Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A Csaszitól szerintem ne várj választ emailben, nem foglalkozik õ azzal. De fel tudod hívni a 72/534-530-as telefonszámon. Ha viszel neki sört, akkor nagyon rendes lesz.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Ja, én is ezt a négyet terveztem bejárni, csak olyan vagyok, hogyha valahol veszek valamit, akkor nem szívesen megyek már egy másik helyre körülnézni, hogy hátha az a másik cucc viszont egy százassal olcsóbb lesz, de ha nem akkor biztos visszajövök...
Az imperátornak múlt héten írtam e-mailt, de még nem válaszoltak, lehet valami hiba van a rendszerben.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
És ami fontos, mindegyik a hatos úton, vagy mellette található. Könnyen odatalálsz. A többit felejtsd el.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A FitBoysba csak apróbb kiegészitõkért, mert raktáron lévõ cuccok csak a low-end kategóriában vannak, minden más rendelnek.. viszont belsõk egész jó áron vannak meg egyéb mütyûrök.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Fit boys: Pedál-lal szemben
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ide:
Imperátor, Jászai Mari utca 34. - van választék, meg jófejek

vagy ide:
Pavlik, a Nagy Lajos király útján - van választék, meg jófejek

Pedál: Rákóczi u. 69-71 - van ott egy bagoly, aki nem túl segitõkész, én nem szeretem, de már leirtam.

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Sziasztok, tudnátok nekem tanácsot adni biciklisbolt ügyben? Jelenleg nem pécsen élek, de a héten egy napot ott leszek, és szeretnék egypár dolgot venni, sisak, szerszámok, belsöö, külsöö, stb...
A gondom az, hogy nem lesz túl sok idööm, meg persze kedvem sem végigjárni a boltokat, ráadásul nem is nagyon tudom merre vannak. Ha tudnátok segíteni, hol a legnagyobb a választék, hol nézzek körül legelööször, és persze esetleg hol ne, akkor nagyon hálás lennék.
Gondolom nem kell a fórumot telerondítani boltajánlókkal, úgyhogy talán jobb lenne magánban.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ha már, akkor ne SC, se KK, se BC se KHSZKJ ne legyen, az gáááz.. vagy mindenképp benne kell lennie vmiféle röviditésnek, mint klub vagy club vagy hasonlók??

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Egyenlõre én csak a saját nevemben beszélek, de sztem át tudnék jönni ide... Ha nem gáz!

Névötletek (pls ne állatságokat)?

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Hi!

Kokk, Shoshi: ma egy esti ride?

Zap: én szívesen jelentkeznék az egyesületbe! Ez jobb is lenne, mert a liszenchez tagság kell és akkor már itt lenne helyben, nem valahol Miskolcon...Feltöltött kép

The life is short, ride more!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Miért pont 7es skálán? És milyen súlyozással? ezt jól meg kell gondolni ám! Csináljak neked is Excel táblát erre a súlyos feladatra? Ráérek... :D

Nevek kellenek, akkor ott van az enyém pl..

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

Hehe, akkor biztos csak ki akar próbálni párat, hogy mikor megyünk nyáron, akkor a legjobbat tudja kérni nekünk... :D

:) minden bizonnyal.! akkor majd csinálok képeket, és pontosan dokumentálom a lányok esztétikai hatását, és technikai felkészültségét. 7-es skálán lesz majd az osztályzás, már meg is van az Excell tábla

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én megcsinálhatom holnap is az egyesületet, de nevek kellenek hozzá, nevek...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jogos, de azért már ne álljunk meg. Csinálhatjuk nélkülük is.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Sztem sz@rban vagyunk...
Az ügyek lassan haladnak és sajnos úgy látszik igazuk van/volt a kétkedõknek: szájtépés megy. Értem én hogy vizsga meg minden, de ez nem napi 24 órás elfoglaltság.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A dolog azért is szar, mert valakik megint vágtak egy csapást, pont az oldalugró környékén.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, hát ez már keményebb.. de ez az erdõ összes látogatójára igaz, mert mi ezek szerint tiltott módon közlekedünk, õk meg szemetelnek. Nem lesz jó ez a birságolásos dolog, miért kell a feszültséget kelteni feleslegesen.. Nem gondoltam volna, hogy idáig jut a dolog a hülye cikk, meg a TV riport meg a tettyei hülyegyerekek miatt..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Attól függ, mit sértünk meg.
Egyes szabsértésnél a rendõrség jár el: 10.000- ig helyszíni bírság pl.
Leginkább az önkormányzat.
De van olyan, hogy bírósági hatáskör, akkor meg bíróság elé állítás feljelentés után.

Egyébként én erre gondolok:

Erdõrendészeti szabálysértés
(2) Aki olyan természeti területnek nem minõsülõ erdei úton, ösvényen, vagy erdõrészben jár, vagy jármûvel közlekedik, ahol a forgalmat a jogszabály tiltja, vagy ahol a tulajdonos (kezelõ, használó) a forgalmat korlátozta vagy megtiltotta,
tízezer forintig terjedõ pénzbírsággal sújtható.

de ez is megáll és ez akkor szar. :(

B) természeti területen - beleérve a védett természeti területet is - a természetvédelmi célokkal össze nem egyeztethetõ tevékenységet folytat, szemetel, a területet más módon szennyezi, tiltott helyen tartózkodik, tiltott módon közlekedik, engedély nélkül tüzet rak,
százezer forintig terjedõ pénzbírsággal sújtható.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Megállítanak, felveszi az adataid, és ha mégegyszer elkapnak, akkor feljelentenek. Innentõl nem tom... Zap?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jó reggeltet..

Shoshi, hosszú távú Speckó teszt? Fenyvesig letekerni??? Azért az nem rossz.. Én is terveztem, hogy lemegyek a Balcsira bicajjal (persze mindketten a vonaton zötyögnénk), délutánig jó kis lángosozás, hekkezés, csajok bámulása, aztán délután meg haza, de ez más téma.

Ez a büntetés ez hogy fog kinézni? Rongyolunk lefelé és megállit a rendõr, hogy akkor személyit kér? Meg csekket ad? És mennyi lehet a büntetés, ha a kár, amit okozunk felbecsülhetetlen mértékû??? Wow!