Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Böböböböböböööö... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ja, persze! Rápihenve alázzuk azokat, akik mennek mindennap? Így nem nehéz!

Kokka:
Na okkés, nagytányér-felezõ állatkertig, ott kicsit durvítunk!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huh már dolgozom

volt ablakban könyöklés földhivatal Ákossal hogy ketten ne dolgozzunk meg mappa vásárlás...

ablakból valki direkt nem törli a piszkot hogy lehessen tudni ki könyököl és ki nem dolgozik...

ma tekerés nem mert menni alig birok,de holnap 1kor lesz hajtõmú meg hozzá középrész és akor már pihenek is s jó lesz

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nem szó't be senki, héló.. Faszom kivan. Gyertek Pestre, itt alig van valaki, akivel lehente menni bringázni

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Tényleg köszi a sok segítséget. Mehetnénk még sokszor! És király volt a chillout este is szombaton!

Megismételhetjük számtalan alkalommal...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Beszóttá' apafej?!?!?! Húúú, menjünk már a hegyre!!! Olyan leszek, mint egy idegbeteg. Mint mindig! ;) Csak el kellene már távolodnom ettõl a retkes könyvtõl. Ráadásul rühellek könyvbõl tanulni. Az olyan személytelen... Nem megyünk ma valami iszonyat kínzót, hogy jól szenvedjünk??? Valami tekerõst, gyorsat, föl is, le is...???!!! Vagy mittom én!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kertiparti az fos volt. Dnl, most akkor hozod fel a gépet, hogy mehessünk a héten fel a hegyre? Megmutathatnád a frissen szerzett tudományodat a hegyen!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

dnl:
De az a segg protektor csak abba jó. Vagy nem?
Nekem az is jó, ha Mettyú hozza el a gatyát. Majd felhívom valamikor éjszaka. :D

:)

OK, akkor nem figyelmeztetem elõre.!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Húzd fel a Mojave szemcsidet... ;)

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka:
Helyes, helyes.

DNL:
Hát igen, tényleg szomorú, de legalább kézbevettem a leírást.

Slin:
Gyere csak.

Dalma+Zsolo:
Tényleg köszi a sok segítséget. Mehetnénk még sokszor! És király volt a chillout este is szombaton!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tanulás: ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS... :D

Homlok: tõlem gyere, de nincs nyafi és igen korlátolt az idõ, szal sietés lesz... Nem szarozás, meg ácsorgás, várás... ;)

MEGDÖGLÜNK MIND!!! Akkora f@szságot tanulok, hogy azt már tanítani kéne!!! És vazz, tanítják is!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
dnl:
De az a segg protektor csak abba jó. Vagy nem?
Nekem az is jó, ha Mettyú hozza el a gatyát. Majd felhívom valamikor éjszaka. :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Hali!

Ha nem probléma én is csatlakoznék a délután/esti csapathoz. Most végre talán végig tudom tekerni a távotFeltöltött kép, de legalábbis megpróbálom.

The life is short, ride more!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
AW: lementetek végülis kertipartizni.? sejtettem hogy nem lesz az igazi.

mindeki: kinek van használható Shimano hátsó váltója.? kölcsibe, vagy örökbe is jóóó.!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
hi.!!
tényleg király volt hétvége, bár a vasárnapi utunk már elvált.. En mentem egy TV tornyot, ami gigajó volt, és aztán még homlokkal ugráltam egy kicsit. Na AZ is király volt. Ez a srác egyébként tök sokat fejlõdött.! tényleg. le a kalappal.

Shosi: képek faszák, bár tényleg sok szar lehetett ha csak ennyi maradt. Azért elég szomorú hogy csak most tanultad meg a záridõ állítást....

AW: gripkó szar, legalábbis én nem szertem. megvetheted a szettemet (9es) váltóval együtt ha gondolod, de neked sem fog tetszeni.

Zsoló & Dalma: kösz a sok segítséget, asszem tényleg jevult a technikám annak ellenére hogy csak 2 órát nyomtuk. Remélem lekközelebb is tudok veletek menni.

Tomidny: Nnna.! most hétvégén eszembe jutott hogy visszavigyem a gatyád, a 661-t. Sajna nem száradt meg a vonat indulása elõtt, viszem amint lehet. (most jut eszembe, Matyi ugyis beugrik hozzánk valami szerszámért, ha gondolod, megbeszélem vele hogy hozza el a gatyát is, és egyik este összefuttok a bor utcában)
Ja és mégvalami: a tompor-protektorokat (tomprotektor ééérted) megvenném tõled szivesen.! nem eladók.?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Én meg nyaralni akarok. Jó volt 7végén Pécsen lenni, bár megint nem volt valami sok idõm, viszont a Dante kertben Miller Genuine Draft-ot csapoltak, ami kellemes meglepetés volt számomra. Meg voltunk Univ kertipartin, véletlenül, és az kurva szar volt.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kokkk csak beszél össze-vissza. Agyára ment a tanulás.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokk, leváltottak, má' nem vagy a vezetõ??? Mi történt? Tiszújitás volt a 7végén a hegyen???

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
golyó!!! :D

És az lesz a büntid, már mondtam, hogy életed végéig csak MOHÁVE szemüveget hordhatsz, csak a lencséket cserélgetheted... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mivanmá? Ki néz telesópot?
Egyszer kellett írnom nyomtató programot a TV-Shop magyarországnak... Hehe, de szar meló volt...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök