Dalma akar jönni fölfelé is.

Igyekszik odaérni a 19:15-re, nálatok hagyná az autót és közepes géppel megy...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na reggelt!

Ekkora fasza hétvégét... Nekem egyedül a szombati ride hiányzott, de az nagyon. Ott nyomogattam a telót, meg huzogattam az elsõféket egy órán keresztül..

Na mindegy, majd bepótolom.
Kicsit odavagyok a szombati nem alvás meg a vasárnapi kevésalvás után, de a tengerészgyalogosok még kevesebbet alszanak, úgyhogy nincs veszve semmi.
Csak a hétvégi kaja mennyiséget dolgozná már fel a szervezetem! :D

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Zsolo, tessék magadról képet berakni avatarba!!!

Biztosan nem.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Magyarszék képek

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.